Moj blog

23. november, 2013ANGELSKA ŠTEVILA

Drage sestre in bratje, postanite budni v svojem življenju, postanite čuječi. Opazujte dogodke okoli sebe, majhne »slučaje« skozi katere vam govorimo. Opazujte ponavljajoča se števila, s katerimi vas opozarjamo in preko katerih vas spodbujamo. To so angelska števila. Naj vas njihov pomen vodi skozi življenje.

O angelskih številih in o numerologiji je bilo napisano že ogromno. Pravzaprav me to področje ni nikoli preveč pritegnilo. Pa vseeno me je čas nazaj prijateljica vprašala, kaj pomeni, ko se ti določena števila stalno prikazujejo pred očmi, ko pogleda na uro, ko čaka na križišču in vidi pred sabo stalno isto številko na registrski tablici, na prevoženih kilometrih, ko pogleda rok trajanja določenega izdelka, serijsko številko, ipd.

Angeli nam govorijo tudi preko števil. Ves Univerzum deluje na osnovi števil in ko se nam te začnejo v življenju dalj časa ponavljati, nosijo očitno sporočilo. Paziti pa moramo, da ne zamenjamo naključnega ponavljanja števil s pravimi sporočili. Števila se nam morajo prikazovati vsaj nekaj mesecev, če že ne leto, da smo lahko prepričano, da nosijo res nek pomen za nas. Veliko ljudi namreč rado zamenjuje golo naključje in išče smisel v vseh mogočih stvareh.

velika9aKot sem že na začetku napisala, sama ne vem veliko o številih, zato pišem izključno, kar sem začutila ob pogovoru z mojim angelom varuhom. Pričnimo pri številu 11.

Ko se nam pred očmi več časa prikazuje 11-ka gre izključno za opozorilo. Moramo se vstaviti. Karkoli počnemo, v karkoli smo zatopljeni, se moramo vstaviti in obrniti vase. 11 pripoveduje o bližnjem zlomu, propadu in izčrpanosti, če se pravočasno ne ustavimo. Angeli nam z 11 sporočajo, da je čas, da se umirimo, poiščemo svoj mir, začnemo z meditacijo in se zazremo v naše prave potrebe. 11 se največkrat pojavlja ljudem, ki so preveč zaposleni z zunanjim svetom in ki potrebujejo notranji mir. Lahko pa se nam pojavlja izključno ob prisotnosti neke osebe, kar spet govori o »nevarnosti«, ki jo predstavlja za nas.

Število 22 prinaša prav tako pomembno sporočilo. Ko se nam mesece prikazuje, nam Vesolje oz. Angeli sporočajo, da je čas, da prevzamemo vajeti v svoje roke. Če smo recimo pri komu zaposleni, pa imamo idejo, kako izboljšati ponudbo, je to pravi čas, da gremo na svoje. Vsaka misel, ki jo nekako skrivamo pred drugimi, dobi s strani Vesolja zeleno luč, da jo udejanjimo. Postanimo duhovni vodje. Ali pa vsaj vodje naših življenj. Število 22 nas namreč spodbuja, da postanemo tisto, kar smo. Oblikovalci svojega življenja.

Število 33 je vezano na komunikacijo. Mogoče ne komuniciramo dovolj. To število govori o nezadostni komunikaciji, o neizrečenih misli, o zamolčanem življenju. Pravi nam, da moramo povedati svojo resnico.  Ali pa postati glas določene skupine, ki ga nima. Recimo glas žrtev nasilja. Ko se nam 33-ka ponavlja in ponavlja moramo postati glasnejši in odkritejši.

Ponavljajoča števila so kot ponavljajoči se dogodki, ki jih ne moremo več zamenjati s slučaji. Lahko poiščemo njihov simbolni pomen, a najpomembneje je, da se jih zavemo, da postanemo ob njih budni, čuječi. Kdaj jih vidimo, kje jih vidimo? Zakaj ravno takrat? Tudi brez nobenega znanja nam okoliščine in asociacije, ki nas ob njih spreletijo, povedo veliko. Angeli nam vedno, prav vedno sporočajo na takšen način, da bomo sporočilo razumeli. Samo želeti si tega moramo.

Nadaljevanje Angelska števila 2. del

Več o posameznih angelskih številih:
Angelsko število 1, Angelsko število 2, Angelsko število 3
Angelsko število 4, Angelsko število 5, Angelsko število 6
Angelsko število 7, Angelsko število 8, Angelsko število 9

Slikovni vir: Slika 1, Slika 2

18 komentarjev

 1. Mihaela pravi:

  Če sem prav razumela si informacije o pomenu ponavljanja teh treh števil dobila prek angelov?
  Po tistem kar sama poznam pomen števil je ta tvoja varijanta interpretacije precej drugačna od ostalih.Bom pa z veseljem pričakala nadaljevanje.

  • admin pravi:

   Zgoraj napisane razlage ponavljanja števil 11,22 in 33 sem dobila v meditaciji,Mihaela.Vsaka njihova dopolnitev ali razširitev je seveda dobrodošla.

   Te teme nisem nameravala nadaljevati, namen bloga je bil poudariti pomen ponavljanja dogodkov ali števil v naših življenjih in tega, da nam je vsako angelsko sporočilo dosegljivo, ne glede na naša predznanja.

 2. Bracken Pepperglow pravi:

  Ko sem študirala se mi je stalno prikazovala številka 11.Študij je bil katastrofalen,od diplome nimam čisto nič,da ne pozabim na anksioznost ki se mi je med študijem pojavila.Če bi takrat vedela kaj mi angeli sporočajo bi mi bilo prihranjeno marsikaj.

 3. Miha pravi:

  Angeli stopajo v naša življenja na različne načine.Nekateri prej opazijo ponavljajoča števila kot pa jasen znak življenja ali pa svojega telesa da je čas za spremembo.Vsakemu svoje pravim jaz.Važno je da se zavedamo samih sebe,svojih potreb in kot piše zgoraj – sporočila so vedno razumljiva tistemu,ki so namenjena.

 4. Serafin pravi:

  Stalno se mi prikazuje številka 44 ali 444.Kaj to pomeni?

  • admin pravi:

   Tudi meni se je skoraj tri leta prikazovalo eno in isto število, a ko sem v literaturi našla njegov pomen, mi ni nič povedalo. Prav zato se mora človek v takšnih trenutkih obrniti vase, povprašati angele za pomoč in zagotavljam ti, da boljše razlage kot je v tebi ne boš našla nikjer 😉

  • Nataša pravi:

   Števila so pravzaprav gradbeni material Vesolja.Kot vse na tem svetu imajo tudi ona svojo frekvenco in njihova moč se skriva prav v tem.Vedi,da je velika razlika med 44 – ki ima frekvenco 8- in 444 – ki seva kot 3.Tako da je treba biti pozoren,ali se ti ponavlja 44 ali 444.Če se ti oboje,gre lahko za slučaj,a če si želiš odkriti pomen angelskega števila 44 in 444,ti lahko zaupam,da ti angeli sporočajo,da prav mrgolijo okoli tebe 😛

   • Serafin pravi:

    Hvala obema, ker sta mi odgovorili.Pravzaprav se mi pojavlja bolj številka 444,a nisem vedela da je kakšna razlika z 44. Bom pa povprašala svoje angele za pomoč in tudi pregledala kakšno knjigo na to temo 🙂

 5. Gaja pravi:

  Še nikoli nisem prebrala podobne razlage ponavljanja števil a moram priznati da se pri številu 33 ne bi mogla bolj strinjati.Bravo!Tudi za področja za katere praviš da jih ne poznaš dobro je tvoje pisanje vedno na nivoju,vedno presenetljivo in vedno zbuja zaupanje.

 6. Jana pravi:

  Ko je človek na dovolj visoki stopnji zavedanja se mu v življenju pričnejo ponavljati števila,dogodki,ki jim ne more več reči naključja.To pa zato, ker si zavest želi rasti in ker je pripravljena sprejeti in spoznati resnico.Najpomembneje je,da se začnemo “naključij” zavedati,njihovo sporočilo bomo razumeli,ko bo čas za to.Prav zato menim,da si lahko ob ponavljanju števil vzamete kakšno knjigo na to temo (recimo od Doreen Virtue) ali pa povprašate svoje angele za pomoč pri razumevanju takšnih sporočil.Najbolj nesmiselno je primerjati,kaj je kdo napisal o simbolu števil,ker nekomu predstavlja 7 srečno število,drugemu pa nesrečo.
  Tako da tisti,ki na tem mestu sprašujete,kaj pomeni določeno število in pričakujete nadaljevanje,se morata obrniti kam drugam.Jaz razumem današnji blog kot samo razmišljanje, po mojem mnenju avtorica ni mislila ustvariti svoj sistem angelskih števil, temveč povedati,da je bolj pomembno videti sporočilo in šele nato poiskati njihovo skrito razlago.

  • Anemone pravi:

   Tudi sama bi se strinjala,da imajo lahko števila,ki nam butajo dan za dnem pred očmi zelo individualno sporočilo.Nekdo lahko število 11 podzavestno povezuje z 11.septembrom spet drugega spominja na obletnico svoje poroke.Nekako sem skeptična do interpretacij,ki jih najdeš na trgu,sploh gospa Virtue mi ne zbuja posebnega zaupanja.

 7. […] nazaj sem na pobudo prijateljice napisala blog o angelskih številih, ki je zbudil veliko zanimanja med bralci in mojimi bližnjimi. Precej časa sem nato namenila […]

 8. radovedna23 pravi:

  Pozdravljeni. Tudi jaz imam eno vprašanje glede teh števil. Zgodba je sledeca; januarja tega leta sem spoznala enega fanta s katerim sicer vec nimam stikov ker sma jih prekinla ampak ga se vedno nisem nekako in ne morem pozabit. Od meseca marca (v tistem casu so se med nama stvari ravno zacele koncevat) sem na uri zacela konstanto videvat iste stevilke. Te stevilke mi ne dajo miru, ker to traja se vse do sedaj in vem da mi nekaj sporocajo ampak mi res ne uspe ugotoviti kaj.. stevila ki jih videvam skoraj vsaki dan ali pa vsaj 2x,3x na tedn na uri so; 08.08, 10.10, 11.11, 15.15, 17.17, 20.20, ter 21.21.
  Izmed vsega nastetega bi lahko rekla da je stevilo 1, s katerim sem se srecala tudi ze v drugih oblikah. Veckrat se mi celo zgodi da najdem kovanec 1 cent na tleh ali pa zadnic ravno je pred mano v gostilni gostu padel kovanec in seveda spet stevilo 1 (1eur)
  Nevem ali je vse to zgolj ze ker sem postala tak pozorna na vse to ampak nekaj mi res ne da ira in si zelim raziskati kaj bi to pomenilo. In kot pravim najbol interesantno mi je pa to da se mi je vse to zacelo dogajati odkar se mi je zalomlo s zgoraj omenjenim fantom.
  Ze v naprej hvala za bilokaksno pomoc, nasvet.. in lep dan!

 9. vesna pravi:

  Pozdrav!
  Meni pa se ze kaksna 3 leta ponavlja stevilka 69.Na geslih,stevilkah kartic,naslovih skratka povsod in zadnje case Vedno pogosteje.res me zanima pomen ker nimam Pojma kaj bi lahko to pomenilo 🙁
  Vesna

 10. Anemone pravi:

  vesna, poskusite prebrati pomena posameznih števil in ju nato združiti. Če mene vprašate vas število opominja na vaše življensko poslanstvo, ki se mu z vašim načinom življenja oddaljujete. Lep pozdrav!

 11. Gordana pravi:

  Kaj je toda sem danes na poti v službo slučajnozagledala avto ter reg.tablico na kateri so bile tri sedmice?

  Hvala ter lep pozdrav!

 12. Marjeta pravi:

  Pozdravljeni
  Že nekaj časa se mi prikazuje stevilka 73,kar je tudi letnica mojega rojstva. Kaj bi lahko pomenila?
  Za odgovor se vam najlepše zahvaljujem.
  Marjeta

 13. Tamara pravi:

  Zdravo.
  Vedno ko v moje zivljenje stopi fant in mi nekaj pomeni vidim ista stevila. Spoznala sem fanta in od takrat naprej videvala na uri ista stevila. Ko sma se skregala in prekinila stike se mi je nehalo to dogajati. Ne dolgo nazaj sma se srecala in zacela spet pogovarjati. Od tistega dneva dalje vidim ista stevila na uri. Vidim 13:13 in cez 1 uro spet 14:14. Je to samo naklucje ali je kaj globjega za tem?.

  Lp

 14. petriša pravi:

  Že malo več kot dve leti se mi pojavljata števili 5 in sedem. Včasih v kombinaciji, včasih v kombinaciji z 1 in občasno samostojno. V teh dveh letih sem doživela ogromno sprememb, pravzaprav se mi še vedno dogajajo spremembe in še vedno se mi števila pojavljajo. Občasno se pridruži še število 3.