Moj blog

24. oktober, 2014ANGELSKO ŠTEVILO 5

Drage sestre in bratje, angelsko število 5 prinaša spremembe v vaša življenja. S tem številom vam sporočamo, da je prišel čas, ko lahko spustite iz rok stare, nepotrebne navade in jih zamenjate z boljšimi. Angelsko število  5 simbolizira opuščanje starih in nastali prazen prostor za nove navade. 

Danes preskočim na angelsko število, ki se mi zadnje čase pogosto pojavlja pred očmi in nakazuje velike spremembe, ki prihajajo.

Ko tem že velikokrat napisala, so angelska števila, števila, ki se nam v določenem obdobju življenja, pričnejo nenavadno pogosto ponavljati. Ponavljati se nam morajo neko daljše časovno obdobje, da smo lahko prepričani, da gre za resnično angelsko število. Sama sem si zadala časovno mejo vsaj štirih tednov, šele po tem času jih začnem jemati kot angelska sporočila. Vendar se zavedam, da se mora število ponavljati tri mesece, da mu resnično lahko rečemo angelsko število. Velikokrat na žalost zamenjujemo čista naključja oz. statistiko za angelska števila. Čas je tisti, ki nam pokaže, ali to drži.

Skrivnost razbiranja in razumevanja angelskih števil je ta, da ko jih vidimo, se moramo ustaviti in osredotočiti na sedanji trenutek. Razmislimo, kaj smo počeli, o čem smo razmišljali, preden smo to število opazili, in se nato poskusimo umiriti. Globoko dihajmo in poskusimo »zanihati« s številom, ki ga vidimo. Kaj to pomeni? Poskusimo ga začutiti. Lahko začutite njegovo obliko, frekvenco … tudi okus ali barvo. Zavedam se svoje abstraktnosti, pa vendar; kdorkoli dovolj časa gleda in razmišlja o eni točno določeni stvari, ve, kaj to pomeni. Kdor pa tega še ni preizkusil, so angelska števila čudovit uvod k učenju vzpostavljanju enotne vibracije.

Untitled-5Že nekaj tednov opažam, da vedno, ko pogledam na uro,  ta kaže  5:55. Števec na avtu, ki ga dvakrat tedensko odčitam za službene namene, se mi ustavlja pri 55, prav tako ga videvam ob cesti, na računih, registrskih tablicah, poglavjih knjig … skratka povsod.

Angelsko število pet je jasen in nedvoumen znak sprememb, ki prihajajo na vsa področja naših življenj. Ko začnemo videvati to število, je nekaj sprememb že vstopilo v naša življenja. Vendar sprememb še ni konec. Angeli nam s tem številom sporočajo, da ne smemo skrbeti ali se upirati spremembam, ki so na poti. Ostati moramo čuječni, zavedajoči se pozitivnih vibracij, da bomo sposobni sprejeti spremembe v njihovih najboljših oblikah.

Ko opažamo število pet v naših življenjih, se moramo zavedati, da čeprav so bile minule spremembe nenadne, še ne pomeni, da so bile tudi slabe. Dejansko nam prinašajo te spremembe možnosti, da se zbližamo s svojo dušo in najdemo svoj življenjski namen. A to bomo sposobni spoznati šele, ko bo minilo dovolj časa. Čas je tisti, ki igra pri razumevanju angelskih sporočil, največjo vlogo.

To število tudi spodbuja, da se osvobodimo starih, nepotrebnih navad. Če se bomo spremembam upirali, bomo kmalu naleteli na nove ovire, izzive in nenadoma nam bo življenje postalo en sam boj. S tem številom nas angeli spodbujajo, da aktivno sprejemamo, karkoli pride na našo pot.

To število je klic angelov, da je prišel čas, naj izberemo SEBE in sami soustvarjamo spremembe in blagoslove v naših življenjih. Zavedajte se sedanjega trenutka, lahko tudi z uporabo afirmacij ali molitev. Ostanite pozitivni in osredotočeni na to, da boste sprejeli v svoje življenje najboljše spremembe, kar ste jih kdaj doživeli. Vse, v kar sedaj verjamemo, se bo nekoč oblikovalo v našo sedanjost.

Sedaj ste sposobni verjeti v dobro. Imate vso podporo angelov in Vesolja. Zaupajte procesu sprememb, odločite se, da boste ostali pozitivni in bili pripravljeni prepustiti preteklosti vse, česar ne potrebujete več.

Angeli vam stojijo ob strani.

13 komentarjev

 1. Vita pravi:

  Zelo lepa predstavitev tega angelskega števila. Tudi če se človeku ne pojavlja v življenju je vmes toliko enih informacij… lepo, res lepo.

 2. Magenta pravi:

  Število pet videvam že nekaj mesecev … kar zadelo me je, ko sem prebrala, kaj se zgodi, če se spremembam upiramo. Ravno to se mi dogaja. Upiram se vsem spremembam in to se mi maščuje. Hvala za pomoč!

 3. Miha pravi:

  Meja štirih tednov je res minimalna. Toliko številk se nam na dan zavrti pred očmi, da se morajo ponavljati vsaj tri mesece, da jih lahko jemljemo kot prava angelska sporočila.Drugo je vse statistično mogoče.
  Dober post, kot običajno 😉

 4. Jovan pravi:

  Angelskih števil se moramo lotiti zelo resno. Ni zadaj vsako število angelsko, če ga vidimo nekajkrat zapored. Ponavljati se nam mora, ob te pa nas morajo obiti močni občutki, da se nekaj dogaja. Vzeti si moramo nato čas in dobro premisliti, kdaj to število vidimo, kaj ob tem čutimo. Nato pa pride šele odkritje zakaj gre. to so vsaj moje izkušnje.

 5. Angel pravi:

  To pisanje o angelskih številih vredno ene knjige …

 6. Surya pravi:

  Prav res bi lahko bil ta blog v “fizični obliki”, da bi ga nosila vedno s sabo…
  Angelsko število 5 se mi je že pojavljalo, vendar kot zaporedje dveh števil 55.Spomnim se da sem se takrat začela zanimati za duhovnost in se vpisala v šolo astrologije … Lepi časi 🙂

 7. Gaja pravi:

  Angelska števila me spominjajo na angelske barve. So enostavne v svoji jasnosti in preprostosti in nosijo prav podobna poročila. Vse je vibracija.

 8. Ela pravi:

  Tema angelskih števil je zelo zanimiva in pritegne našo pozornost. Nisem pa prepričana, koliko časa se mi število ponavlja, da ga sploh opazim.Štiri teden ni tako malo.Večina od nas išče pomen preden se število tako dolgo ponavlja.Je to res tako pomembno?

 9. Ela pravi:

  Tema angelskih števil je zelo zanimiva in pritegne našo pozornost. Nisem pa prepričana, koliko časa se mi število ponavlja, da ga sploh opazim.Štiri teden ni tako malo.Večina od nas išče pomen preden se število tako dolgo ponavlja.Je to res tako pomembno?

 10. Ketu pravi:

  Vsak naj dela kot se mu zdi, a če me kdo vpraša, postane število, ki se nam ponavlja angelsko število ko ga videvamo več kot kakšen teden zapored. Kot je zapisala Šepetalka angelov, gre lahko za čisto statistiko, ki na količino števil ki jih videvamo prinese s seboj nekaj ponavljanj.
  Res mi je všeč vaš blog, ker je vedno pisan s srcem in z glavo!

 11. Deva pravi:

  Všeč mi je ker ste postali bolj osebni v svojem pisanju.Zanimalo me bi kaj več vedeti tudi o vas. Bi lahko kakšen blog napisali tudi o sebi (recimo kako živite, kaj delate, kako vas sprejema okolica)?

 12. Ketu pravi:

  ravno včeraj sem na mizi od sodelavke videla knjižico angelska števila.Pomislil sem na vas. V knjižici je bilo ogromno števil,za vsakega je pisala ena kratka misel. Kar na enkrat je skupinica žensk povsod videvala angelska števila in prebirala njihov pomen ter ob njem modrovala. Ponovno sem se spomnil na vas, na vaše delo in vaš pogum.Ker resnično pišete o stvareh, ki jih množice jemljejo ali kot igro ali kot zabavo. Vi pa dvigujete raven duhovnosti v enem takem majhnem kotičku sveta, kot je Slovenija. Resnično sem vam hvaležen za vse, kar počnete.

 13. Zvezda pravi:

  Več kot berem o angelskih številih bolj se mi zdi, da jih videvam.Je to zato, ker sem bolj odprta zanje ali pa avtosugestija?