Pravilnik o zasebnosti

Vašo zasebnost jemljem zelo resno. Zbrane podatke o vas bom uporabila le, če se boste s tem strinjali. Zagotavljam vam, da se vsi ti podatki obdelujejo v skladu z veljavno slovensko zakonodajo in da je moj cilj zagotoviti najboljšo prakso na internetu, vključno z izpolnjevanjem določb iz Zakona o varstvu osebnih podatkov. Naslednja izjava opredeljuje politiko spletne strani www.angelskasporocila.si glede osebnih podatkov:

1. Podatki, ki jih zbiram

- Zbiram podatke o vas, ko se registrirate na spletnem strani ob podajanju komentarjev. Te informacije vključujejo vaš elektronski naslov.
- Ti podatki se zbirajo tudi, ko mi pošljete sporočilo po e-pošti.
- Osebnih podatkov občutljive narave ne bom zbirala brez vašega izrecnega soglasja.
- "Piškotke" uporabljam za zbiranje dodatnih informacij o vašem obisku spletne strani.

2. Uporaba piškotkov

- Piškotek je besedilna datoteka, ki jo spletna stran prenese na trdi disk vašega računalnika, zaradi česar spletna stran deluje bolj učinkovito. Piškotki evidentirajo samo tiste dele spletne strani, ki ste jo obiskali na računalniku in v času teh obiskov.
- Ta spletna stran uporablja naslednja dva tipa piškotkov:
- Začasni piškotki: na vašem računalniku ostanejo, dokler ne zapustite spletne strani.
- Stalni piškotki: na vašem računalniku ostanejo tudi potem, ko zapustite spletno stran.
- Piškotke lahko sprejmete ali zavrnete s prilagajanjem nastavitev vašega brskalnika. Če bi to radi storili, vas prosim, da si v brskalniku ogledate meni »Pomoč«, vendar če so piškotki omejeni, ne boste mogli uporabljati vseh interaktivnih zmogljivosti.

3. Podatki, ki jih uporabljam:

- Zlasti stalni piškotki pomagajo, da vas prepoznajo, ko se vrnete na spletno stran in omogočajo, da so vsebina ali oglasi skladni vašim interesom ali da bi se izognili prikazovanju istega nabora oglasov.
- Če soglašate, lahko te informacije uporabim v promocijske namene. Na primer, lahko jih uporabim za posredovanje promocijskih ponudb in/ali informacij o aktivnostih in dogodkih povezanimi s spletnim portalom angelskasporocila.si. V trenutku, ko zbiram vaše osebne podatke, vam ponudim možnost izraziti, ali želite prejemati ponudbe in promocijsko gradivo. Če v prihodnje tega ne želite več prejemati, samo izpolnite obrazec in mi ga pošljite.

4. Skrb za vaše osebne podatke

- Sprejemam ustrezne ukrepe glede varnosti občutljivih informacij, ki jih hranim o vas.
- Če mi sporočite, da so informacije, ki jih imam o vas, netočne ali zastarele, jih lahko posodobim.
- Imate pravico zahtevati kopijo svojih osebnih podatkov, ki jih imam.