Jaz in angeli

Jih vidim. Jih slišim. Jih čutim.

Ana Lahajnar

Po trinajstih letih življenja z angeli sem o tem pripravljena spregovoriti oz. svoje izkušnje deliti.
Morebiti bom s tem komu pomagala na svoji poti k samoizpolnitvi. Ali pa postala prst, ki kaže v novo smer. Mogoče postaja, na kateri srečaš starega prijatelja. Gotovo je eno: na koncu se vse poti k lastni resnici izlivajo v skupno morje ljubezni. Vsaka pot je ednstvena. Tu je moja.

Angele slišim in vidim že od svojih najstniških let. Ker prihajam iz ateistične družine in posledično ateistične vzgoje, sem se leta in leta borila proti njim.

Ne, moja prva srečanja z angeli niso bila nič kaj filmska oz. takšna, kot jih beremo v knjigah ali na spletu. Zdi se mi, da sem jih prvič slišala v svoji splanici, ko sem se učila. Najprej se mislila, da prihajajo glasovi iz ugaslega radija. Ko pa sem se zavedla, da to ni mogoče, sem brezglavo stekla ven s svoje sobe k svojim staršem, ki so moje glasove opravičevali s stresom. Zaradi svojega strahu dolgo časa nisem niti pomislila, da bi poslušala, kaj glasovi govorijo. Minilo je kar nekaj mesecev, ko so me ti glasovi dnevno obiskovali, sama pa sem v grozi znova in znova bežla od njih. Takrat sem bila prepričana, da je nekaj narobe z mano. Domišljija se mi je sprehajala okoli kakega možganskega tumorja ali pa obiska nezemljanov Zato sem se odločila, da obiščem psihiatra. Človek me ni želel dolgo poslušati, napisal mi je recept za pomirjevala in to je bilo vse. Njegova brezbrižnost me je tako razjezila, da sem se odločila soočiti s svojimi strahovi in posledično ostati v sobi, dokler ti ne izginejo. Spomnim se, da so me tisto obdobje obiskovali ponoči, vsako jutro ob 3:15h.

jaz in angeli

In res. Po mesecih bežanja pred njimi sem prvič – seveda s srcem v grlu – poslušala, kaj ti glasovi pravijo. Na moje začudenje sem ob glasu prvič opazila svetlo podobo, ki mi je govorila o LJUBEZNI. “Samo lljubezen,” je ponavljala. Ne bi mogla trditi, da me je to srečanje kakorkoli “razsvetlilo” ali kaj spremenilo, sem se pa začuda zelo hitro počutila sproščeno in pomirjeno. Seveda sem po tem potrebovala še ogromno srečanj, da sem lahko zbrala svoje misli in postavila vsa vrašanja, na katere sem iskla odgovor. Še vedno me je namreč glodal črv dvoma, da je vse to le plod moje domišljije. Mislim, da sem ravno takrat začela požirati literaturo o angelih, a v njej nisem našla podobnih izkustev. Na netu sem takrat našla neka slovenskih angelskih intuitivk (oz. kakorkoli se poimenujejo), a me ni nobena prepričala. Njihova pričevanja so bila miljone svetlobnih let daleč od mojih. Kljub dvomov sem se povezala z eno od njih, ker sem morala vedeti, kako drugi živijo s temi bitji (na tem mestu ne bom izgubljala besed o tem srečanju). Izkušnja s to žensko mi je vendarle odprla oči, da sem sama čisto sposobna ločiti, kaj je resnica in kaj ne. Angelom sem takrat začela zaupati in jih poslušati. Z njihovo pomočjo od takrat delam na sebi.

Naj vas moja izkušnja nikar ne zavede. Vsak ima z angeli svojo. V kolikor pa vas o mojem življenju in delu z angeli kaj zanima, vam bom z veseljem odgovorila. Pišete mi lahko na tej povezavi.

O MENI

Angele vidim, slišim in čutim. Z njimi živim in rastem. Za vse to nisem opravila nobenega izobraževanja, niti obiskala tečaj ali delavnico na to temo. Ne poznam ljudi, ki ponujajo storitve v zvezi z angeli. Ne zanima me njihov svet. Nisem nobena svetovalka, intuitivka, inicirana od te ali druge instance. Sem samo človek, ki se ukvarja z duhovno rastjo in želi deliti svoja izkustva.

Ravno zato sem se odločila za to spletno stran; da predstavim drugi zorni kot delovanja in bivanja teh višjih bitij. Mogoče pa le nisem osamljena pri svojih srečanjih. Mogoče lahko pomagam sebi v drugih, tisti prestrašeni meni, ki bi leta nazaj potrebovala takšno stran, kakšno informacijo več, ki je kljub izobilju na to temo, ni. Tukaj bom za tiste, ki me potrebujejo.