Jaz in angeli

Jih vidim. Jih slišim. Jih čutim.

Ana Lahajnar

Po trinajstih letih življenja z angeli sem o tem pripravljena spregovoriti oz. svoje izkušnje deliti.
Morebiti bom s tem komu pomagala na svoji poti k samoizpolnitvi. Ali pa postala prst, ki kaže v novo smer. Mogoče postaja, na kateri srečaš starega prijatelja. Gotovo je eno: na koncu se vse poti k lastni resnici izlivajo v skupno morje ljubezni. Vsaka pot je ednstvena. Tu je moja.

Angele vidim, slišim in čutim. Najraje se z njimi pogovarjam v meditaciji, od koder najpogosteje prejemam njihovo vodstvo. Velikokrat mi pokažejo prihodnost ali daljno preteklost preko različnih vizij. Tako spoznavam tudi pretekla življenja in vedno bolj razumem, kako so naše današnje izkušnje vezane na daljno preteklost.

Kljub temu, da jih veliko kličem, me še vedno večkrat ponoči zbudijo, ker jim čez dan ne prisluhnem v pravi meri in mi takrat jasno in v miru pokažejo pot oz. ponudijo odgovore na posamezna vprašanja. A za to, da lahko to danes počnem, je bilo treba veliko dela, miselnih preobratov in globokih spoznanj. Vem, da se pot tu ni končala in da je pred mano še ogromno izzivov.

jaz in angeli

Med lepšimi izzivi so gotovo Angelske delavnice in seminarji, kjer učim in kažem na to, kaj vse je treba za osebno rast in srečo. A predvsem želim ljudem približati neskončen svet Angelov in jim pomagati, da prepoznajo svoje darove, svoje poslanstvo in nenazadnje svojo dušo. Vodilo pri vsakem mojem delu je Angelsko vodstvo. Pogosto se mi dogaja, da vnaprej pripravljeno vsebino seminarja spremenim noč poprej, ker ljudje, ki pridejo k meni, potrebujejo druge informacije in drugačna spoznanja. Zavedam se edinstvenosti posameznika in tega, da vsak potrebuje nekaj drugega.

Moje pisanje me je pripeljalo tudi do osebnega svetovanja. Velikokrat so ljudje tako zelo odklopljeni od sebe, da potrebujejo pomoč v obliki angelskega vodstva. Na tem mestu se povežem z njihovim angelom varuhom in jim predam odgovore na njihova vprašanja. V tem vidim pomemben preobrat zavesti, korak v pravo smer k sebi ter notranji in zunanji izpolnitvi.

A še vedno so v ospredju pisanje in blogi, ki vsebujejo angelska sporočila, njihovo vodstvo ter nenazadnje moje osebne izpovedi. Tam se je vse začelo in se bo vse končalo. Tam se skriva en poseben kanal, ki zdravi mene in vse okoli mene.

Pri mojem delu mi ves čas stoji ob strani moj življenjski sopotnik Juan, ki se že vrsto let ukvarja z umetnostno terapijo in radiostezijo. Je moj navdih in sreča, pa tudi racionalna plat vsega, kar doživljam in počnem. Kot terapevt, pa tudi čisti racionalist, edinstveno dopolnjuje delavnice in seminarje ter znanstveno potrjuje vse, kar kanaliziram. Je čista dopolnitev moje intuitivne narave.

Življenje, ki ga imam, je izraz hvaležnosti do darov, ki sem jih prejela. Je pa tudi velika odgovornost in dokaz tega, kar smo ljudje sposobni.

O MENI IN MOJEM DELU

Bojana
Ano sem spoznala čisto slučajno... če verjamete v slučaje. V obdobju mojega življenja mi je s svojo izjemno intuitivno naravo, nežnostjo in vseobjemajočo ljubeznijo pomagala razumeti stvari, ki jih sama nisem mogla. V jeziku, ki človeško bitje lahko le povzdigne in iz njega privabi njegovo "dobro", Anine besede zvenijo prav angelsko. Delavnice pri njej so kreativne, izkustvene in intimne. Sama se v objemu tistih energij zmeraj počutim tako zelo sprejeto.

Zvezdana
Takoj, ko sem našla na spletu Anino stran, me je zmrazilo po celem telesu. Od takrat naprej naju vežejo nevidne niti. V moje življenje je vstopila nevsiljivo, nežno, a prepričljivo. Iskrenost je zame na prvem mestu in to je tisto, kar me pri njej pritegne. Zame je angel v človeški podobi.

Ko sem se iskala, je zmeraj imela odgovor v obliki vzpodbude. Verjela je vame, ko sem sama dvomila. Videla je v meni to, kar sama nisem. In zmeraj si je vzela čas. Vsi odgovori so v nas samih..., a včasih le ne znamo priti do njih. In potrebujemo nekoga, ki nam pomaga odpreti oči. Beseda hvala je premalo za vse. Če bi znali brati občutke, ki jih nosimo v srcu, bi se sporazumevali brez besed...

Njen mir, njena duša seva navzven skozi besede, dejanja... Hvaležna sem za vse njene nasvete, odgovore in delavnice, na katerih se še bolj spoznavam in odkrivam. Prijetno jo je poznati in sodelovati z njo.

Tina
Z Ano sem prišla v stik, ko sem iskala pomoč v zdravstvenih težavah in se želela zbližati s svojim angelom. Ana se je povezala z njim in mi oblikovala angelsko karto. Nato sva se slišali. Najin telefonski pogovor sem vznemirjeno pričakovala kot bi čakala obisk samega angela. Med pogovorom sem začutila ogromno ljubezni. Ob poslušanju Ane sem bila tako ganjena, da nisem mogla govoriti. Vse prijetne občutke bi težko opisala z besedami. Prejeto Anino sporočilo je dajalo vtis nadzemeljskega. Njene besede so bile pozitivne in spodbudne, z občutkom resničnosti in visoke modrosti. To lahko človek občuti tudi skozi Anine bloge in na njenih delavnicah. Angeli nam preko Ane prinašajo pomembna sporočila modrosti, ki so navadnemu, vsakdanjemu človeku težko dosegljiva.

Telefonski pogovor in doživetje angelske karte me je gnalo naprej in Ano sem želela spoznati v živo. To se je zgodilo, ko me je Ana povabila na svojo delavnico. Izpolnila se mi je želja in komaj sem čakala, da jo v živo spoznam. Ko sem jo zagledala, me je takoj očarala. Možu sem doma celo rekla, da je Ana kot angel v človeški podobi. Njene pogled je nekaj posebnega. Največkrat poboža, se radosti, ljubi, spodbuja in tolaži, a tudi poudari ter da težo in globino vsebini, ki jo sporoča. In včasih deluje prav skrivnostno...

Anino bližino dojemam kot nekaj prijetnega in pozitivnega. Po najinem telefonskem pogovoru sem bila polna ljubezni, veselja, hvaležnosti in miru. Doživela sem celo majhen čudež razreševanja konfliktne situacije in izboljšanje odnosov v družini.

Ana deluje tudi na daljavo. Včasih že samo misel nanjo pogreje. Ob tem se lahko zgodi, da začutim rahlo ščemenje po hrbtu, pri srcu pa mi je prijetno. Mislim, da misel nanjo lahko sproži občutenje angelov.

Zdaj se z Ano srečujem na njenih delavnicah. V mojem življenju je postala pomembna oseba. Je motivatorka in učiteljica. Vem, da se ji lahko kadarkoli zaupam, ker se nesebično razdaja, še posebej ko potrebujem pomoč. Širi pomembna življenjska spoznanja. Sodelovanje z angeli jo povzdiguje v nadčloveške sfere. Od tam črpa modrost za boljše in lepše življenje vseh nas. Skupaj z angeli nam pomaga in ponuja orodja, da bi tudi mi lahko začutili božjo bližino, ljubezen in pomoč. Zbližuje nas z angeli in nas napolnjuje z ljubeznijo. Vesela in hvaležna sem, da jo poznam.

Polona
Blog Šepetalka angelov mi je padel v oči že pred nekaj leti. Takoj mi je bil všeč. Takoj me je pritegnila iskrenost in preprostost, v kateri se skriva globoko znanje. Tako zelo se razlikuje od vseh drugih ki jih lahko najdemo na spletu. Edinstven je ker nastaja na Šepetalkinih lastnih izkušnjah in nam razodeva globoke življenjske modrosti. Ta blog so prava "navodila" za življenje.

Na moje veliko veselje so se začele odvijati tudi delavnice oz. srečanja pod vodstvom naše drage Ane. Osebno ji rečem kar Angelina, ker ona dejansko to je. Angelsko bitje. Prav na vsaki delavnici izvem kaj o sebi. To je tudi  namen. Spoznati same sebe, se naučiti nenehno zaupati sebi in temu, da nam je namenjeno naravno zaznavati vse ravni okrog sebe, saj smo njihov sestavni del. In spreminjati samega sebe v najvišje dobro vseh mi je največji izziv. Hvala Angelina za tvojo nesebično  pomoč.