Moj blog

10. junij, 2016PONAVLJAJOČA SE ŠTEVILA 2. del

Drage sestre in bratje, obstaja samo sedanji trenutek, prihodnosti in preteklosti ni. Ko živite v spominih ali prihodnjih željah, v resnici ne bivate, temveč sanjate življenje, ki vam polzi iz rok. Ozavestite se v tem trenutku.

Današnji blog je nadaljevanje prejšnjega, kjer sem predstavila analizo pomena števil na uri, ki se nam stalno pojavljajo. Bodite pozorni na to, kdaj se srečate s številom, ki vam potrjuje angelsko prisotnost in njihovo pomoč ter kdaj gre za število, kjer ste v ospredju vi kot posameznik in moč vaše volje.

11.11 To je zelo zanimiv čas v dnevu, ki govori o vratih naše zavesti, ki se vsak dan odpirajo in zapirajo; mi pa ostajamo vmes. Če želimo razumeti sedanji trenutek moramo postati eno z našo dušo pri uresničevanju želja srca. To število nas spodbuja, da naredimo karak naprej (ali nazaj).

12.12 12.21 Vedite, da so vaše misli trenutno kot semena, ki bodo vsak čas vzkalile v rastlino. Najverjetneje ste že opazili prve znake okoli vas, da se bodo vaše želje uresničile. To so vse znaki, da se bodo stvari razvile v pravo smer, zato le zaupajte v življenje.

12.34 Angeli so se spustili k vam, da vam pomagajo pri vašem novem projektu ter vam pravijo, da so z vami pri vašem veselju in da se bo vse odvijalo po vaših željah. Radostite se te nove faze vašega življenja.

13.13/13.3 Angeli sodelujejo z vami in vam pomagajo pri vaših mentalnih procesih. Čeprav se mogoče tega še ne zavedate, vas učijo na številne načine, kako se misli manifestirajo in vam ob tem tiho svetujejo.Pošiljajo vam pozitivno energijo in s tem vam pomagajo, da greste naprej po poti , ki si jo je zadala vaša duša. Pomagajo vam razumeti, da se vsaka sprememba začne najprej v naših mislih. Kadarkoli jih lahko prosite, da vam pomagajo razumeti tisto, česar si najbolj želite.

14:14/14:41 Angeli vam s tem številom poskušajo povedati, da se morate v tem trenutku osredotočiti na svoje misli. Šepetajo vam, da le sprejmite potrebno odločitev, ki vas bo premaknila od razpotja, v ka terem se trenutno nahajate in vas bo pripeljala do uresničitve vaših želja.

15:15 Vaše misli ustvarjajo spremembe v vašem življenju. V kolikor spremembe, ki se dogajajo, niso takšne, kot ste si jih želeli, jih nemudoma spremenite – najprej v svojem srcu in šele nato v svojih glavi.

cas116:16 Angeli nas s tem številom ponovno opominjajo na materialni svet, na vse, kar ima obliko in vse, kar je popolno, ker pride ob pravem času. S tem številom nas spodbujajo, da damo obliko našim mislim, a nikoli ne smemo izhajati iz materialnosti, temveč samo iz srca.

17:17 Je skupek vibracij in lastnosti števila 1 in 7. Številka 1 pomeni nov začetek in realizacijo vaših novih idej. Število 7 vibrira z energijo prebujanja zavesti in duhovnega napredka. Začenja se prav to, novo obdobje, ko stopamo v pravo smer naše življenjske poti.

18:18 Je število morale in dobrih asociacij. Ko se pojavlja to število se stvari v vašem življenju začnejo normalizirati, saj se odvijajo na pozitivnih temeljih naših spoznanj. To je tudi število ljudi, ki dajejo odkrite in pravilne nasvete.

19:19 Ponovno rojstvo, obnova, prostost. Dolg spanec olajša vsako bolečino in nezadovoljstvo. Privoščite si počitek, kajti le čas vam bo prinesel potreben notranji mir, da boste lahko “predelali” svoje občutke.

20:20 Kadar se vam pojavlja to število v vašem življenju, je vedno navzoč nekakšen duh zaupanja in pravičnosti. K temu številu asociramo pogumna dejanja, branjenje šibkejših od nas in držanje obljub.

21:21/21:12 Ko vedno pogosteje srečujete število 21, pomeni, da prihaja za vas čas novih in lepih doživetji. Zapomnite si, da so ob vas vedno vaši angeli, ki vam pomagajo pri vsakem koraku, ki vas bo pripeljal do sprememb. Angeli vas spodbujajo, da ostanete mirni in delujejo v vaše dobro. Ko se vam pojavlja število 21 je eno od sporočil to, da morate ostati optimistični ter ohraniti pozitivno energijo nad vsemi in vsem.

22:22 Kombinacija teh dveh števil je najvišja sekvenca, ki govori o ustvarjanju brez frustracij. Vsaka pozitivna misel v tem trenutku vam bo prinesla pozitiven razplet dogodkov v vašem življenju. A ne pozabite, da gre življenje naprej tudi brez vas, zato bodite aktivni in ne dovolite, da vas “povozi čas”. Bodite aktivni in vedite, da vse pozitivne stvari, ki ste jih naredili, vas bodo slej ko prej pripeljale do pozitivnega razpleta.

22:33 Število 22 se nanaša na ravnovesje in na čudeže ter njihovo manifestacijo. Angeli vas ob številu 22 prosijo, da ostanete trdni pri svojih dejanjih. Po drugi strani vas s številom 33 spodbujajo, da ostanete pozitivni in zaupajte v ljudi. Angeli vam pomagajo na vseh možnih nivojih.

23:23/23:32 Število 23 je sestavljeno iz energij in atributov števila 2 in števila 3. Število 2 resonira tako z notranjim kot z zunanjim ravnovesjem, medtem ko resonira število 3 z angeli. Število 23 je skupek teh dveh vibracij in prinaša najvišjo pomoč in ravnovesje v življenjskih odločitvah, bodite sproščeni in verjemite v to, kar se preprosto mora zgoditi, da najdete v življenju potrebno ravnovesje in pridete na točko med dvema skrajnostma. Če ste v dvomih, lahko vedno prosite vaše angele za pomoč, saj so vedno ob vas.

9 komentarjev

 1. Miha pravi:

  Hvala za težko pričakovano nadaljevanje. Zdaj pa samo k požiranju znanja …

 2. Angel pravi:

  Dolgo sem čakala na te informacije in končno prišla do njih, hvala! <3

 3. Nives pravi:

  zele zelo uporabno.

 4. Madrigal pravi:

  Super. Sem ravno čakal na preostala števila. Hvala.

 5. apolonija pravi:

  Tudi jaz sem komaj čakala tole 23-tico. Res je kar praviš. Zdaj ko jo vidim se vedno nasmehnem in sprostim.

 6. Vanja pravi:

  res najlepša hvala draga šepetalka……

 7. Veroni pravi:

  Kaj pa pomeni 10.01?

 8. Majda pravi:

  kar dolgo se mi dogaja ko sem na računalniku ali pogledam na uro so številke 11:11, 13:13 , 17:17, največkrat 21:21 in 22:22- rada bi vedela kaj mi vesolje sporoča najbolj me vznemiri štev. 11:11in 21:21 – imam nekakšen čuden neopisljiv občutek .. nekakšno tesnobo …