Moj blog

22. marec, 2023KAJ POMENI NAJDENO PERO?

Drage sestre in bratje, mnogi se sprašujejo, kaj pomeni najdeno pero. Vsako pero, ki ga najdete na svoji poti, predstavlja sporočilo vašega Angela Varuha, ki vas želi potolažiti, vzpodbuditi in predati moč, da nadaljujete po svoji poti.

Vsakič, ko najdemo posebno pero, gre za jasno znamenja našega Angela Varuha, da išče našo pozornost, ker nam želi predati pomembno sporočilo. Vedno, ko najdete na svoji poti ptičje pero, je to znamenje vašega Angela Varuha. Tokrat vam predstavljam pomen najdenega peresa glede na njegovo barvo. Pred vsako splošno interpretacijo ne pozabite, da je interpretacija znamenj Univerzuma vedno vezana na obdobje, ki ga živimo, okoliščine, ko prejmemo sporočilo in naše duševno stanje, ko se nas posebno znamenje dotakne.

Belo pero vedno govori o tem, da je naš Angel varuh z nami, da nas posluša in nas vodi. Majhna peresca predstavljajo prisotnost naših pokojnih.

Preko rjavega peresa nam Angeli sporočajo, da se bo vse dobro izteklo, sploh na področju našega zdravja. Rjavo pero prinaša s simboličnega vidika zdravje in spokojnost.

Sivo pero predstavlja mir, ki ga bomo dočakali z malo potrpežljivosti. Naš Angel Varuh se trudi na vse načine, da bi odblokiral določene situacije.

Tudi črno pero govori o tem, da se bodo stvari obrnile na boljše. Pogosto najdemo črno pero, ko smo žalostni; njegov pomen je, da se bodo stvari na področju čustev in dela kmalu izboljšale.

Modro pero predstavlja duhovnost. Angeli nas ob modrem peresu vabijo, da posvetimo več časa samorefleksiji, meditaciji, skratka duhovnosti. Vse to vam bo pomagalo, da boste lažje vzpostavili stik z vašim Angelom Varuhom.

Rumena peresa potrjujejo, da gre vse v pravo smer, zato bodite veseli, ko ga najdete. Rumeno pero nakazuje, da je vaša odločitev prava in da vas čaka uspeh.

Oranžno pero prinaša čas velike kreativnosti in domišljije. Angeli nam preko oranžnega peresa pravijo, da je sedanji trenutek najboljši, da konkretiziramo določene projekte ali ideje.

Rožnato pero naznanjuje pozitivno novico: lahko želeno nosečnost ali poroko. Rožnato pero v svoji osnovi predstavlja ljubezen in srečo.

Rdeče pero govori o ljubezni in zapeljevanju, nakazuje obdobje poguma, sreče in ljubezni. Lahko tudi kaže na to, da bomo kmalu srečali svojo dušo dvojčico.

Zeleno pero prinaša veliko srečo, posebej na področju zdravja in financ. Sreča je za vrati, samo odpreti jih moramo.

Rjavo in belo pero naznanjuje pozitivne novice. Ob takšnem peresu moramo postati bolj potrpežljivi in polni upanja.

Črno-belo pero prinaša upanje in ravnotežje. V kolikor najdete takšno pero v negotovem obdobju vašega življenja, vam to pero daje upanje, saj prihajajo k vam pozitivne novice in spremembe.

Pavje pero (zeleno v kombinaciji z rdečim) prinaša finančno stabilnost oz. nepričakovane prihodke.

Sivo-črno pero prinaša novo ravnotežje in upanje za prihodnost.

Nazadnje je še golobovo pero, ki lahko predstavlja čas velikih negotovosti in blokad. Angeli vam preko golobjih peres sporočajo, da se bodo stvari začele počasi obračati na boljše.

Angelska peresa so vedno znamenje, da nas naš Angel Varuh spremlja na naši poti in nam preko njih dalje upanje za boljšo prihodnost. Vsakič, ko ga najdete ali pa opazite na nekem nenavadnem mestu, se najprej zahvalite zanj, saj gre za najvišje znamenje med vsemi, da niste sami in da po dežju vedno posije sonce.

15 komentarjev

 1. Katja pravi:

  Meni se zadnje časa dogaja, da vidim peresa povsod okoli sebe. Ne mislim samo na pričja, tudi na okrasna in narisana. Včasih se mi zdi, da se angelčki prav hecajo z njimi. Vedno pa ob peresu čutim njhovo prisotnost. Hvala za sposek in razlago vseh peres ❤❤❤❤

 2. Sara pravi:

  Pred kratkim sem si kupila majčko na kateri so roza peresca ❤❤❤❤❤ hvala ❤❤❤❤❤

 3. Gabrijela pravi:

  Meni dajejo peresa vedno upanje, da nisem sama in da so moje prošnje vedno slišane♡

 4. Maja pravi:

  Hvala za še en zelo uporaben blog in obilo informacij ki mora pomagajo razumeti angelsko vodstvo ♥️

 5. Veronika pravi:

  Zame je bilo ptičje pero ki ga najdem zmeraj znamenje da sem na pravi poti in da ne angeli podpirajo na njej. Hvala za vse podrobne razlage ♥️♥️♥️

 6. Zvezda pravi:

  Hvala za še eno zelo zanimivo temo. Sama videvam različna znamenja in mi bo v veliko pomoč tvoja razlaga o različnih barvah peres. Hvala ti še enkrat!

 7. Petra pravi:

  Hvala za nova znanja, spoznanja in ljubezen❤❤❤❤❤❤❤

 8. Jan pravi:

  Hvala za informacije ki jih potrebujem!

 9. Brina pravi:

  Hvala iz srca za vse dragocenosti ki jih objavljaš.
  Pogosto najdem pod nogami kakšno pero a še nisem bila pozorna na njegovo barvo. Od sedaj dalje pa bom s tvojo pomočjo.

 10. Gaja pravi:

  Hvala ❤❤❤❤

 11. Nensi pravi:

  Čudovit blog! Hvala ♥️❤️♥️❤️♥️

 12. Diana pravi:

  Hvala ker jih videvamo res pogosto – največkrat najdem črno pero ❤️

 13. Tinkara pravi:

  Hvala ❤❤

 14. Sever pravi:

  Včeraj sem našel tri peresa iste barve. Spada tudi število peres v sporočilo? Hvala.

Pusti sporočilo


Ob objavi komentarja podeljujete spletnemu portalu angelskasporocila.si trajno dovoljenje za reprodukcijo komentarja in uporabniškega imena. Neprimerni in nepomembni komentarji bodo odstranjeni po presoji administratorja. Vaš e-poštni naslov se uporablja samo za namene preverjanja ter ne bo nikjer viden.