Moj blog

10. oktober, 2022ANGELSKO ŠTEVILO 21 21

Drage sestre in bratje, Angelsko število 21 21 vas vabi, da začne bolj zaupati vase in v vašo intuicijo. Ob tem številu morate nujno vizualizirati vaše srčne želje, saj vam jih bo s svojo vibracijo pomagalo manifestirati. Zaupajte vase in v Angela Nelkhaela, ki je tisti, ki vam prinaša število 21 21 v vaše življenje.

Angelsko število 21 21, ki ga najpogosteje videvamo kot ponavljajočo uro, ima poseben pomen za naše življenje. Ko začnete prepogosto videvati na uri 21:21, gre v osnovi za sporočilo vezano na uporabo vašega časa. Dobesedno lahko pomeni, da je nujno, da pričnete optimizirati svoj čas in svoje delo. Kot seštevek števil 21 21 nas angelsko število 6 v tej kombinaciji uči o namenu in smislu vsake stvari v Vesolju ter obenem daje zavest, da je tako dobro kot slabo nujno, da lahko rastemo in gremo naprej.

Angelsko število 21 21 nosi sporočilo zaupanja, vabi vas, da bolj zaupate vase in v svojo intuicijo. Ko videvate pogosto to število na uri, pomeni, da je čas, da pričnete z vsem, kar odlašate, saj se bo vse izpolnilo v vaše najvišje dobro. Treba je samo začeti in stopiti v akcijo.

Z duhovnega vidika se prične angelsko število 21 21 pojavljati, ko začnemo oblikovati svoje življenje na podlagi svojih željah. Duhovni pomen tega števila je zelo globok, saj pravi, da lahko samo preko avtentičnega odnosa s sabo začnemo zavestno manifestirati svoje želje in kar je prav za nas.

Vsaka velika želja nosi s sabo tudi veliko odgovornost. To pa zato ker ni dovolj le notranja vizija za fizično manifestacijo – treba je pravo notranje delo, ki ni tako zanemarljivo, kot se lahko zdi.
21 21 vas vabi, da odkrijete želje vašega srca in da jih manifestirate preko prave osebne rasti.

Kaj je treba narediti, ko stalno videvate to število? Najprej je treba najti zaupanje vase in verjeti, da bomo uspeli. Preko zaupanja vase bomo vzpostavili notranje ravnovesje, dvignili osebne vibracije in začeli razmišljati na uravnovešen način. Druga stvar, ki jo moramo ob temu številu narediti je prisluhniti svoji intuiciji ter narediti prave korake za uresničitev svojih želja. Pomembno je, da živite vaša čustva na pozitiven način in preko svojih čustev manifestirate vaše želje. Vsakič, ko vidite to število, poskusite vizualizirati čim več obilja ter se koncentrirati v dobro.

Vprašanje, ki si ga morate nujno postaviti ob tem številu je, če zaupate dovolj v svoje sposobnosti in če ste sposobni sprejeti res pogumne odločitve. Če je odgovor negativen, se morate poglobiti vase in si odgovoriti, zakaj ni tako.

21 21 povezujemo s posebnim angelom z imenom Nelkhael. Njegovo ime pomeni » Eden in edini Bog«. Ta Angel je posebej vezan na družino in pripadnost zemlji. Ljudem prinaša vdanost in zvesto ljubezen. Uči nas o stabilnosti in samoohranitvi. Preko tega števila vas Nelkhael prosi, da bolj zaupate vase.

Pomen števila 21 21 lahko primerjamo z odprtimi vrati, ki nas vabijo, da stopimo v naš globlji svet in iskreno pogledamo sebe. Angelsko število 21 21 nas spodbuja, da premislimo o lastnih strahovih in dvomih in da preko njih spoznamo, kako lahko izpolnimo svoje želje. To je način, kako pričeti novo notranjo pot obilja in blagostanja – preko števila 21 21.

Predvsem pa ne pozabite, ne glede na to kje ste in kdo ste, ko videvate pogosto na uri 21 21 ste lahko gotovi, da lahko premagate katero koli oviro, predvsem pa vaše strahove in dvome.

29 komentarjev

 1. Tina pravi:

  Hvala za novo interpretacijo ??

 2. Katja pravi:

  Hvala za še eno odlično analizo angelskih števil ??????

 3. Hana pravi:

  Hvala za še eno posebno sinhronost: včeraj sem razmišlja, kako izgubljamo svoj čas in kako bi se lahko boljše organizirala ?
  Hvala angelu Nelkhaelu ???

 4. Gaja pravi:

  Hvala ? Zelo pogosto vidim na uri 21:21 ?

 5. Pinka pravi:

  Vedno pridejo prav te analize, ki so jih pridno koiram in ustvarjam tvojo knjigo … Angelskih števil ?

 6. Sara pravi:

  Hvala ♥️♥️♥️

 7. Manuela pravi:

  Moje najljubše število ??????

 8. Angelika pravi:

  Hvala. To število predstavlja med drugim moj datum rojstva ?

 9. Petra pravi:

  Lepo lepo lepo število!

 10. Veronika pravi:

  Hvala za tako lepo in natančno analizo!

 11. Luna pravi:

  Hvala za vodstvo in razlago ???

 12. Nika pravi:

  Hvala za vsako analizo angelskih števil ??

 13. Kaja pravi:

  Hvala za vse informacije ki jih deliš ?

 14. Surya pravi:

  Če se prav spomnim, sem prišla s tabo v stik prav zaradi tega angelskega števila ?
  Hvala ti

 15. Karolina pravi:

  Hvala ???

 16. Sever pravi:

  Z veseljem berem razlage o angelskih številih in se sprašujem, kaj mi angeli sporočajo ob njih. Bolj kot sporočilo je zanima, kaj bi moral ob njem narediti ali spremeniti. Hvala vsem vam.

 17. Miha pravi:

  Hvala za zaupanje ki ga širi vsaka tvoja analiza angelskih števil!

 18. Zvezda pravi:

  Ali ta analiza velja samo za število 21 21 ali tudi za 21 12? Hvala za odgovor ?

 19. Vesna pravi:

  Tudi jaz sem “naletela nate” zradi angelskih števil. Hvala za vse tvoje delo❤

 20. Nives pravi:

  Hvala ??????????

 21. Eden pravi:

  ?????????????????????

 22. Cinik pravi:

  Hvala tudi za to, ker gre za moje osebno število. V kolikor je mogoče bi se dalo kje izvedeti, kako povezujemo posamezne angele s števili?

 23. Tatjana pravi:

  Zelo sem hvaležna za razlago angelskih števil, Hvala.

Pusti sporočilo


Ob objavi komentarja podeljujete spletnemu portalu angelskasporocila.si trajno dovoljenje za reprodukcijo komentarja in uporabniškega imena. Neprimerni in nepomembni komentarji bodo odstranjeni po presoji administratorja. Vaš e-poštni naslov se uporablja samo za namene preverjanja ter ne bo nikjer viden.