Angelski vrt

DELAVNICE

Ana Lahajnar

Poleg pisanja in osebnega svetovanja, ponujam tudi delavnica in predavanj za vse, ki iščete nekaj več oziroma izkušnjo, ki vas premakne od znotraj.

Delavnica NOTRANJI STIK

Opažam, da je skoraj vedno vzrok vseh naših težav pomanjkanje poznavanja sebe in odrezanost od naših pravih potreb. Zato sem razvila posebno pot, poseben način, da se ponovno srečamo sami s sabo. S pomočjo umetnostne terapije in angelskega svetovanja poiščemo na delavnici Notranji stik stik z našo dušo.

Delavnica se prične s kratkim predavanjem o tem, kako lahko vzpostavimo stik s sabo, kako prepoznati angelska znamenja, kako jim pripisati njihov pravi pomeni. S strani umetnostnega terapevta in slikarja, prof. Juana Ariasa Gonana, vam je predstavljen tudi pomen in namen Umetnostne terapije pri iskanju Notranjega stika. Ta del je osnova, ki nam dovoljuje razumeti pot do sebe.

Jedro dogodka je njen praktični del; tu gre za prepoznavanje svoje lastne duše preko umetniškega izražanja, preko lastnega ustvarjanja. Kajti ustvarjalnost je eden izmed načinov, da pridemo v stik z našo notranjostjo. Preko prepuščanja trenutku najdemo sporočila, ki nam jih pušča naše nezavedno. K odpiranju nas vodi tudi posebna vodena meditacija s pomočjo naših angelov vodnikov.

Sledi analiza izdelkov, prebiranje osebnih sporočil in sporočil angelov.

Udeleženci so nato pripravljeni sprejeti starodavne simbole, ki so povezani z vašo dušo, simbole skrite v vedskih zapisih in katerih namen je preko lastne vibracij spodbuditi skrite talente, potenciale, ki pomagajo izpolniti osebno poslanstvo. Ob zaključku sledi še posebno osebno svetovanje, perko katerega analiziramo izkušnjo in povežemo sporočila.

Delavnica je razdeljena na več delov oz. več stopnic, sledita še delavnici NOTRANJI PLAMEN in ZAVEDANJE ENEGA.

Seminar ANGELSKA ŠTEVILA

Vsako število nosi v sebi posebno vibracijo in sporočilo. Seminar je nemenjem vsem, ki vas zanimajo angelska števila in ki iščete njihov pomen. Za vse, ki se stalno srečujete s števili in za vse, ki bi želeli spoznati njihovo moč in uporabo pri delu na sebi.

Delavnica ANGELSKE KARTE

Delavnica je namenjena iskanju sporočil, ki so skrita v nas in nenazadnje izdelavi osebnih angelskih kart. S pomočjo slikarja in umetnostnega terapevta, prof. Juana Ariasa Gonana ter naših vodnikov, bomo izdelali osebne Angelske karte, ki jih bomo lahko uporabljali vse življenje, tako za meditacije kot za lastno poglabljanje in iskanje odgovorov.

Delavnica ni namenjena samo umetniškim dušam, temveč vsem, ki nosijo v sebi potrebo, da dajo notranjim sporočilom fizično obliko.

Za izvedbo programov se lahko obrnete na elektronski naslov: sepetalka.angelov@gmail.com