Moj blog

15. januar, 2016ANGELSKO ŠTEVILO 444

Drage sestre in bratje, angelsko število 444 nosi v sebi potrditev za vse, kar vam prihaja v življenje. Preko tega števila se lahko povežete z nami in prepoznate lightworkerja, ki se skriva v vas. Spoznajte dobro, ki vas obkroža, spoznajte sebe in svojo moč.

Vedno več ljudem se v življenju pojavljajo angelska števila. To pa zato, ker je angelom preko števil najlažje pritegniti našo pozornost, ki je ves čas zasedena z zunanjimi dogodki. Angelska števila so števila, ki se nam znova in znova pojavljajo in ki nam zbujajo vprašanja in dvome, kaj nam želijo angeli ali naša duša preko njih sporočiti.

Ko se nam prične določeno število ponavljati, recimo da ga srečamo prav na vsakem koraku, je dobro, da se najprej zamislimo, ob kakšnem trenutku smo ga opazili in kaj smo ob tem premišljevali. Takšno število se rado pojavi točno v nekem trenutku, da nas “spomni” na točno določeno stvar. Dobro se je tudi poglobiti v numerološki pomen tega števila, čeprav rada ponavljam, da nosi za vsakega posameznika neko število točno svoj pomen. Če je vaš partner rojen 22. v mesecu, vam to število pomeni nekaj drugega kot posamezniku, ki je svoje otroštvo preživel v hiši s hišno številko 22.

Angelsko število 444 najprej pravi, da vas na vaši poti spremljajo in podpirajo angeli. Preko tega števila tudi prejemate in spoznavate brezpogojno ljubezen, ki vam je od njih dana. A najpomembnejše od vsega je to, da vas tem številom angeli spodbujajo, da odprete svoje oči tudi za ostala angelska sporočila, ki prihajajo k vam v različnih oblikah in to vedno pogosteje. Ko se srečate s tem številom pomeni, da bi morali (še) bolj zaupati svoji intuiciji, zaupati angelom, ker je vaša povezava z njimi močna kot še nikoli poprej. Vsakič, ko se vam prikaže to število, preusmerite pozornost na svojo intuicijo ter notranje vodstvo, saj vam to število pravi, da so angelski in vaši komunikacijski kanali popolnoma odprti drug drugim. Preko tega števila vas angeli obenem spodbujajo, da nadaljujete po svoji poti in vam sporočajo, da vas bo le vztrajnost pripeljala do vašega cilja.

4445Preko tega števila vam dajejo angeli moč, pozitivno energijo ter podporo, da naredite vse tisto, kar morate narediti. Ko se pričnete enkrat srečevati s tem številom, pomeni, da boste od tu dalje prejemali vedno več angelskih sporočil. Čas je, da prisluhnete svoji intuiciji in sledite svojemu notranjemu vodstvu. Čas je, da se odprete angelskemu svetu in prisluhnete svoji duši.

Angeli okoli vas so vam vedno na voljo, vam dajejo podporo, vodstvo, zdravilno in pozitivno energijo, le vprašati jih morate za to. Ljudje, ki se jim to število pogosto pojavlja v njihovem vsakdanu, bi morali začeti sodelovati z angeli in delati ter rasti z njihovo pomočjo. Njihova duhovna pote je vezana nanje.

Z angelskim številom 444 vam angeli potrjujejo, da ima vse, kar se zgodi v vašem življenju, nek namen. Kljub temu, da jih ne vidite, vas podpirajo in vas čuvajo na vaši poti; nič hudega se vam ne more zgoditi. Zato se vsakič, ko zagledate to angelsko število, spomnite na ljubezen in podporo, ki jo prejemate od njih. Spustite iz rok vse svoje dvome in strahove, saj vam to število nosi vibracije ljubezni in moč doseči najzahtevnejše spremembe v vaših življenjih. Ko pričnete živeti in delati za vaše najboljše dobro, se vse Vesolje usmeri v ta isti cilj ter vam pomaga na vaši poti.

Vedno, ko vidite angelsko število 444, se najprej zahvalite angelom, da so z vami. Poskusite dvigniti svoje vibracije in začutite neizmerno srečo, ker ste sposobni zaznati angelska sporočila (pa čeprav jih ne razumete popolnoma).

Skratka, ko se vam v vaših življenjih dalj časa pojavlja to število pomeni, da je vse dobro.
Zaupajte sebi in zaupajte v svoje delo.

slikovno gradivo: Diana Walles, dreamingconex.us

8 komentarjev

 1. Miha pravi:

  Sem vesel, da nisi pozabila na angelska števila. Zadnje čase opažam število 999, za katero se mi zdi da mi govori o moji zadnji postaji …

 2. Surya pravi:

  Če preberem pomen števila 4 in števila 444 vidim, da je med njima majhna, a pomembna razlika. Število 4 deluje bolj materialno, medtem ko nas število 444 vabi k delu z angeli. Če sem prav razumela, se to število pojavlja lightworkerjem in preko tega števila angeli vabijo, da začnemo delati z njimi.

  • Nina pravi:

   Sva prisle do podobne ugotovitve,Surya. 444 je sestavljena iz 4, zato je normalno da nosi soroden pomen. So pa tiste nieanse v interpretaciji, ki nardijo stevilo unikatno.

 3. Anemone pravi:

  Sem kar pozitivno presenečena, ker se mi to število pojavlja v posebnih trenutkih in sem dobila zdaj potrditev, da mi angeli sporočajo tisto ker si potihem želim in me je tudi strah. Hvala za današnjo objavo.

 4. Vita pravi:

  Angelsa števila so zame zelo pomembna. Vsak dan se mi opjavljajo. Vedno več in vedno več. Potem grem prebrat njihov pomen in tudi če vidim drugačna števila s emi dzi sporočilo vedno eno : odpri oči za nas!

 5. Pinka pravi:

  Dobro si to napisala Vita. Angeli nas preko števil opominjajoa na svoj prisotnost in nam vlivajo ljuebezn in vso energijo ki jo potrebujemo da jih zaznamo. Osebno so mi bolj blizu sinhronosti kot angelska števila: pogosto najdem peruti ali kovance na najbolj nemogočih mestih. Angeli mi preko majhnih dogodkov dnevno pošiljajo sporočila.

 6. Nives pravi:

  Angelska stevila so zelo zanimiva tema. Bojim pa se da ima res vsako stevilo poseben pomen za vsakega izmed nas in da ni tako enostavno razvozlati njihovega pomena.

 7. Angelika pravi:

  Hvala Vam za to pisanje. Danes je zame nov začetek. Hvala.