Moj blog

28. november, 2014ANGELSKO ŠTEVILO 4

Drage sestre in bratje, angelsko število 4 predstavlja naše strasti, našo moč doseganja ciljev in našo vztrajnost. Vsakič, ko se vam pojavi pred očmi, vam sporočamo, da so okoliščine prave, da so vaše sposobnosti prave in da vas ves Univerzum spodbuja, da uresničite vaše najvišje želje.

Danes bom predstavila angelsko število 4, ki je v mojem življenju igralo pomembno vlogo že od otroštva dalje. Že kot majhna deklica sem hitro opazila, da kamorkoli se moja družina preseli, nas spremlja hišna številka 4 ali 44. Ko sem obiskovala osnovno šolo, je bila tudi na njej hišna številka 4, za srednjo šolo je veljalo enako. Čeprav takrat še nisem poznala angelskih števil sem vedela, da kjer stoji stavba s številko 4 (ali katera od njenih kombinacij), tam sem doma.

Mislim, da veliko ljudi zavestno in podzavestno opazi določena angelska števila, ki jih spremljajo skozi življenje. Kot otrok nisem vedela ničesar o numerologiji, še manj pa o angelskih števili, pa vseeno mi je stavba, na kateri je stalo število 4 povedala, da bom tam našla, kar iščem. Varnost.
Na žalost sem z odraščanjem pričenjala zgubljati dom povezan s tem številom, a brez dvoma vem, da ko ga bom ponovno našla, ga bom prepoznala po tem, da bo na njem viselo to čudovito angelsko število.

Untitled-3Ko se vam prične to število pojavljati v vašem vsakdanu – ne glede na kraj in čas pojavljanja – vam angeli sporočajo, da so z vami. S tem številom vas angeli prosijo, da postanete pozorni na vsa znamenja, ki vam jih pošiljajo.
S tem številom vam angeli sporočajo, da vas podpirajo in vam pošiljajo vso svojo brezpogojno ljubezen. Opominjajo vas, da bi morali večkrat uporabljati svojo intuicijo in preko nje zaznavati njihovo vodstvo. Ko srečujete to število pomeni, da je vaša povezava z angeli že zelo močna. Angeli so vedno ob vas, lahko vam pomagajo, vodijo, zdravijo, napolnjujejo s pozitivno energijo – le prosti jih morate za to. Samo prosti jih morate za pomoč, imeti odprto srce – nič vas ne more ustaviti.
Angelsko število štiri je znak, da ste sposobni sami doseči svoje cilje; sedaj imate potrebno moč, vztrajnost in znanje. Ko delate za vaše in skupno najvišje dobro, za vaše navdihe in cilje, vse Vesolje dela zato, da dosežete svoj cilj: postavlja vam namreč trdne temelje za vašo duhovno pot.

Vedno, ko se vam pojavi pred očmi angelsko število 4, pomeni, da je v tistem trenutku vse tako, kot mora biti. Angeli vas v tem trenutku podpirajo, vas varujejo in spodbujajo, da končno izberete same sebe – in naredite korak k uresničenju vaših sanj. Sprostite svoje strahove in dvome ob tem številu. Ohranite visoke vibracije, začutite ljubezen v sebi in okoli vas, ob tem številu je vse mogoče. Prosite angele za pomoč, spodbujajte sami sebe k pozitivnemu razmišljanju in zavedajte se sedanjega trenutka.

Zaupajte v svoje sposobnosti, talente, znanja, s katerimi boste premagali vse ovire in dosegli vaše najvišje želje.

Ne pozabite, da vibrira angelsko število 4 na nivoju praktičnega sveta, odgovornosti, gradnje trdnih temeljev, stabilnosti in sposobnosti, odločnosti, vztrajnosti, trdega dela ter napredka. Predstavlja naše strasti in nas obenem spodbuja k akciji za doseganje naših ciljev. To število med drugim predstavlja štiri elemente : zrak, zemlja, voda in ogenj ter štiri smeri neba, štiri letne čase – prav zato nosi v sebi moč stabilnosti in kliče k sebi zemeljsko naravo vsega, kar nas obkroža. Zaradi tega predstavlja tudi dom – ne samo zaradi moje osebne izkušnje. Včasih pomislim, da ko se človeku pojavi to število, pomeni tudi, da je čas, da se vrne k svojim koreninam, osredišči samega sebe (tam je tudi dom duše). Vsekakor kaže na potrebo in sposobnost po vztrajnosti in vzdržljivosti.

17 komentarjev

 1. Serafin pravi:

  Tudi mene je to število dolgo spremljalo.Sedaj pa ga tudi jaz pogrešam. Upam, da se mi spet ponovi.Hvala!

 2. Vesna pravi:

  Se vidi,da ti to šetvilo veliko pomeni, saj si ga opisala kot enega lepših. Zelo se mi dopade, ko pišeš o svojih izkušnjah in doživljanjih saj tako lahko vsi bralci vidimo, da kako doživljaš angelski svet ki je zate tudi naš svet.

 3. Miha pravi:

  Za to število se res vidi, da ti je posebej pri srcu.
  Sedaj si ga tudi sam želim kje videti 😉

 4. Pinka pravi:

  Čudovito napisano.
  Sedaj razumem, kdaj je število angelsko in kdaj je “navadno”.Ko je angelsko je čarobno, nas spremlja povsod, nam daje navdiha. Ko je navadno se pojavi in v nas ne pusti nič.

 5. Deva pravi:

  Zelo zelo srčno napisano.Se vidi, da pogrešate dom. A imate to znanje, da ga boste takoj spoznali 😉

 6. Vita pravi:

  Takšni blogi so najlepiš odraz tebe kot osebe.
  Upam, da boš tudi v prihodnje pisala o svoji povezanosti z angelskimi števili, ker na ta način resnično preneseš na vse bralce lepoto, čarobnost, smisel in namen takšnih števil. Zdaj bom tudi jaz gledala in opazovala, kjer se mi šteirica pojavi. Si me spomnila tudi na moje otroštvo, ki je bilo povezano s številko 19. Upam, na kakšen odgovor 😉

 7. Surya pravi:

  Tudi meni je to angelsko število blizu. Pojavi se mi vedno v kombinaciji z 1. Tiho pri sebi vem, kaj mi sporočajo.
  Lepo je prebrati, kako čustveno si vezana na določea sporočila in kako s srcem živiš svoje življenje.

 8. Angel pravi:

  Odkar sem prebrala ta blog se mi povsod prikazujejo štirice! Popln navdih. Hvala 🙂

 9. Ketu pravi:

  Ampak je res kot piše zgoraj: neka števila se nam ponavljajo skozi življenje in podzavestno vemo, da nosijo nek poseben pomeni. Bolj poduhovljeni ljudje s časom spoznajo njihov pomen, vsi ostali pa … vam zvesto sledimo 😉

 10. Jovan pravi:

  Danes ste dopisali še simbolični pomen števila. Lahko bi ga povsod. Zelo mi je všeč takšen opis.

 11. Bracken Pepperglow pravi:

  Tudi meni se zdi to en lepših opisov angelskih števil.Srce na prvem mestu, ostalo pride sproti 😉

 12. Paličica pravi:

  Tudi meni predstavlja to število ljubezen in dom. Naključje? Nikoli! Tudi jaz sanjam o dnevu, ko bo spet postalo eno glavnih sporočil ki mo ga bodo poslali angeli. Hvala za čudovit opis. Resnično s srcem.

 13. sixty pravi:

  Če se ozrem nazaj v moje življenje opazim, da so tudi mene spemljala angelska števila. Od hišnih številk do datumov rojstva. Samo človek si ne vzame časa za to ali pa si misli, da gre za naključje. Naključi ni. Pomislite, kaj pomeni v našem lepem jeziku naKLJUČje. Ključ odpira vrata v sobe, ki jih ne poznamo. Angelska števila so ti ključi. Bodite modri in uporabljajte infromacije, ki so vam na tem blogu na voljo. tudi angeli vam bodo hvaležni.
  Zelo sem vam hvaležna, da nam teden za tednom strežete z agelskimi besedami in njihovo ljubeznijo.

 14. Janja pravi:

  Dobro ste napisali Sixty. Vsi imamo v življenju svoja angelska števila.Ponavljajo se vsem, le opazimo jih ne. Vsaj ne kot takšna kot so.Angelska.
  Navdušili ste me z vašim razumevanjem besede naKLJUČja. Izvrstno. Kakor je izvrsten tudi blog, ki nosi besede srca.

 15. Utrinek pravi:

  Občudujem vas.Vaše delo, predvsem pa energijo, ki jo puščate bralcem v vaših besedah.

 16. mila pravi:

  Ja, moj sin se je poslovil 4.4. Bil je izredno nežna duša a hkrati tudi zelo močan. Veliko nas je naučil in izbral poseben datum za slovo, da je to še potrdil.
  pozdravček vsem vam

 17. Tanja pravi:

  Pozdravljeni…že skoraj celo leto se mi pojavlja št. 433 tudi večkrat na dan…Kaj pomeni prosim?… hvala