Moj blog

2. junij, 2020ANGELSKA NAPOVED ZA MESEC JUNIJ

Drage sestre in bratje, mesec junij je pred vami. Prinaša vam obilico sprememb, preobratov, a tudi vrnitev. S sabo nosi Lunin in Sončev mrk; torej velik preobrat energij, tudi karmičnih. Preživite ga zavestno in z ljubeznijo.

29. maj, 2020DUŠNA POGODBA

Drage sestre in bratje, dušna pogodba je pogodba, ki jo vsaka duša »podpiše« preden se inkarnira v življenju. Dušna pogodba zagotavlja duhovno rast vsake duše, čeprav minimalno. Življenje imate, da ga uporabite, da se učite, da se povezujete in da se radostite.

26. maj, 2020ZAKAJ ZAČNEMO VIDEVATI ANGELSKA ŠTEVILA

Drage sestre in bratje, Angelska števila se vam pričnejo v življenju pojavljati, ko mi Angeli ne najdemo druge poti do vas. V današnjem svetu je zelo težko pritegniti pozornost ljudi, ki so razpeti med sabo in vsem, kar se dogaja okrog njih. Ljudje so izgubljeni, števila pa so točna in jasna …

22. maj, 2020NOVA LUNA REZOV

Drage sestre in bratje, nova Luna rezov prinaša v vaša življenja številne priložnosti, da odrežete s tem, česar ne potrebujete več, s starimi, škodljivimi navadami in čustvenimi reakcija ter z vsem, kar vas vodi stran od vas. Prihodnji tedni bodo prinesli stabilnost, ki je potrebna za prave spremembe.