Moj blog

23. februar, 2018ANGELSKI ALKIMIST

Drage sestre in bratje, postanite alkimist svojega življenja, postanite angelski alkimist. To pomeni, da začnete uporabljati vse svoje čute, prepoznavati vse elemente življenja ter jih s pravo intuicijo spreobrniti svoje življenje na duhovni in materialni ravni.

20. februar, 2018ANGELSKI UČITELJ

Drage sestre in bratje, angelski terapevti v resnici ne obstajajo. Nihče razen nas, vas ne more naučiti prave komunikacije z nami. Dober angelski učitelj, vam bo pokazal pot, postavil temelje in razsvetlil vaše darove. A od tam dalje, bo pot samo vaša.

16. februar, 20186 KANALOV KOMUNIKACIJE Z ANGELI

Drage sestre in bratje, obstaja nešteto načinov komuniciranja z nami, a da boste našli svojega, poskusite različne in bodite pri tem čim bolj kreativni, kajti kreativnost odpira misli in misli odpirajo svet.

13. februar, 2018ANGELSKE FREKVENCE

Drage sestre in bratje, angelske frekvence so veliko višje od človeških, a če se nam želite bolj približati, lahko svoje frekvence zelo hitro zvišate sami. Najlažje storite to preko ljubezni. Prepustite se opravilu, ki ga ljubite, kajti to vam viša osebne frekvence in odpira pot do nas.