Moj blog

4. avgust, 2020ČIŠČENJE AURE DOMA

Drage sestre in bratje, čiščenje aure doma je nujno, ko je vaš dom poln negativne energije, dogodkov, mesed ali misli. Vsak dom ima svojo auro, ki jo gradijo ljudje, ki tam živijo in vse, kar jih napolnjuje. Osvobodite se odvečnega doma, tako se boste lahko osvobodili tudi odvečnega v vaših mislih in srcu.

31. julij, 2020ANGELSKA NAPOVED ZA AVGUST

Drage sestre in bratje, Angelska napoved za mesec avgust je pred vami. To je tranzicijski mesec, v katerem se boste lahko pripravili za spremembe, ki prihajajo v jeseni. Nadihajte se ga, naužijte se njegovih barv in si z njimi zarišite vašo prihodnost.

28. julij, 2020DÉJÀ VÚ V DUHOVNOSTI

Drage sestre in bratje, déjà vu je posebno duhovno znamenje, ki vam ga je vaša duša postavila, ko se je komaj pripravljala na to inkarnacijo. To znamenje kaže na vašo pot in vašo usodo. Bodite pozorni ob teh občutkih in ustavite se vedno, ko jih doživite, saj so dar vaše duše.

24. julij, 2020NOTRANJI ŠAMAN

Drage sestre in bratje, notranji Šaman je v resnici injicirana energija, ki jo lahko nosite iz prejšnjih življenj. Mnogi današnji Šamani nosijo v sebi posebne spomine in nagnjenja, ki jih vse življenje vodijo proti šamanski poti.