Moj blog

29. september, 2023OSEBNI ANGEL HAAMIAH

Drage sestre in bratje, osebni Angel Haamiah spada v zbor Moči in ščiti vse, ki ste rojeni med 29. septembrom in 3. oktobrom. V teh petih dnevih, ko se spusti na zemljo, se lahko s spodnjo molitvijo obrnete nanj čisto vsi, saj gre za Angela, ki podeljuje vero.

27. september, 2023POLNA LUNA NAŠIH POKOJNIKOV

Drage sestre in bratje, v petek se bo odprla na vašem nebu polna luna, ki bo imela moč, da vas poveže z vašimi pokojniki. To bo popoln čas, da se ponovno spomnite nanje, a predvsem da jim dovolite, da vam predajo sporočila, ki vam jih niso mogli predati v svojem življenju.

26. september, 2023KAKO SE SOOČITI Z NEGATIVNIMI MISLIMI

Drage sestre in bratje, kako se soočiti z negativnimi mislimi je pomembno vprašanje, na katerega mora vsak posameznik najti svoj osebni odgovor. Negativne misli so kot strup znotraj posameznika, s katerim se ves čas rani in izčrpava svojo dragoceno življenjsko energijo.

23. september, 2023OSEBNI ANGEL ANIEL

Drage sestre in bratje, osebni Angel Aniel spada v zbor Moči in ščiti vse, ki ste rojeni med 23. in 28. septembrom. V teh petih dnevih, ko se spusti na zemljo, se lahko s spodnjo molitvijo obrnete nanj čisto vsi, saj gre za Angela, ki podeljuje altruizem in humanitarno naravnanost.