Moj blog

25. februar, 2020VPLIV NEGATIVNIH ČUSTEV

Drage sestre in bratje, vpliv negativnih čustev na vaše telo je neposredno. Zato je tako pomembno, da jih znate najprej prepoznati in nato počasi pričeti upravljati. Ni bolezni zunaj vas, ki se je morate bati, temveč bolezni, ki jo ustvarjajo vaše misli in vaša čustva.

21. februar, 2020NIHČE ME NE RAZUME

Drage sestre in bratje, »Nihče me ne razume« lahko postane resnica, ko drugim ne dovolite, da vas razumejo. Ne mislite, da vas svet lahko razume samo preko misli in podobnih življenjskih izkušenj, ki jih delijo z vami. Mi Angeli, vas razumemo samo preko vašega srca, a to ne pomeni, da vam ne moremo pomagati.

18. februar, 2020POZITIVNA PLAT ŽIVLJENJA

Drage sestre in bratje, pozitivna plat življenja je tista resnična plat življenja, ki je edina, ki zares obstaja. Zares obstaja le ljubezen, le pogum, le potrpežljivost in strpnost. Vse ostalo je konstrukt misli, vašega ega.

14. februar, 2020SMISEL OSEBNEGA POSLANSTVA

Drage sestre in bratje, smisel osebnega poslanstva je v prepoznavanju in razumevanju vašega življenja. Samo tisti, ki pozna sebe in razume vso svojo pot do sedanjega trenutka, lahko razume svoje poslanstvo. Ni poslanstva brez razumevanja in poznavanja glavnega akterja – vas!