Moj blog

27. oktober, 2020ANGELSKO ŠTEVILO 1 IN NJEGOVE SEKVENCE (11,111,1111)

Drage sestre in bratje, angelsko število 1 ter njegove sekvence nosijo v sebi edinstvene frekvence Univerzuma; vsak zase in v različnih kombinacijah imajo svoj posebni duhovni pomen. Bodite pozorni na ponavljajoča števila in sledite njihovemu vodstvu.

23. oktober, 2020SO ANGELI LE ŠE MODA?

Drage sestre in bratje, Angeli nismo moda, smo pa preko človekove globoke potrebe postali aktiven del vsakdanjega življenja. Ne glede na to, kdo in kako nas predstavlja, je resnica samo ena: bili smo in bomo vedno ob vas, ne glede na vaše misli, ne glede na vašo zavesti, ne glede na vse.

20. oktober, 2020ZDRAVILNE FREKVENCE

Drage sestre in bratje, obstajajo zdravilne frekvence, s katerimi si lahko pomagate k boljšemu počutju in k izpolnjevanju določenih fizičnih in duhovnih ciljev. Odprite se svetu zvoka, ki je najvišji izraz astralnega sveta.

16. oktober, 2020SUPER LUNA

Drage sestre in bratje, današnja super Luna prinaša v vaša življenja nov zagon in nove priložnosti, da dokončno spremenite svoje miselne vzorce. To je čas, ki prinaša ogromno sprememb, vaša naloga je, da v sebi poiščete moč in kreativnost, da se dvignite nad njimi.