Moj blog

10. avgust, 2018SONČNI MRK SRCA

Drage sestre in bratje, prihajajoči sončni mrk je nova priložnost, da se povežete s sabo in z vsem Stvarstvom ter začutite sebe in svoje srce. Ne spustite te priložnosti, ki se dolgo ne bo ponovila. Zberite pogum in se zazrite vase. Povežite se s svojo Lastno Dušo.

7. avgust, 2018INTUICIJA ZA VSE

Drage sestre in bratje, intuicija je orodje za vse. Ni inštrument izbranih, temveč je čut, ki ga imate vsi, a ga pričnete od majhnega zapirati. Intuicija začne krneti z dvomi, prepričanji in samopomembnostjo. Kdor želi zares uporabljati intuicijo, se mora najprej odklopiti od sebe in svojega ega.

31. julij, 2018ANGELSKI ZNAKI

Drage sestre in bratje, Angelski znaki so vsi znaki in znamenja, ki jih prejmete na nenavaden in edinstven način. Lahko so to le simboli ali števila, prepoznali jih boste po tem, ker boste ob njih začutili neskončnost življenja. Sprejmite vase vse Angelske znake kot glasbo v vaše srce.

20. julij, 2018PRAVO ODPUŠČANJE

Drage sestre in bratje, pravo odpuščanje se prične zavestno. Z odločitvijo in željo po zdravljenju. Kajti vsaka zamera je kot bolezen, kot strup, ki mu dovolimo vstopiti v telo. Zamere rišejo obraze posameznikov in kopljejo jamo vsakemu, ki jih hrani.