Moj blog

10. december, 2019ČUTIM, DA …

Drage sestre in bratje, prevečkrat uporabljate »Čutim, da …« misleč, da sledite zares svojemu srcu. Bodite pozorni, komu in čemu zares sledite v življenju. Bodite odkriti do sebe, bodite pogumni pri vsem, kar počnete. Dovolite pravi kreativnosti, da vas vodi in našli boste stik z vašo pravo intuicijo.

5. december, 2019ANGELSKA NAPOVED ZA DECEMBER

Drage sestre in bratje, angelska napoved za december je pred vami. Odprite svoje srce in dopustite, da vas navdahnejo angelske energije in vam pomagajo, da se povzdignite visoko, kamor niste segli nikoli. Do zvezd.

3. december, 2019SVOBODNA VOLJA IN USODA

Drage sestre in bratje, svobodna volja in usoda sta sestri, ki se redko srečata. A ko se srečata, morate razumeti, da ima vedno prednost starejša sestra Usoda, ki uči svojo mlajšo sestro Svobodno voljo o potrpežljivosti in zaupanju … v njunega očeta … Življenje.

29. november, 2019ŽIVLJENJE … PRED DUHOVNOSTJO

Drage sestre in bratje, življenje pred duhovnostjo je bilo od vedno duhovno, le da je duhovnost imela drugačno obliko in ime. Bila je strpnost, ljubezen, razumevanje, skrb za bližnjega, imela je obliko Človeka. Duhovnost je naravno človekovo stanje, od katerega se človek odmika, ko sledi modernemu svetu.