Moj blog

20. avgust, 2019ZUNANJE SPREMEMBE ZA NOTRANJO PREBUDITEV

Drage sestre in bratje, mnogokrat so potrebne globoke zunanje spremembe za notranjo prebuditev. Sedaj prihaja tisti čas, ko vas bodo zunanje spremembe prisilile, da spremenite svoj zorni kot in spoznate, da je oklepanje vaše cone udobja nesmiselno. Sedaj je čas za to, da si pravzaprav ustvarite tisto, čemur pravite udobje.

16. avgust, 2019RAZMERJA MED DUŠAMI

Drage sestre in bratje, razmerja med dušami so si med seboj lahko zelo različna. Veliko odvisi od karme, ki dve duši povezuje, pa tudi naloge, ki sta jih duši prišli odpravit na ta svet. A nad vsem tem obstajajo tri najpomembnejša razmerja duš, ki jih je treba poznati: sorodne duše, duše dvojčice in dušni plamen.

13. avgust, 2019ZNAMENJA V ŽIVLJENJU

Drage sestre in bratje, znamenja v življenju so kot smerokazi, ki vam kažejo vašo pot. Nekateri vam potrjujejo, da ste na pravi poti, spet drugi, da je čas, da uberete drugo. Znamenja v življenju je treba ujeti in nato prebrati. Naučiti se morate, da v življenju ni nič slučajnega …

6. avgust, 2019POVEZAVE DUŠ

Drage sestre in bratje, obstajajo različne povezave duš. V prvo skupino lahko postavimo duše, ki vam v to inkarnacijo prinašajo pozitivno karmo. V drugi so tiste, katerim morate poplačati vašo negativno karmo. In v tretji so tiste, s katerimi nimate nobene karme, če ne obljubo iz drugih dimenzij, da si boste pomagali vrniti na pravo  Continue Reading »