Moj blog

22. marec, 2023KAJ POMENI NAJDENO PERO?

Drage sestre in bratje, mnogi se sprašujejo, kaj pomeni najdeno pero. Vsako pero, ki ga najdete na svoji poti, predstavlja sporočilo vašega Angela Varuha, ki vas želi potolažiti, vzpodbuditi in predati moč, da nadaljujete po svoji poti.

16. marec, 2023OSEBNI ANGEL MUMIAH (16.-20.3.)

Drage sestre in bratje, osebni angel Mumiah varuje vse, ki so rojeni med 16. in 20. marcem. Njegovo ime pomeni »Bog je Gospodar je meja vseh Univerzumov«. Svoje varovance obdaruje z vztrajnostjo, odločnostjo, intenzivnostjo pri izražanju lastnih misli in čustev ter notranjim mirom.

11. marec, 2023OSEBNI ANGEL HAYAIEL (11.-15.3)

Drage sestre in bratje, osebni angel Hayaiel varuje vse, ki so rojeni med 11. in 15. marcem. Njegovo ime pomeni »Bog je Gospodar vseh Univerzumov«. Svoje varovance obdaruje s pogumom in sposobnostjo premagovanja vseh težav, inteligenco, aktivizmom in iskrenim trudom za vse, česar se lotijo.

8. marec, 2023ANGELSKI RITUALI

Drage sestre in bratje, ko potrebujete pomoč z višjih sfer, ne prosite zanjo samo vaših Angelov Varuhov; zanjo prosite vse Angele in Nadangele. Za vsakega izmed vseh Angelov obstaja posebna molitev in poseben ritual, ki pripelje vašo prošnjo neposredno do njega.