Moj blog

22. januar, 2021SEME NOVE ZVESTI

Drage sestre in bratje, seme nove zavesti se nahaja v vsakemu izmed vas. Sedaj prihaja čas, da ga odkrijete, posejete in pravilno negujete. Prava nega semena nove zavesti zajema odprtost duha, pravo samosprejemanje in jasnost misli. Izberite pravo pot.

19. januar, 2021RAZVOJ NOTRANJE MOČI

Drage sestre in bratje, razvoj notranje moči je odvisen od vaše zavesti, koliko je vredno vaše življenje. Vsaj enkrat na teden se vprašajte, kdo sem in kam grem. Vprašajte se, kakšen je smisel vašega življenja. Vse to vam bo pomagalo razumeti, kakšno mesto si zasluži vaša notranja moč v vašem življenju.

15. januar, 2021RITUAL NOVEGA DNE

Drage sestre in bratje, ritual novega dne je uporaben element, ki vam lahko zviša dnevne energije, koncentracijo in motivacijo. Ljudje prevečkrat pozabljajo, da je rutina tista, ki v resnici oblikuje njihov dan in posledično njihovo življenje.

12. januar, 2021KAKO NAJTI PRAVO ZADOVOLJSTVO

Drage sestre in bratje, pravo zadovoljstvo boste lahko našli samo v sebi. A za to se boste morali potruditi. Zadovoljstvo je treba odkriti, negovati in manifestirati, nič ne pride samo od sebe. In ko stopite enkrat na pot zadovoljstva, je edina smer, ki jo boste imeli na voljo, trajna sreča.