Moj blog

18. januar, 2019LUNIN MRK ŽENSK

Drage sestre in bratje, v ponedeljek se napoveduje nov Lunin mrk, ki odpira vprašanje ženskosti v življenju vsakega izmed vas. To je izjeme čas, ki vam bo omogočil lažji stik s svojo žensko platjo in nenazadnje boljše razumevanje principa, ki je vezan na skrb in prejemanje.

15. januar, 2019ANGELSKA MAGIJA SVEČK

Drage sestre in bratje, angelska magija svečk je zelo močna in sveta. Navaden predmet, kot je lahko sveča, lahko postane hitro magično orodje, če znamo najprej razumeti njegovo moč in jo zavestno nato usmeriti in uporabiti.

11. januar, 2019PODZAVESTNA SPOROČILA

Drage sestre in bratje, podzavestna sporočila so tista sporočila, ki jih vaša zavest ne zna prepoznati. Ta sporočila lahko pridejo do vas preko sanj, preko jezikovnih lapsusov, preko dejanj, v katerih se čutite »vodeni«. Ne zanemarjajte tega aspekta vaših življenj; v njih se skriva marsikateri odgovor, ki ga iščete.

8. januar, 2019ČAROBNA PALIČICA SMO MI

Drage sestre in bratje, čarobna paličica se skriva v vsakem človeku. Do nje lahko pride, ko pride do sebe. Do sebe lahko pride, ko se odloči za to in ko zna slediti pravi poti. Ta pot zahteva veliko od njega, predvsem to, da zavrže vse, kar mu ustvarja ugodje.