Moj blog

15. oktober, 2021PRAVILA REINKARNACIJE

Drage sestre in bratje, obstajajo pravila karme, ki določajo potek vaših inkarnacij. Dejstvo je, da je za vse vas najpomembnejša lekcija samo ena: brezpogojna ljubezen do sebe in do drugih. Popolnoma odprto srce je zadnja postaja vsake duše, ki zaključi svojo serijo ponovnih rojstev.

12. oktober, 2021BOLEČINA OB DUŠNEMU PLAMENU

Drage sestre in bratje, bolečina ob dušnem plamenu je lahko psihična ali pa tudi fizična.  Kakršna koli bolečina ob prvem srečanju dveh dušnih plamenov ali ob vsaki ločitvi ni nič nenavadnega, pomembno jo je le znati razumeti in nato pozdraviti.

8. oktober, 2021KO NE ZNAMO REČI »NE«

Drage sestre in bratje, ko ne znate reči ne v situaciji, ko bi to morali, tlačite lasno dušo. Ko odgovorite na prošnje drugih impulzivno in brez premisleka, začnete tlačiti tudi nevarna čustva, ki se lahko s časom manifestirajo v bolezni. Naučite se slediti svojemu srcu, obrnite se vase.

5. oktober, 2021KRAJA ENERGIJE

Drage sestre in bratje, kraja energije je v tem svetu nekaj preveč pogostega. Vaša naloga je prekiniti s to krajo, a pred tem razumeti, kaj vas je pritegnilo v ta odnos. Česa se morate naučiti? Kaj spremeniti? Vse v življenju je ena velika lekcija; sledite ji.