Moj blog

21. junij, 2022DUHOVNI POMEN PSIHOSOMATSKIH BOLEZNI

Drage sestre in bratje, duhovni pomen psihosomatskih bolezni je vedno duhovni klic vaše duše. To je klic duše, ki prosi, da jo poiščete, da spoznate, kaj vas muči, da prisluhnete njenim potrebam in da poiščete svojo svobodo.

6. junij, 2022LJUBEČA PRIJAZNOST

Drage sestre in bratje, ljubeča prijaznost je poleg sočutja, radosti in miru ena največjih vrlin človeka. Odkrijte moč ljubeče prijaznosti v svojem življenju in v svojem srcu. Prakticirajte jo vsak dan in spoznali boste, da je to najlepša duhovna praksa, kar jih obstaja.

31. maj, 2022ANGELSKA NAPOVED ZA JUNIJ

Drage sestre in bratje, angelska napoved za mesec junij je pred vami. Čeprav gre za razdvojen mesec, vaš čaka v njem ogromno priložnosti za osebno rast in blagostanje. Preživite ga z ljudmi, ki jih imate radi in ki vas brezpogojno sprejemajo.

23. maj, 2022AVTENTIČNO KANALIZIRANJE

Drage sestre in bratje, avtentično kanalizacije je eno in ga zdaleč ni težko prepoznati. Tudi pravega kanalizatorja ni težko prepoznati; navdihujoče besede, srčna dejanja, visoke vibracije, preprostost, skromnost, zvestoba so vse lastnosti tistih, ki lahko kanalizirajo za vas.