Moj blog

18. april, 2018NAJPOGOSTEJŠA ANGELSKA ZNAMENJA

Drage sestre in bratje, najpogostejša angelska znamenja so prav gotovo ptičja peresa, saj nosijo v sebi sporočilo o svobodi, letenju, nebu in čistosti. Ptičja peresa vlivajo upanje in zavest, da lahko poletite z nami. Bodite bolj pozorni na vse, kar se nahaja znotraj in zunaj vas. Vse lahko hitro postane odgovor na vaša vprašanja.

13. april, 2018ŽIVETI ZARES Z ANGELI

Drage sestre in bratje, živeti zares z angeli pomeni bivati tukaj in sedaj. Pomeni znati prisluhniti sebi v morju zunanjih informacij, pomeni prepoznati sebe in pravo vrednost Življenja. Pomeni zares ŽIVETI in ne preživljati svojega življenja.

10. april, 2018ANGELI SO MI POVEDALI

Drage sestre in bratje, angeli smo ob vas, da vas vodimo in osvetljujemo vašo pot. Velikokrat so naše podobe in upodobitve zlorabljene, a tako je bilo vedno. Vedno bodo na svetu ljudje, ki prinašajo svetlobo in tisti, ki prinašajo temo. Vedno bo možnost izbire.

6. april, 2018ANGELSKA NAPOVED APRIL

Drage sestre in bratje, angelska napoved za mesec april je naš droben dar za vse duše, ki si želijo Ljubezni in osebne rasti. So drobni napotki za vse, ki želite živeti tukaj in sedaj, za vse, ki želijo voditi svoje življenje in ne samo slepo slediti trenutnim impulzom.