Moj blog

3. april, 2020ANGELSKA NAPOVED ZA APRIL

Drage sestre in bratje, pred vami je angelska napoved za mesec april. Sprejmite jo odprto in izkoristite informacije in znanja, ki so vam podarjena. Živite svoje življenje, predvsem pa sedanji trenutek, v miru. Povezani bodite s svojim srcem in ostanite realni do sebe.

31. marec, 2020ANGELSKO MAGIČNO PRAVILO

Drage sestre in bratje, obstaja angelsko magično pravilo, ki ni nič drugega kot vodstvo, kako pravilno skozi življenje. Ljudje zaradi svoje narave dnevno zaidejo s poti, se nato vračajo, učijo iz svojih napak in jih čez čas pozabijo. A če boste znali slediti enemu samemu angelskemu pravilu brez odstopanj, boste postali svobodni.

27. marec, 2020NEMOGOČA SREČANJA

Drage sestre in bratje, nemogoča srečanja so srečanja dušnih plamenov, ki jima zaradi različne stopnje evolucije, ni namenjen trajna in osrečujoča skupna ljubezenska zveza. To so vsa srečanja, ki jih prepoznamo kot usodna, vsa srečanja, katerih nam njihovo bogastvo izpolzi med prsti.

24. marec, 2020NADANGELI IN DUŠNA LEKCIJA

Drage sestre in bratje, nadangeli vam lahko priskočijo na pomoč pri vsaki dušni lekciji, ki jo prestajate. Sedaj je pravi čas, da jih prikličete v vaše življenje in mirno prosite za luč, ki vam bo svetila na vaši osebni poti. Bodite vedno hvaležni in radostni, življenje je dar.