Moj blog

16. april, 2019DUHOVNA MATI

Drage sestre in bratje, vsaka mati je tudi duhovna mati. To so vedeli že v starem židovskem svetu, ko se je vera prenašala le po ženski strani. Mati je tista, ki ustvari duhovno podlago otroku. In mati je tista, ki preko svojega jezika, predaja kulturno dediščino posamezniku.

12. april, 2019PRERODITI SE OD ZNOTRAJ

Drage sestre in bratje, preroditi se od znotraj pomeni znati slediti ciklom narave – zunaj in znotraj vas. Notranja prenova je spontan pojav v pomladanskem času in če bi le znali prisluhniti svojemu telesu, bi opazili, da že poteka v vas.

9. april, 2019KANALIZIRANJE

Drage sestre in bratje, pravo kanaliziranje angelskih sporočil je samo eno in to poteka vedno preko ljubezni in miru. Čeprav vam sporočimo še tako težko novico, je ta vedno izgovorjena v nežnem tonu in z zaupanjem v prihodnost. Ne odpirajte se vsakemu kanaliziranju, kajti ni vsako kanaliziranje angelsko kanaliziranje.

5. april, 2019LUNA NOVEGA ZAČETKA ALI ZAČETKA KONCA

Drage sestre in bratje, današnja Nova Luna odpira čas novih začetkov in obenem novih zaključkov. Spoznajte, kaj morate sedaj zaključiti v svojem življenju in izkoristite dane energije, da vam dajo tisti dodaten zalet, da ustvarite želeno spremembo v svojem življenju.