Moj blog

7. junij, 2016PONAVLJAJOČA SE ŠTEVILA NA URI

Drage sestre in bratje, ponavljajoča se števila na uri so naša sporočila, postavljena v sedanji trenutek. Vsakič, ko vidite vam znano število, se ustavite in umirite, ozrite se vase in čeprav še ne razumete našega sporočila, ga intuitivno sprejmite vase. Tudi to je ena od poti, ki pelje do nas.

Po številnih prošnjah sem za danes pripravila skupek informacij, ki zajema pomen ponavljajočih se števil na uri. Verjetno je najpogostejše vprašanje, ki ga dnevno prejmem: kaj pomeni, da se osebi ponavljajo stalno neka števila, sploh ko pogleda uro. Informacije, ki sem jih zbrala, so deloma povzete po blogih, ki sem jih že objavila o angelskih številih, deloma sem jih intuitivno spisala s pomočjo ljudi, ki so se poglobilo v to temo veliko bolj kot sem se sama.

V življenju moramo spoznati, da v resnici šteje samo sedanji trenutek; prihodnosti ni, preteklost se ne bo več ponovila. In čeprav čas ni linearen, vsakič ko pogledamo uro, mu dodelimo to vrednost. Vsakič, ko pogledamo na uro, se zavemo tega trenutka in ko nam ura vsakodnevno ponavlja, da jo gledamo ob istem času, da se znova in znova zavedamo ravno istega sedanjega trenutka, je dobro, da se ozremo vase in sprejmemo, da vse spremembe, informacije in energije, ki jih potrebujemo, se nahajajo tukaj in zdaj.

00:00 simbolizira čas in prostor ustvarjenja pred ustvarjenjem. Na tej točki je vse mogoče – ko daljše obdobje vidimo na uri vedno 00:00 pomeni, da smo se sposobni dvigniti na višji nivo ali celo preskočiti določene korake. Ta ura nam predstavlja odskočno desko in portal k naši Višji resnici

01:11 Ob tej uri namenite posebno pozornost vašim mislim in vprašajte se, ali razmišljate o tem, kar si želite ali usmerjate svoje misli in energijo v to, kar ne želite. Ta sekvenca števil vam kaže na vse priložnosti, ki čakajo na nas. Pravijo, da je 111 kot bliskavica; Univerzum je ustvaril fotografijo z bliskavico vaših trenutnih misli, ki se bodo kmalu uresničile. Zato bodite pozorni, o čem razmišljate in če se sami ne znate znebiti negativnih misli in pričakovanj, prosite za pomoč svojega angela varuha.

01:23 Poenostavite svoje življenje in rešite se vsega, kar vam krati čas, energijo in denar ter vas oddaljuje od vaše življenjske poti. Angeli so ob vas, da vam pri tem pomagajo.

02:22 Zaupajte, vse se bo dobro izšlo. Ne obremenjujte se za nič, saj se situacija spreminja na boljše prav za vse vpletene vanjo.

02:34 Angeli vam pomagajo kot so-kreatorji vašega novega projekta ter vam pravijo, da se strinjajo s tem, kar počnete in podpirajo vaše navdušenje, vse se bo odvilo pozitivno za vas. Angeli vidijo in vam govorijo o vašem veselju v prihodnosti. Radostite se te nove faze vašega življenja.

cas203:33 Angeli želijo pritegniti vašo pozornost na vaše življenjsko poslanstvo. Ste mogoče v zadnjem času spregledali kakšen znak? Premislite dobro o tem. Če je tako, najverjetneje tudi čutite blokado. S to sekvenco števil vam Angeli želijo povedati, da morate posvetiti več posluha in pozornosti vašemu življenju in sprejeti določene odločitve.

04:44 Angeli vam želijo povedati, da ste ljubljeni. Prosijo vas, da se za trenutek ustavite in začutite vso to ljubezen, ki vam bo pomagala premagati vse težavne trenutke, ki jih doživljate.

05:55 Gre za poročilo angelov, ki pravi, da so spremembe, ki se dogajajo v vašem življenju, nekaj pozitivnega za vas. Vse, kar bo sedaj prišlo v vaše življenje, je nebeško darilo v pomoč razvoju vašega Višjega jaza.

06:06 Gre za sporočilo glede vašega materialnega življenja, manj bi se morali posvečati željam po materialnih dobrinah. To ne pomeni, da se morate čemurkoli odpovedati, temveč da poizkušajte najti zadovoljstvo skozi duhovnost.

07:07 Pohvala za vaše delo na duhovnem področju pri dvigovanju Višjega jaza na višjo raven. S potjo, ki ste si jo izbrali, pomagate tako sami sebi kot tudi ljudem okoli vas. Angeli vas prosijo, da se ne ustavite pri vašem velikem in dobrem delu.

08:08 Sporočilo stvarnika, ki vam sporoča bližajoči se konec določenega obdobja vašega življenja, ki je povezano z vašim življenjskim poslanstvom. Prosite Angele naj vam pomagajo pri naslednjem koraku, ki ga ima Stvarnik namenjenega za vas.

09:09 Angeli vam sporočajo, da ni nič izgubljenega. To, kar se je sedaj zgodilo, je le uslišana prošnja vašega Višjega jaza. Drugi niso nič krivi. Čeprav se vam bo lahko zdelo obdobje, ki ga preživljate, negativno ali celo tragično, je to le želja vaše duše, ki že veliko časa prosi za spremembo. Odpustite vsem, do katerih čutite zamero in se zavedajte, da se ta faza končuje in prihaja nova, katero boste lažje sprejeli le, če se boste počutili svobodne.

10:10 Govori o vseh sporočilih angelov, ki jih prejemate skozi vaše misli, ideje, vizije in emocije. V tem trenutku, dajte večjo pozornost vaši intuiciji in začnite s pozitivnimi dejanji. 10 vas spodbuja, da greste naprej skozi vaše življenje z gotovostjo, da ste v vsakem primeru na pravi poti. Ne bojte se, vaši Angeli vam stojijo ob strani pri vsakem koraku, ki ga naredite in vam pomagajo, pa čeprav jih zavestno ne prosite za pomoč. Zaupajte vašim angelom in energiji univerzuma, ki kroži v in okoli vas.

Se nadaljuje.

10 komentarjev

 1. Vita pravi:

  Z današnjim blogom si me prav razveselila, nekaj takega sem potrebovala. Upam da se nadaljuje tudi za uro 15.15 🙂

 2. Miha pravi:

  Hvala za to zelo dobrodošlo zbirko informacij.Čakam še nadaljevanje …

 3. Tujka pravi:

  Super zadeva!

 4. Nives pravi:

  Zahvala za to delo, katero je vsem uporabno.

 5. Mars pravi:

  Zelo zanimivo branje. Stvar je dosti bolj kompleksna kot sem si predstavljal. Hvala, sedaj si lahko shranim pod zaznamke, da bom imel vedno pri roki.
  Fotografija z očesom me pa asocira na ” falling into infinity “, zelo lepa.

 6. Mihaela pravi:

  Zase lahko rečem, da je kar zadet opis sporočila ko vidim vsak dan uro ob 10:10. Hvala Šepetalka, zares dobra ideja ta blog. Nestrpno čakam nadaljevanja!

 7. Ana pravi:

  Pozdravljeni,

  velikokrat se mi dogaja, da pogledam na uro in vidim
  11:11. Takrat si zaželim željo.
  Zanima me, kaj pomenijo in kaj mi angeli želijo sporočiti.

  Hvala in lep dan.

 8. Don pravi:

  Rojen dop ob 10:50h
  Hvala

 9. Don pravi:

  Kaj pomeni ta čas 10:50h

 10. Leon pravi:

  Jaz pa še vedno tuhtam, ker zelo pogosto že nekaj mesecev vidim 3-6x na dan števili (ko pogledam na uro), ki pa nista vedno enaki. Enkrat je 10:10, drugič 14:14, 22:22, 07:07, 16:16 ….. Ce bi gledal non-stop na uro bi še razumel, zdaj pa ne.