Moj blog

14. november, 2014ANGELSKO ŠTEVILO 6

Drage sestre in bratje, angelsko število 6 se v vašem življenju pojavi, ko si vaša duša želi vaše pozornosti. Svoje misli iz zunanjega sveta obrnite v vaš notranji svet. Stopite na svojo duhovno pot in spoznajte radost, ki izvira v vas samih.

Angelska števila so števila, ki se nam pojavljajo v vseh mogočih situacijah in ki s svojim ponavljanjem pritegnejo našo pozornost. Števila se lahko pojavljajo na računih, ki jih plačujemo, registrskih tablicah, števcih avtomobila, uri, ko se zbudimo ali pogledamo nanjo, lahko so to datumi ali pa preprosto poglavja v knjigi … povezuje jih to, da se njihovo pojavljanje pomnoži v določenem obdobju našega življenja in ob pogledu nanje naša duša … zatrepeta.

Angelska števila delujejo zelo skrivnostno, dokler jih preprosto ne sprejmemo v svoja življenja. Bodimo pozorni, ko se nam pričnejo ponavljati in se ustavimo vsakič, ko jih zagledamo. Nato se osredotočimo na sedanji trenutek in na ljudi, ki nas obkrožajo. O čem smo razmišljali tik preden se nam je število pojavilo pred očmi? Marsikdaj lahko preberemo njihov pomen s pomočjo svoje intuicije in ob opazovanju okolice ob njihovem pojavljanju. Le zaupati moramo vase.

Untitled-7Angelsko število 6 se najpogosteje pojavlja ob prebujenju posameznikove duše. Ko se človek globoko potopi v materialistični svet in pozablja na svoje notranje potrebe, se velikokrat pojavi to posebno število v njegovem življenju. Spodbuja ga,  da preusmeri pozornost k duši in naj ne izgublja energije v materialnem svetu. Na tej točki moram seveda poudariti, da ni nič narobe oz. da je edino pravilno, da se človek osredotoča na zunanji svet, saj ima le ta svoj namen. Napako naredi le, ko pozabi, da se zunanji svet nadaljuje v njegovi notranjosti.

Angelsko število šest prinaša sporočilo, da je prišel čas, da začnemo poslušati svoje srce in ne več razuma. Razum se lahko hitro prične izgubljat v zunanjih iluzijah, zato nas bo težko pripeljal do prave sreče. Umirite svoje misli, odprite svoje srce in prisluhnite vašemu notranjemu glasu. Ta vas bo povedel na pot, ki vam je namenjena. Pot nazaj k samemu sebi.

Kar si v resnici želi vaše srce, ne morete kupiti z denarjem. Kar si želi vaše srce, leži samo v vas samih. Angelsko število šest vas kliče k sedanjemu trenutku. Stopite na duhovno pot. Napočil je čas, ko boste lahko sami pozdravili svoj um, telo, dušo in čustva. Prepustite strahove preteklosti. Odločite se in strahovi ne bodo imeli več moči nad vami. Imate to moč. Število šest vam ga s svojimi valovi prinaša.

Angelsko število 6 vas opominja, da je prišel čas, da prevetrite svoje misli. Vprašajte se, ali se vaše misli skladajo z vašimi željami o ljubezni in radosti v vašem življenju. Ali so kilometre stran od njih? Pogosto nas angeli s tem številom opominjajo, da so naše misli izven pravega ravnovesja, saj se preveč osredotočamo na materialne zadeve, skrbi, strahove in dvome, ki dejansko ne obstajajo. Preko tega števila vam angeli na ljubeč način kažejo smer.

Dvignite svoje vibracije, osredotočite se na ljubezen ter dovolite sreči, da vstopi v vaše življenje. Skozi vaše srce, seveda.

13 komentarjev

 1. Miha pravi:

  V nastajanju je zelo unikaten cikel angelskih števil.
  Pohvale za tvoje delo.

 2. Deva pravi:

  Tudi če se nam to število ne ponavlja kot angelsko število, bi moral ta blog prebrati skoraj vsak in o njem malo premisliti. Sreče se ne kupuje z denarjem. Niti notranjega miru. Materialne dobrine nas osrečijo do točke, kjer znamo biti srečni brez njih. Več duhovnosti, manj zunanje balasti pravim jaz.

 3. Vita pravi:

  Število šest je v kombinaciji 666 veljalo za hudičevo. Mogoče mi za to ni tako prijetno kot število ali pa zato, ker nisem tako navezana na materialni svet .. kdo ve?

 4. Nataša pravi:

  Število 6 predstavlja zakon materialne preskrbljenosti in prinaša denar tistim, ki trdo delajo. Njegova narava je tako intelektualna kot čustvena. V njegovi pristojnosti sta šolanje in zakonsko življenje. Njegova vibracija prinaša sklad v domačem življenju in skupnosti.Cilj števila 6 je vzpostavitev lepote, ubranosti in ritma. V imenu označuje potrebo po sprejemanju odgovornosti v vsakdanjem življenju.
  To število je res daleč od hudiča 😉

 5. Nina pravi:

  Verjetno so šestico pripisovali hudiču kot prispodobi materialnega sveta. Materialno – slabo, duhovno – dobro.

 6. Vesna pravi:

  Danes sem obiskala prijateljico v bolnici. Leži v sobi šest v šestem nadstropju. Njeno število bolnice se konča na 66. Ima to kakšen globlji pomen zanjo?

 7. Mihaela pravi:

  Vesna, če ste število opazili vi sami, gre za sporočilo vam in ne vaši prijateljici.Če pa je število opazila prijateljica, potem pa govori njej.

 8. Jovan pravi:

  Mislim, da je Šepetalka angelov prav lepo povzela simbol tega angelskega števila. Angelsko število šest je zelo zemeljsko število. V sebi nosi lepote materialnega sveta in hkrati opozarja, da potrebujemo še nekaj duhovnosti za pravo srečo.

 9. Bracken Pepperglow pravi:

  Všeč mi je kako s slikami predstaviš to magično angelsko število 😉

 10. Jana pravi:

  Število 6 simbolizira povezanost ženskega in moškega sveta oziroma povezanost materialnega in spiritualnega sveta. Vsaj iz mojih knjig …

 11. Pinka pravi:

  Angelsko število šest se mi ne pojavi v nobeni kombinaciji, me pa število zato pritegne.

 12. Ketu pravi:

  Zelo lepo ste opisali, kako naša duša zatrepeta ko vidimo naše angelsko število. Meni se to stalno ponavlja. Vem, da seob številu nekaj premika v meni. Je pa težko razumeti kaj je to.

 13. Utrinek pravi:

  tudi jaz najprej začutim številko. ostalo pa ostane v podzavesti na žalost.

 14. […] število 1, Angelsko število 2, Angelsko število 3 Angelsko število 4, Angelsko število 5, Angelsko število 6 Angelsko število 7, Angelsko število 8, Angelsko število […]