Moj blog

5. december, 2014ANGELSKO ŠTEVILO 8

Drage sestre in bratje, angelsko število osem nosi v sebi moč ravnovesja in obilja. Sprejmite ga s hvaležnostjo v svoje življenje, saj vam pripoveduje o tem, kje je vaša pot, sreča in ljubezen. Bodite pozorni na čas dneva, ko se vam pojavi, saj vam bo veliko povedal o tem, kje je ravnovesje že doseženo.

Angelsko število 8 nosi v sebi moč ravnovesja. Prinaša nam ravnovesje na različnih področjih; doma, v službi, na področju zdravja, odnosov in zame zelo pomembnem delu naših življenj; v moči vere. Ko ste v ravnovesju, lahko delite svoje stanje harmonije in usklajenosti drugim ljudem in vse, kar takrat ustvarite, nosi v sebi posebno moč. Vsakič, ko v takšnem stanju nekaj naredite za druge, vam življenje povrne z obiljem. Angelsko število 8 nosi poleg ravnovesja tudi obilje.

Ko srečujete to nežno število, je to jasno znamenje, da vas za naslednjimi vrati čaka obilje. Angeli vam preko tega števila sporočajo, da podpirajo vaše sanje, cilje in življenjsko poslanstvo . Osmica vam narekuje, da sledite svojemu srcu in začnite delati na vaši duhovni poti. Vsaka ideja, ki se vam poraja ob tem številu, se bo uresničila v uspeh. Zato bodite pozorni, ob kakšnih priložnostih vidite to število. O čem takrat razmišljate, s kom ste. In nenazadnje, kje takrat ste.

Obilje in ravnovesje sta kazalca, da ste na pravi poti. Ko se vam dlje časa pojavlja angelsko število 8 v vašem vsakdanu, je to znak, da ste dosegli velike stvari na številnih področjih. Vendar pazite, ko neko stvar dosežete in jo izpolnite, jo morate nato tudi prepustiti dalje. Angelsko število 8 govori o tem, da ko nekaj dosežemo v življenju, je ta del življenja nato izpolnjen. Število osem nas vabi, da se ponovno vrnemo v naše stanje ravnovesja in prejmemo poplačilo za naše dobro delo.

Untitled-9Sedaj je čas, da vnesete nove stvari v svoje življenje. Da stopite stopničko višje. Sedaj je “pravi čas”.

Ponavljanje osmice preko dneva je torej angelsko sporočilo, ki nam govori o obilju, ki je na poti. To je znak, da smo v preteklosti dobro delali in da nas čaka nagrada. Ko vidimo to število, bodimo hvaležni za vse blagoslove, ki smo jih sprejeli in za tiste, ki še prihajajo. To število vam nakazuje, da prihaja plačilo za vaša dobra dela; kot že dobro veste, kar naredite za druge, se vam povre v drugi obliki, a energija ostane ista. Osmica je dejansko ravnovesje med dejanjem in prejemanjem. To število vam tudi pravi, da zaupajte v svoje sposobnosti, talente in darove ter da jih še naprej uporabljajte v najboljše dobro vseh.

Za zaključek se mi zdi zelo pomemno vedeti, da razkriva osmica tudi življenjsko nalogo ljudi, ki jo stalno srečujejejo. Gre za učenje sočutja. Življenjska lekcija sočutja izhaja ravno iz tega popolnega števila.

Zaupajte, verjemite in prepustite. To je najosnovnejši recept, kaj narediti, ko se vam v življenju pojavi angelsko število 8.

10 komentarjev

 1. Miha pravi:

  Čeprav ne videvam vseh teh števil se mi zdijo ti blogi o angelskih številih najboljši. Resnično bi bil čas, se se tvoje misli objavijo tudi v trdni obliki – knjige. Enega kupca že imaš 😉

 2. Vita pravi:

  Bolj kot berem blog na temo angelskih števil, več števil se mi pojavlja v življenju. ampak po takšnem branju, kdo si jih ne bi želel imeti ob sebi?

 3. Pinka pravi:

  Mislim, da so vsa angelska števila po svoje čudovita. Vsaj pa teh blogih se mi zdi, da je vsako po svoje čarobno.

 4. Sonce pravi:

  Pogosto se mi v različnih situacijah pojavi to število.
  Če to kar piše zgoraj res drži sem lahko srečna. Lepše razlaga še nisem našla.

 5. Luna pravi:

  V angelskih številih je veliko simbolike. Jaz bi dodala, da je osemka tudi sinonim za neskončnost. Poleg seveda obilja, ki je na nek način tudi blizu neskončnosti 😉

 6. Tujka pravi:

  Angelsko število 8 je moje število.Hvala za odlično razlago, zelo se najdem v njej. Tudi to, da simbolizira neskončnost je zelo smiselno pri meni. Super ste, samo tako naprej!

 7. Roza pravi:

  Ne pojavlja se mi prav to angelsko število, ampak neko drugo. Razmišljam vedno o isti stvari kadar ga vidim. A velja, da pri vseh angelksih številih, da je pomembno o čem premišljujemo takrat?

 8. Elis pravi:

  Iz tvojih ust v božja ušesa :))))))

 9. Jovan pravi:

  Roza vedno je pomembo o čem razmišljate ko vidite angelsko število. Nekatera števila nas spodubjajo druga pa nas svarijo.

 10. Nataša pravi:

  Angelsko število 8 nam pravi o tem, da je naše življenje nenehna sprememba, osebnostna rast in iskanje sreče. To našo pot ponazarja vibracija števila 8, ki tistega ki jo ima v sebi uči, da je življenje večplastno in da stvari niso vedno takšne, kot izgledajo na prvi pogled.Število 8 velja pri Kitajcih za nekaj višjega, najboljšega, ekstra bogatega. Zato ponazarja bogatsvo in uravnovešenost.