Moj blog

7. oktober, 2014ANGELSKO ŠTEVILO 1

Drage sestre in bratje, angelsko število 1 nosi sporočilo zavedanja. Sebe, svoje duše, srca in nenazadnje svoje okolice. Vi ste eni in edini. Vaša pot je edinstvena. Zberite pogum in odkrite svoje srce ter stopite na pot z nami.

Angeli pogosto uporabljajo števila, da nam preko njih govorijo o svojem vodstvu, predvsem pa o tem, da so vedno z nami. Velikokrat se ljudje sprašujejo, zakaj videvajo znova eno in isto število. Osredotočajo se izrecno na število, pozabljajo pa na to, da nam angeli sporočajo, da so SEDAJ in TU z nami. Velikokrat je pomembnejše, kje smo in kaj počnemo, ko vidimo določeno število, kot pa kaj število samo pomeni.

Pogosto uporabljajo angeli število 1, da nam sporočajo o nečem pomembnim. Ena je namreč prvo med vsemi števili. Ko začnemo videvati enko vsepovsod pomeni, da se nekaj zelo pomembnega dogaja v našem življenju.

Poleg tega, da nam angeli preko enice sporočajo svojo prisotnost, nam govorijo tudi o vlogi v našem življenju, ki jo sami imamo. Opominjajo nas, da smo kovači svoje lastne sreče. Predvsem pa nam angeli preko prvega med števili sporočajo, da bodimo pozorni na svoje misli. Naše misli vplivajo na naša čustva in obratno. To število nam sporoča, kako ostati pozitivni.

Ko zagledate številko ena, se osredotočite na misli, ki ste jih imeli sekundo poprej. Osredotočite se in premislite, kam vas misli, ki ste jih imeli, tudi peljejo. V tistem istem trenutku si predstavljajte, da prepustite svoje dvome, skrbi in strahove angelom ter njihovi svetlobi. To si lahko predstavljate v slikah ali z občutki. Nato se osredotočite na vse tisto, kar si želite in k ciljem, proti katerim hodite. Nehajte skrbeti za vse tisto, česar nočete na svoji poti.

11Če vas enka vedno »najde«, ko se prepuščate negativnim mislim, ste našli pravo razlago angelskega sporočila ob tem številu. Sedaj je pravi trenutek, da odkrijete moč sedanjega trenutka in osredotočite vse dobro v sedanjost. Več na to temo si lahko preberete v blogu Sedanji trenutek.

Če pa videvate število 1 vsakič, ko razmišljate, kaj bi naredili, vam angeli v tem primeru sporočajo, da je prišel čas, da prevetrite svoje življenje. 1-ka vas spodbuja k temu, da postanete pozorni na svojo okolico in se hkrati obrnite vase. Sedaj ste sposobni prepoznati svoje prave potrebe, tiste znotraj vas. Vsekakor delujete zunanje bolj uspešno od notranje, če videvate pogosto to število. Vendar nam angeli želijo pomagati predvsem pri naši notranji rasti in odkrivanju lepote v nas samih. Zato se število pogosto pojavlja zelo uspešnim ljudem, ki pa (občasno) pozabljajo na svojo dušo.

Če povzamem pomen enice; ko se nam začne pojavljati v življenju, nam angeli najprej sporočajo, da moramo ostati pozitivni in osredotočeni na tisto, kar želimo. Naša duša si s tem številom želi očistiti svoje misli in spremenite svoje trenutne vibracije na vibracijo svoje duše in svojega srca. Tega smo vsi sposobni. Samo osredotočiti se morate, biti prisotni v sedanjem trenutku in stopiti k dejanjem. To število nas spodbuja, da začnemo živeti na višjih vibracijah, poiskati našo dušo in živeti s srcem  ter s tem navdihovati okolje, v katerem živimo.

Ne pozabite, da vam angeli pošiljajo sporočila tudi v drugih oblikah. Ko začnete videvati angelska števila, bodite pozorni tudi na druge znake, ki vam bodo verjetno dopolnili sporočilo, ki vam je namenjeno. Angeli vas spremljajo na vaši duhovni poti ves čas. Prosite jih za pomoč, vodstvo in ostanite osredotočeni na sedanji trenutek. Zavedajte se svojih misli in vseh znakov, ki jih prejemate.

Vaše izkušnje o angelskem številu ena lahko napišete na Facebook ali pod komentarje. Vesela bom vsake dopolnitve in popravka.

 

17 komentarjev

 1. Vesna pravi:

  Najprej hvala za temo, ki si jo želimo v velikem številu. Čeprav ni število 1 med tistimi, ki se mi radi ponavljajo, sem navdušena nad razlago. Nekako jo “čutim” kot pravo. Sploh se mi zdi super to, da je takšen poudarek na tem, kje smo in kaj se dogaja ko vidimo število in ne toliko v številu samem. Da se zavedamo sebe ob prejetju sporočila in na podlagi sebi izhajamo potem na pomen sporočila. Mislim, da je to pravi način prejemanje angelskih informacij.
  Res sem vesela, da ste odprli to temo in da delite, kar delite … Hvala.

 2. Ciceron pravi:

  Ni je teme o kateri ne bi pisali konkretno, korektno in uporabno! Zelo dobra razlaga prvega med števili. Enka je resnično nosilec naših misli in predstavnik naše usode.

 3. Ela pravi:

  Krasno!Od vedno so me zanimala angelska števila in resnično bi si želel vedeti kaj več o njih iz vaših ust.
  Angelsko število ena se mi je pojavljajo v posebnem obdobju mojega življenja: pred ločitvijo. Ob prebiranju vaše razlage, so se mi dvignile vse dlake. Je pa res, da podzavestno marsikaj čutimo, ker takrat se mi sanjalo ni angelskih številih in sem število ena povezovala samo s tem da je čas, da sem spet ena.
  Veselim se vseh števil katera še prihajajo.

 4. Miha pravi:

  Dobro si razložila to angelsko število 1. Tudi sam smatram, da govori o edinosti, pomembnosti in namenu našega življenja.Največje napake, ki jih počnemo, so nepravilne misli in enica je ena tistih števil, ki nas na to opozarja. Tako dalje in verjamem, da bo nastal še en dober cikel angelskih števil, podobno kot je nastal na temo barv. Potem pa pričakujemo kakšno knjigo, kajne? 🙂

 5. Ketu pravi:

  Ob pravem času ste se lotili te teme. Mislim, da je vse več ljudi, kateri so se začeli zavedati in opažati sporočila višjih sfer.Številke vidimo povsod na vsakem mestu. zato nam res pade v oči, ko se nekatere stalno ponavljajo.Ena simbolizira spremembe in notranji uvid. Všeč mi je, ker pišete svoje misli, svoje ugotovitve in če jih primirjamo z drugimi vedno najdemo rdečo nit in glas resnice.

 6. Nikita pravi:

  Like it!

 7. Vita pravi:

  Angelska števila so verjetno moja najljubša oblika angelskih sporočil. Veselim se vsake informacije, ki pride s tvoje strani.

 8. Nataša pravi:

  Angelsko število ena simbolizira začetke, ustvarjanje, enkratnosti, napredek, moč in pozitivnost 🙂 Zanimivo, da pišeš, da ko vidimo angelsko število, se moramo vprašati o naši pozitivnosti/negativnosti. To je zelo dobro izhodišče, ker ko pričnemo iskati simbolni pomen števil pridemo do podatka, da ena simbolizira pozitivnost. Vprašanje pa se poraja: ali simbolizira pozitivnost, ki jo imamo ali pozitivnost, ki jo iščemo.
  Ni kaj, znaš ujeti pravo besedo s pravom pomenom 🙂

 9. Luna pravi:

  Angelska števila so že nekaj časa najpogostejša oblika zaznavanja angelov- vsaj zame. Točno vem da prihaja nekaj v moje življenje, ko se mi začnejo določene sekvence pojavljati. Spomnim se, da se mi je število 1 ponavljalo v kombinaciji z 2 in 3, ko sem prvič zanosila. Ker se mi je število tako vztrajno ponavljalo, sem vedela da bo nekaj na te.Rodila sem 21.3. 🙂 Potem pa se mi to število ni več ponovilo.
  Meni se zdi, da mi angeli preko števil govorijo o prihodnosti in datumih. Ima še kdo podobne izkušnje?

 10. Surya pravi:

  Angelska števila so res najbolj pogosta, a tudi najlažje razumljiva sporočila. Kot osnovo za razlago si vzamem numerologijo. Potem pa kot vsi ostali: malo ugibam in malo povprašam naokoli in na koncu vedno najdem neko rešitev, s katero sem zadovoljna.
  Razlaga števila je dobra, ker zavzema vse, kar mora. Samo tako naprej in komaj čakam naslednji blog in naslednjo številko.

 11. Elis pravi:

  Stalno se mi na uri ponavlja število 12 in 21. Ampak res stalno. Malček me je strah, ker ima moj ljubi rojstni dan na ti dve števili. Vedno ko ju vidim imam slab občutek. Kakšna pomoč?

 12. Mihaela pravi:

  Ko vidimo angelsko število je prva stvar,ki jo moramo narediti, se ustaviti in dobro premisliti, kaj počnemo, kaj razmišljamo in kje smo. Šele nato pogledamo število in njen pomen. Šepetalka angelov ima prav, dosti bolj pomembnejši je trenutek, ko sporočilo dobimo kot pa sam simbol števila.

 13. Bracken Pepperglow pravi:

  To število sem videvala zelo pogosto. Sovpadalo je z mojimi izgubljenimi leti na faksu. Se strinjam z zgornjo razlago, da ko se ti pojavlja to število, postani pozoren na svoje misli.

 14. Zvezda pravi:

  Zelo lepo napisano.Prave informacije ob pravem času.

 15. Magenta pravi:

  Ena je bila in bo simbol ENoSTI; z Bogom, unirezumum, z ljudmi in naravo.Je ena najlepših števil, ker simbolizira povezovanje v eno.

 16. Tujka pravi:

  Ker še nisem zasledila da bi kdo pisal o angelskem številu 0 prosim, če ga lahko obdelate.

 17. […] o posameznih angelskih številih: Angelsko število 1, Angelsko število 2, Angelsko število 3 Angelsko število 4, Angelsko število 5, Angelsko […]

 18. marija pravi:

  ponavljajo se mi v avtu na števco št 1111 in kombi pred mano je imel reg.št.111 KL (inicialke mojega pokojnega očeta) kaj to pomeni, kaj mi sporoča!
  Velikokrat se dogaja, da ima elektronska ura obe št.enaki ali pri klasični uri kazalci pokriti. Hvala za odgovor