Moj blog

16. december, 2014ANGELSKO ŠTEVILO 9

Drage sestre in bratje, angelsko število 9 je število zaključenih ciklov, trganja vezi s preteklostjo in odkrivanja življenjskega poslanstva. Je število ljudi, ki morajo sprejeti, to kar so. Globoko v sebi že vedo vse, samo dopustiti si morajo svojo pravo naravo. Sebe in svoj dar zdravljenja.

Danes se dotikam števila, ki govori o posebni skupini ljudi. Angelsko število 9 se namreč rado v vseh svojih oblikah pojavlja vsem vrstam zdraviteljev in zdravilcev. Spodbuja jih k temu, da spoznajo svojo pravo naravo. Zdraviteljsko.

A le začnimo po vrsti. Ponavljajočemu številu v našem življenju lahko rečemo angelsko število, ko se nam pojavalja daljše časovno obdobje in ob posebnih trenutkih. Običajno nam veliko o njegovem sporočilu pove že to, kaj smo počeli in mislili, preden semo ga videli, in s kom smo bili. A vedno, prav vedno nas ob njem spremljajo močna čustva.

Ko se vam v življenju dalj časa pojavlja število 9, vam angeli sporočajo, da prihaja čas, ko morate skleniti nek življenski cikel. Čaka vas konec nekega obdobja, čiščenje nekega dela vašega življenja, nekih vezi, izpetih odnosov, službe, vsega, kar vam ne služi več. Število devet nosi v sebi simboliko zaprtega, sklenjenega kroga. In hkrati napredovanja do dovršenosti.

Untitled-12Angelsko število 9 vam govori o tem, da se neko obdobje zaključuje in da prihaja čas, ko boste morali narediti prostor novim stvarem. Mogoče se vam bo naprej zdelo, da se svet sesuva okoli vas. Angeli vam ob takšnh občutjih sporočajo, da se stvari samo postavljajo na svoje mesto, pravzaprav vas ti dogodki usmerjajo k vašemu dušnemu načrtu, vedno bližje k vaši osebni resnici. Zato pripravite se že danes na delo, ki stoji pred vami! To število se pojavlja ljudem velikih zmožnosti.

To število vas spodbuja, da se popolnoma predate spremembam, ki so v zraku in da začnite odkrivati smisel vašega življenja. Če še niste spoznali vašega življenskega poslanstva, vam angesko število 9 pravi, da je čas, da pričnite služiti drugim z ljubeznijo in zaživite svoj življenje v sreči in harmoniji. S takšnim odnosom in dejanji boste namreč korak  bližje odkritju vašega poslanstva. Ne pozabite, da vibrira angelsko število 9 na nivoju sočutja, nežnosti, ljubezni ter služenja človeštvu. Že to pove veliko o odnosu do življenja, ki ga angeli pričakujejo od vas. Beseda, ki jo rada povezujem s tem številom je: predanost.

Če dalj časa videvate to posebno število, je to znak, da ste neke vrste zdravilec in da je prišel čas, da to sprejmete in pričnite živeti kot to, kar ste. Angeli vas bodrijo, da se sprostite in začutite vse energije, ki izvirajo v vas samih. Začnite slediti življenskemu poslanstvu zdravilca, ki se skriva va vas.

Angeli vas obenem prosijo, da spustite stare misli in preteklost za sabo. Število devet simbolizira dopolnjenost in kot tako prinaša priložnost za nekaj novega. Čas je, da pričnete širiti svojo svetlobo, živite v miru in ljubezni, s pozitivnim odnosom do življenja, v sozvočju z vašim srcem. Učiti morate z zgledom, širiti luč, ki biva v vas, se truditi svetiti ostalim. To število povezujejo tudi z “zavedanjem”.

Vaše enkratno poslanstvo ima svoj namen. Sedaj in tukaj. Pričnite s prvim korakom, ne glede na to, kako se vam zdi vse skupaj nemogoče. Angeli so ves čas z vami na vaši poti. Bodite čuječi in sledite svojemu srcu, saj je prišel čas, ko lahko stopite na svojo duhovno pot kot to, kar ste. Zdravitelji življenja.

19 komentarjev

 1. Pinka pravi:

  Nisem vedela da je to število zdravilcev. Meni se je pojvaljajo, a v kombinaciji 69 in 96. Takrat sem bila vezana na neke odnose, za katere sem bila prepričana, da se jih ne morem osvoboditi. Marsikaj zdaj bolje razumem in znam povezati. Sploh so angelske barve in števila močno povezani in če smem – predlagam kak blog tudi na to temo.

 2. Gaja pravi:

  Kar malo sem presenečena nad tem, da povezuješ to število z zdravilci. Nekje sem že brala, da je to število Lightworkerjev, pa da se jim pojavlja zato, da bi se tega zavedali?Nisem spregledala, da nosi še ostala sporočila, samo tako močan poudarek si dala na tem spoznavanju moči zdravljenja v sebi, da me je kar “špiknilo”. Špika pa nas tam, kjer smo občutljivi, kaj ne?
  Hvala ti <3

 3. Miha pravi:

  Pinka, zelo dober predlog to združevanje angelskih števil in barv.
  Upam,da se vas čim več najde v tem številu, tako kot naša Gaja 😉

 4. Mihaela pravi:

  Prav najdem se v zgornjem opisu. ko mora človek opustiti stare stvari in navade, da naredi prostor samemu sebi.
  Hvala za luč v tem sivem jutru.

 5. Sever pravi:

  Presenetljivo dober opis pomena tega angelskega števila. Se podpišem spodaj.

 6. Jovan pravi:

  Mislim, da so ta vaša angelska števila zdaleč najboljša od vseh. vi tako pošiete, da jaz res na koncu razumem za kaj gre.

 7. Ela pravi:

  Rada berem angelska števila. Tudi če jih ne vidim. Vsakič jih preberem in si mislim, mogoče bo to moje.
  Od vseh mi je najbolj všeč prav 9.

 8. Nina pravi:

  Sicer ne vem, ali je sedaj to število vsesploh za lightworkerje, a ljudem tega števila pripisujejo sledeče lastosti:
  To so večni idealisti, ki v vsem iščejo določen pomen. So sočutni, požrtvovalni in pripravljeni pomagati vsakomur, ki potrebuje pomoč. So inteligentni, vsestranski in izredno nadarjeni. V ljubezni so strastni in romantični, znajo ceniti lepe stvari in dobro družbo.

 9. Anemone pravi:

  Mislim, da zdravilci niso isto kot ligtworkerji:
  V času po letu 1950, so začeli na Zemljo prihajati tako imenovani” Lightworkers” ali prinašalci luči. Prišli so kot odgovor na klice pomoči vseh tistih, ki so verjeli, da obstaja boljši svet za vse. Prinašalci luči so bili v času hipijev borci za pravice, saj so čutili, da morajo pomagati svetu, da postane boljši. To so ljudje, ki so izjemno občutljivi na energije. Ljudje, ki so prišli širiti ljubezen, vendar pa jih je nekaj ustavilo – strah pred uspehom in neuspehom. Prinašalci luči imajo močno povezavo s svojimi vodniki in angeli, ki jih nenehno potiskajo naprej, saj se sami bojijo in ne želijo izpostaviti v svetu. Prinašalci luči so zemeljski angeli, ki so drugačni, pogosto so jih dražili, da so čudni in kot odgovor na njihove molitve so prišli Indigo otroci.

  Zdravilci imajo v sebi zdravilno moč. Sposobni so zdravljenja.

 10. Bracken Pepperglow pravi:

  Pa saj nikjer v blogu ne piše, da je to število za lightworkerje …

 11. Deva pravi:

  Mogoče bom izven konteksta,a vaše besede so zame kot glasba.

 12. Janja pravi:

  Popolnoma se strinjam z vami Deva. Tudi mene se dotaknejo besede, tudi ko mi niso direktno namenjene. Vsak angelski blog je zgodba zase, vse skupaj govorijo o ljubezni in zaupanju. Hvala vam.

 13. Sonce pravi:

  Meni pa se zdi, da čeprav ne vidim teh angelskih števil, lahko vedno nekaj povlečem zase iz vsakega angelskega sporočila.In za to čutim globoko hvaležnost.

 14. Vita pravi:

  Tudi jaz iz vsakega bloga nekaj najdem zase. Tudi ko se mi po naslovu zdi, da to pa res ne bo nič kar bi lahko uporabila (recimo angelsko število 9, ker ga nisem nikoli videla).Vedno se najdejo kakšne besede ali stavek, ki mi seže do srca: še nikoli nisem pomislila, da če začnem pomagati drugim in se trudim za svojo srečo, bom bližje svojemu poslanstvu. Vedno sem mislila, da moram najprej posikati poslanstvo in nato pomagati drugim in zaradi tega postati srečna … zdi se mi, da imaš prav 😉

 15. Elis pravi:

  Meni je blog tudi če se me preko teme ne dotika moj jutranji ritual. Vsakič ko potrebujem energijo in pozitivne vibracije se priklopim nanj in potem… mi je vedno lažje. Odklopi me od zunanjega trušča in spomni, da je veliko pomembnejših stvari kot so zamere, slaba volja…. Hvala ti 🙂

 16. Surya pravi:

  Prav v veselje mi je brati vaše komentarje. Tak fin občutek je, ko vidim, da nisem sama.
  Hvala Šepetalka, ker nas poleg svojih duhovnih vsebin združuješ na tem malem koščku spleta.
  Čudoviti ste vsi!

 17. Luna pravi:

  zdi se mi da se mi zaključuje obdobje v življenju. zjutraj sem pogledala na uro točko, ko je bila ura 9, 9 minut in 9 sekund. prav streslo me je.

 18. sixty pravi:

  vem kako to zgleda ko te spreletijo močni občutki ob angelskem številu draga Luna. takrat veš da se nekaj dogaja, na srečo sedaj veš, kaj vse ti sporočajo …

 19. Štefka Kop pravi:

  Vspodbudno. Meni se pa vseskozi dogaja da videvam zaporedne številke in sicer v večini primeru 999.