Moj blog

14. oktober, 2014ANGELSKO ŠTEVILO 2

Drage sestre in bratje, angelsko število 2 simbolizira duhovno prebujenje. Vibrira v skladu z vašo vero, zaupanjem in življenjskim poslanstvom. Vsakič, ko se vam pojavi pred očmi, vam kažemo košček božjega načrta, smisla in namena vašega življenja.

Vedno, ko prosite angele za pomoč, vam na pomoč tudi priskočijo. A velikokrat si izberejo način, ki ga ne pričakujete. Zato ostane sporočilo največkrat neprebrano, nerazumljeno in izgubljeno. Da ne bi prišlo več do tega, poskusite zavreči vsa pričakovanja, kako naj bi se nam angeli približali in nam odgovarjali na zastavljena vprašanja oz. prošnje. Poskusite pozabiti na vse izkušnje drugih ljudi, vse, kar ste kdaj prebrali o njih in …  prepustite se življenju. Šele nato boste lahko videli, slišali in razumeli – sami.

A vseeno. Angeli ljubijo števila in to, da nam lahko posredujejo informacije preko njih. To je zanje najlažja pot, da pridejo do nas. Prav zaradi tega se nam lahko nenadoma začne  v življenju pojavljati število dve, ki je za marsikoga pomenilo rešilno bilko v času šolanja, za tiste bolj pridne pa nasprotno- razočaranje. Danes pa nam večini ne pomeni nič manj ali nič več od kakšnega rojstnega datuma ali hišne številke.

Podobno se že mesece dogaja moji ljubi bralki, ki mi piše: »Nenadoma mi povsod in ves čas to število skače pred oči: pogledam na uro: 2:22h, račun na blagajni je lahko samo še 2,22EUR ali 22,2EUR, pred mano se vedno prerine vozilo z registrsko 222, pogledamo hišno številko 2, v službi imajo vsi dokumenti kombinacijo števila 2 … povsod to število! Malček se mi že meša od te dvojke. Kaj mi želijo angeli sporočiti?« Angeli želijo zelo očitno pritegniti njeno pozornost na to nežno število.

55Na tem mestu bi želel ločiti pojav angelskega števila takoj po tem, ko angele v življenju za nekaj prosimo oz. o nečem razmišljamo. Velikokrat nam na ta način angeli potrdijo, da so naše misli prave in naj nadaljujemo v to smer. Ravno ko razmišljamo o nečem pomembnim, ko pošljemo posebno prošnjo angelom, se nam pred očmi pokaže neko število. Števila delujejo v tem primeru kot zelena luč na semaforju.

V kolikor pa se nam neko število znova in znova ponavlja, pojavlja, skratka se nam vsiljuje pred očmi, pa gre za drugo zgodbo. To pomeni, da prejmemo angelsko sporočilo oz. vodstvo. Nič ni narobe, če se v takšnem trenutku obrnete na literaturo s področja numerologije ali simbolike števil. Gotovo vam bo ostala v spominu razlaga, ki bi resonirala z vašo dušo. To je znak, da ste prišli do ključa, ki odpre kodo vašega sporočila.

Število 2 se najpogosteje pojavlja ljudem, ki se začenjajo duhovno prebujati. Dvojka ima zelo močan in jasen pomen; predstavlja navdih, velike ideje in potrebno vztrajnost, da jih iz miselnega sveta pripeljemo do realnosti. Dvojka predstavlja manifestacijo, uresničenje, ohranjanje ravnotežja in ustvarjanje blagoslova nad vsem, kar počnemo.

Torej, ko začnete povsod videvati število 2, to preprosto pomeni, da ste na pravi poti; na pravem mestu in ob pravem času. Ostanite pozitivni, angeli vas podpirajo. S tem številom vam angeli zagotavljajo, da če boste nadaljevali z delom, ki ga opravljate (ali pa naredili korak v novo smer, o kateri razmišljate), boste prišli daleč. S tem prekrasnim številom vam angeli prišepetujejo, da ohranite vero v svoja dejanja, ostanite pozitivni in verjemite v vse dobro, kar je v vas in okrog vas.

Zato, draga moja bralka, dvojka je čudovit simbol potrditve, da kar počneš ta trenutek, je tisto “pravo”. Si na pravem mestu in ob pravem času, kjer bi morala po božjem ali dušnem načrtu tudi biti. Le tako dalje.

 

9 komentarjev

 1. Vita pravi:

  Tudi jaz sem nekje prebrala, da število dve pomeni, da je vse v redu in da bo vse v redu.V tem primeru igra ravno vera največji pomen pri nadaljevanju tistega, kar počnemo.
  Lepo, da so vmes še informacije, ki se tičejo vseh števil. Ker je včasih res težko ločiti ali se nam število pojavi kot potrditev nečesa ali kot pravo sporočilo.

 2. Pinka pravi:

  Vedno ko prosimo angele za pomoč nam ti odgovorijo. Samo odgovora vedno ne znamo razbrati 🙂
  Angelska števila so pa najbolj pogosta oblika sporočanja, o tem ni dvoma. Spet je v nastajanju en lep cikel na temo števil, ki bo gotovo vsem nam v pomoč. Prej ali slej 😉

 3. Nataša pravi:

  Število 2 predstavlja zakon sodelovanja. Njegova narava je ženska, čustvena, intuitivna, počasna, vroča.
  Za razliko od števila 1, je število 2 predstavnica ženskih vrlin in slabosti. Kaže da ima kot angelsko število čisto drug pomen …

 4. Bracken Pepperglow pravi:

  Mene pa zanima kdo je ta ljuba bralka 😉

 5. Angel pravi:

  Pogosto videvam dvojko, vendar v kombinaciji s številom štiri. Kako se razlaga pomen sporočil, ko gre za kombinacijo dveh števil? Se pomen združuje, pride do čisto novega?
  V naprej hvala za pomoč.

 6. Elis pravi:

  Meni se zdi da ima kombinacija števil čisto drug pomen. Če je kdo, ki zna kaj več napisat …

 7. Miha pravi:

  Sicer prepuščam glavno besedo večjim poznavalcem angelskih števil, vendar se mi zdi, da je kombinacija dveh ali več števil potem seštevek vseh števil in novo število nosi pomen spočila.
  Recimo 12 nosi pomen števila 3, ker je 1+2=3.

 8. Nataša pravi:

  O angelskih številih se najde na spletu kar nekaj informacij. V naprej pripravljeni odgovori me niso nikoli preveč navdušili. Menim, da je treba vsako število posebej intrepretirat, glede na posameznika in njegovo življenje. Recimo gornja interpretacija števila 2 ni slaba, je pa treba vzeti v obzir, da gre za njen splošen pomen in razlago. Seveda bo dvojka vedno simbolizirala prebujenje duše, a pred očmi moramo imeti, da je to samo začetna informacija. Za globlji pomen se moramo potruditi sami. Mislim, da si o tem že pisala in se globoko strinjam s tabo. Bi pa bilo treba to večkrat ponovit, tudi pri razlagi posameznih števil.

 9. Katja pravi:

  Moram pripomnit.. 🙂 bilo kako je, angeli so vedno z nami. Kljub temu da jih vsi ne slisimo, ne vidimo.. Z nami so.
  In meni.. Danes.. Oz zdaj v teh urah vecernih.. Same dvojke kot na uri in na avtomobilskih tablicah prikazane. Na vsakem avtu ko sem sla mimo. In dragi moji da vam potrdim na mojo zivljenjsko situacijo sem dobila tukaj samo potrdilo in odgovor od angelov in to pozitivno ! 🙂 tako da sem srecna!
  Lp in imejte se radi