Moj blog

6. januar, 2015ANGELSKO ŠTEVILO 7

Drage sestre in bratje, angelsko število 7 je število vaše duhovne poti. Angeli vas ob njem prosimo, da sprejmite in začnite uporabljati duhovne darove, ki so vam v življenju dani. S tem številom vam v življenje prinašamo razsvetljenje in notranje znanje, ki mu pravimo tudi sedmi čut.

Zdi se mi, da bi lahko ob tem številu zaključila serijo angelskih števil. Vsa večmestna števila so samo kombinacija in združevanje osnovnih števil, ki sem jih s premori v zadnjih mesecih obdelala. Mogoče se bom k njim še vrnila, a vendar se mi zdi, da je prišel čas, da se vsi skupaj ozremo nad angelskimi števili in potegnemo črto nad njimi. Rada imam namreč pestrost angelskih sporočil in ko se osredotočimo le na eno, se mi zdi, da se nekako omejujemo.

Angeli nam v naših življenjih želijo pomagati. Skušajo nas povezati z našim višjim jazom, z našo dušo. Želijo si, da odkrijemo svoje življenjsko poslanstvo in izpolnimo vse svoje sanje in cilje, ki smo si jih zadali v tem življenju. Preko ponavljajočih se števil se nam bitja svetlobe in ljubezni približujejo ter zbujajo pozornost. Vsak je radoveden, kakšno sporočilo jim prinaša njihov angel.

Vedite, da če ne vidite angelskih števil, to še ne pomeni, da se vam angeli ne približujejo in skušajo vzpostaviti stik z vami. Angeli uporabljajo številna znamenja in simbole, ki nas povezujejo z našim srcem. Kar morate storiti je samo to, da ste pozorni, da živite v sedanjem trenutku in da se odprete različnim možnostim, kako vse se vam lahko angeli približajo.

zima12bKo pa se vam v življenju prične ponavljati eno in isto število oz. kombinacija angelskih števil (recimo na registrskih tablicah, knjigah, računih, ob pogledu na uro, števcu v vašem osebnem avtomobilu ali celo številu sporočil, ki jih imate na telefonu ali elektronskem nabiralniku,…) ste lahko prepričani, da so to angelska sporočila.

Zdi se mi, da sem na blogu Angelska sporočila obdelala že vsa enomestna angelska števila. Velikokrat sem si ob razlagi angelskih števil pomagala z vibracijo, ki jih posamezna števila oddajajo. In seveda simboliko, ki jo nosijo v sebi. Ob tem sem si globoko zaželela, da bi ljudem, ki teh števil ne vidijo v svojem vsakdanu, kljub temu prinesla njihovo moč v njihova življenja. Da bi jih naučila, kako preko zavestnega gledanja oziroma fizičnega vnašanja nekega angelskega števila, pridobimo moč, ki ga nosi v sebi. Torej, če bi si želeli več čarobnosti in sinhronosti v vašem življenju, bi vam svetovala, da prinesete v svoje življenje angelsko število 7.

Angelsko število 7 simbolizira božansko čarovnijo, duhovno prebujenje, razsvetljenje intuicijo in notranje vedenje. Pogosto se pojavlja ljudem, ki so na pravi poti, ki bodo uresničili svoje sanje in dosegli svoje cilje. To so ljudje, ki so spoznali in začeli razvijati svoje duhovne darove, ki razumejo druge ljudi ter vztrajajo na svoji poti. Angelsko število 7 je število notranje modrosti, ki jo prejemamo preko … sedmega čuta. To število prinaša v sebi srečo, kakor tudi moč čarovnije, če vanjo verjamemo. Ko se nam prikazuje v življenju kot angelsko število pomeni, da smo sposobni slišati in poslušati svoje notranje vodstvo in stopiti k ozdravljenju svojega življenja in dela na zemlji.

zima13bS tem številom vas angeli hvalijo ob vašem napredku in trudu, ki ga vlagate v vaš način bivanja. Napoveduje vam, da boste premagali vse ovire in dosegli tisto, kar ste si zadali. Angeli so zadovoljni z vašimi izbirami in vam pravijo, da ste prišli na svojo pravo pot. Spodbujajo vas, da na njej tudi vztrajate.

Ko vidite angelsko število 7, je to vedno zelo pozitiven znak. Kaže na to, da bo sreča potrkal na vaša vrata. S tem številom vam angeli sporočajo, da ste na pravi poti in da boste – če boste nadaljevali z ljubeznijo in delom – dosegli svoj cilj. Sedaj ste pripravljeni služiti vašemu življenjskemu poslanstvu. Pozitivne spremembe prihajajo v vaše življenje kot vzpodbuda vašemu nadaljnjemu delu. Ne pozabite, da vas v tem trenutku podpira vse Vesolje. Ostanite pozitivni, osredotočite se k napredovanju po vaši poti. Angeli vam na njej svetijo in prinašajo dobro v vaša življenja. S svojim zgledom spodbujajte tudi druge, da stopijo na njihovo pot. Angeli vas s tem številom spodbujajo, da nadaljujete z duhovnimi tehnikami, ki ste se jih naučili.

V življenju počnete veliko pravilnih stvari, sedaj leži samo na vas, da jih ohranite in vzgojite kot svoje trajne navade: osredotočenost, notranje ravnotežje, zavedanje sedanjega trenutka – to so štirje stebri na katerih lahko varno gradite svojo prihodnost. Kakorkoli gledate na to število, je vedno in samo pozitivno. Bodite pozorni na priložnosti, ki se vam odpirajo.

Samo odprite vrata svojega srca in sprejmite dobro, ki vas čaka. Razsvetljenje in razumevanje življenja sta v zraku, ko se vam angeli približajo preko tega števila.

Slikovno gradivo:blooomberg.deviantart.com, hothdwallpaper.net

13 komentarjev

 1. Miha pravi:

  Zdi se mi škoda, da bi končala za angelskimi števili. Tudi če se ti zdi, da bi se stvari ponavljale. Vse po vrsti sem bral, ker so mi bila zanimiva. Se razume da vseh nisem videl. Vseeno. Vedno se najde en stavek pri angelskih številih, ki nekaj v meni premakne in zato jih rad berem. Upam, da se premisliš.
  Angelsko število 7 se mi zdi najbolj angelsko med angeskimi.Tudi jaz čutim njegovo vibracijo kot čarobno in angelsko. Čas je pravi 🙂

 2. Janja pravi:

  Lepota teh zapisov je v tem, do so pisani za vse. Ne glede na njihovo vsebino. Kdor hoče, ta v njih najde nekaj več.
  Želim si energij angelskega števila 7. Prosim, če napišete kako se vnašajo štavila fizično v naša življenja.Hvala za odgovor.

 3. Sonce pravi:

  Število 7 je po vseh izročilih čarobno število. Naj ga angeli vsem prinesejo kot darilo Nebes.

 4. Vita pravi:

  Vsa angelska števila so čarobna po svoje. Žal mi bi bilo, če o njih ne bi pisala več. S časovnim razmakom kot si jih objavljajo, se jih zdaleč nisem prenajedla. Upam, da se k njim še vrneš.
  Janja, po mojem pomeni fizično vnašanje nekega števila, da si ga nekam narišemo, prinesemo, da ga “uporabljamo”.

 5. Anemone pravi:

  Vnašanje angelskih števil v naše vsakdanje življenje za izboljšanje sebe in kot pomoč niti ni tako slaba ideja. Predstavljam si, da podobno kod kode jih nosiš s sabo ali imaš zapisane na nekem vidnem mestu. Že ko smo pri tej temi, bi bilo zelo zanimivo, če bi kaj napisala o kodah. Hvala za dober začetek 🙂

 6. Nataša pravi:

  V Bibliji se sedmica pojavi kar 320-krat (šestica 199-krat in osmica 117-krat): svet je bil ustvarjen v sedmih dneh, naštetih je sedem smrtnih grehov (jezo, pohlep, lenoba, ponos, poželenje, zavist, požrešnost), beremo o sedmih nadlogah, sedmih pečatih, sedmih zakramentih, sedemkrat so obkrožili Jeriho … Sedem je po drugi strani število, ki sa ga pogosto uporabljali v pravljicah: Sneguljčica in sedem palčkov, Sedem krokarjev, Sedem Švabov, Volk in sedem kozličkov. Analitiki so šteli in odkrili, da se številka sedem v Grimmovih pravljicah (mimogrede, v času življenja bratov Grimm je izšlo sedem izdaj) dejansko pojavlja pogosteje od vseh ostalih številk, kar 161-krat, medtem ko, denimo, šestico najdemo le 90-krat in osmico 24-krat.
  To število me je od vedno fasciniralo. Sedaj k vsemu dodajam še tvojo intrepretacijo. Slika doba obliko 🙂

 7. Vesna pravi:

  Uživam brati ta blog in komentarje pod njim. Tudi če ne srečujem angelskega števila 7 (v srcu nosim drugo število),sem z veseljem prebrala vse o njem. Draga Šepealka angelov, nadaljuj s pisanjem večmestnih števil, tudi z večjimi premori. To sploh ni važno Ker je preprosto užitek brati o njih in vedno nekaj steče skozi mene, ko o njih berem.

 8. Ketu pravi:

  Tudi jaz se pridružujem želji,da bo o večmestnih angelskih številih še pisali.Vsak bo vedno našel kaj zase. Ko si nekaj želiš, se ti odgovor pojavi na različnih mestih. Z angelskimi števili se takšna sporočila najlažje prenašajo.

 9. Jana pravi:

  Prav fino je to pisanje o angelskih številih na tvoj način. Škoda bi bilo, če bi nehala. Kot pravijo komentarji pred mano – ni važno, če objaviš to temo samo enkrat na mesec, važno je, da še pišeš o njej …

 10. Paličica pravi:

  Bi se dalo kaj napisati o vnašanju angelskih števil v naša življenja? Še jaz pristavim svojo željo, da bi še pisala o angelskih številih … Hvala 🙂

 11. Ethanlamine pravi:

  Zahvaljujem se za te informacije, ki jih ze davno potrebujem. Angeli so mi povedali da stevilo 7 oddaja radioaktivno resonanco v notranjost malih mozganov. Ze 5 dni sanjam st. 7, in si mislim da je to dejansko bozje znamenje, ampak ne cutim potrebe da bi me neko stevilo spremljalo v zivljenju..

 12. Vera pravi:

  Veckrat sanjam v mojem mozu kaj neprijetnega.ne zivima vec skupaj on ima eno prijatelico kakor mi je znano se ne razumeta prevec.

 13. Steber pravi:

  Mogoče res obstaja povezava do modrosti preko 7…
  Edina št.ki me spremlja vsak dan od prvega dne,vkljucno z vedenjem in čutenjem kar me je pred 7 leti obiskal božji duh in z obljubo odrešenja jezusa ostaja do omega.ves ta čas sem spoznal in spoznavam globoko božje veselje,mir,MODROST vsakega trenutka,gledam strmoglavlja njajmogočnejših temnih angelov in se stem hranim,tako postanem mocnejši od vsake temne sile,in to le z vero v našega gospoda JEZUSA.PROBAJTE!