Moj blog

16. september, 2014ANGELSKE BARVE-BELA

Drage sestre in bratje, angelske barve nosijo različne pomene. Ko vaše oči pritegne bela barva, ko čutite potrebo po njej, ko pride trenutek v vašem življenje, ko se vam srce odpira v bel cvet, takrat vam sporočamo, da je prišel čas, da se povežete z vašim notranjim Izvorom.

Bela barva simbolizira luč, vero, začetek, popolnost, dobroto, pozitivnost in idealnost. Najpogosteje se pojavlja kot simbol večnosti in absolutnosti. Je nič iz katerega se lahko razvije vse. To je barva popolnosti in kozmične modrosti.

Redko vidim odraslega človeka obkroženega z belo angelsko svetlobo. Angeli s to barvo spremljajo duhovno motivirano osebo, ki je odprta in neobremenjena ali zaskrbljena s posvetnimi zadevami. Najpogosteje vidim to svetlobo ob otrocih in ljudeh, ki intenzivno meditirajo.

Ko pa začnete opažati, da se vam v življenju stalno prikazujejo beli predmeti, ko vas ta barva močno privlači in bi si najraje vse okoli sebe obarvali v belo, vam angeli sporočajo, da je prišel čas, ko se lahko povežeta z vašim notranjim Izvorom. Z belo angelsko svetlobo spoznavamo, kdo smo v resnici. Spoznavamo in začutimo naš notranji Izvor. Navdihuje nas, da stopimo korak bližje k našemu notranjemu jazu, duši. S to svetlobo čistimo negativne misli in nezdrave navade, ki upočasnjujejo našo duhovno rast. Če je ravno sedaj prišel trenutek, ko se soočate s kakšno nepremagljivo razvado, prosite angele, da vam pomagajo s svojo belo svetlobo.

romanticMeditacija v beli barvi nam pomaga premagati naše dvome in začutiti ljubezen, ki prihaja z našega notranjega izvora. Preden pričnete ustvarjati za druge ljudi, vedno prosite angele, da vaš izdelek napolnijo z belo svetlobo, na ta način bodo vaši izdelki ali ponudbe pomagali k dvigovanju zavesti drugih ljudi.

V kolikor pa imate občutek, da vam v življenju primanjkuje te barve ali povezanosti z vašo dušo, poskusite z meditacijo v beli barvi:

Umirite se, udobno se namestite in pričnite globoko dihati. Predstavljajte si dež, ki pada na vas v beli barvi, nežen kot mehak oblaček. Okoli sebe vizualizirajte  angele, ki vam prinašajo belo svetlobo, nekateri pa držijo v rokah bele vrtnice, ki sevajo v vaše srce. Ko na koži začutite bele žarke, pokličite k sebi nadangela Gabrijela in angele, ki ga spremljajo, ter jih prosite za čistost in luč, ki se nato širita iz vašega srca po vsem vašem telesu: »Nadangel Gabrijel, potrebujem tvojo pomoč, da bom sposobna videti Luč, ki je v meni, in da bom lahko to Luč prenesla svetu okoli mene. Prosim, pomagaj mi.«

V tem trenutku bi morali začutiti neskončen val čiste energije, ki kot slap kipi iz vašega srca. V kolikor se soočate z razvado, ki vas ovira pri napredku po duhovni poti, prosite  Gabrijela, naj vas oblije z belim dežjem, prav tako storite, če imate negativne misli in navade. Ob koncu meditacije se zahvalite za vso pomoč, ki ste jo prejeli, in še nekaj časa uživajte v miru in svetlobi, ki napolnjujejo vaše telo. Potem pa lepo odprte svoje oči in srce za vsako dodatno angelsko sporočilo, ki se vam bo v življenju pojavilo.

Vsakič, ko si želite postati boljši človek, prosite angele, da vam prinesejo v vaše življenje belo svetlobo.Belo  barvo lahko vizualizirajte med meditacijo ali pa si prižgite belo svečko, ki jo med meditacijo gledate. Svečko lahko nadomestite z belim cvetom, kristalom, karkoli vam je pač ljubše. V kolikor vam meditacija ni blizu, si izberite drug način delovanja z barvami. Obkrožite se z njimi in jih fizično vnašajte v svoje življenje. Rezultat ne bo izostal.

Ostale angelske barve:
Angelska barva – rdeča
Angelska barva – rumena
Angelska barva – oranžna
Angelska barva – rožnata
Angelska barva – zelena
Angelska barva – modra
Angelska barva – vijolična

Slikovno gradivo: www.wallpaperhere.com,

12 komentarjev

  1. Hana pravi:

    Ko včasih vidim kakšno “lučko” kako šviga ob meni, je ta največkrat bele barve. Sama pri sebi si mislim, da so to angeli. Ne vem pa točno kaj mi govorijo. Vsekakor so mi v navdih in me opozarjajo, naj delam več na sebi. To je zame bela angelska svetloba.

  2. Vita pravi:

    Vsaka barva je po svoje lepa in nosi v sebi posebno moč. Včeraj sem naredila meditacijo na belo barvo in se po njej počutila prenovljeno z močno željo po nadaljnjem delu.
    Hvala.

  3. Ela pravi:

    dostikrat se mi zdi da sanjam belo angelsko svetlobo. Nekaj se dogaja med spanjem ker ko se zbudim sem bolj pomirjena. Takrat mism, da so me obiskali angeli

  4. Slepa pega pravi:

    Bela simbolizira mir in tišino, nov začetek, brezmadežnost, resnico, nedolžnost. Asociira nas na sneg, angela, zimo in mraz. Bela barva je zame barva angelov.

  5. Bracken Pepperglow pravi:

    Bel je kraljica angelskih barv 🙂

  6. Nataša pravi:

    Kot zanimivost: razlika med kulturami – za Kitajce predstavlja bela barva smrt in žalovanje, za nas pa čistost in nedolžnost. Ko sta se naši kulturi prvič srečali, se niso mogli načuditi, zakaj Evropejci oblačijo majhne otroke in dojenčke v barvo smrti …

  7. Nina pravi:

    Predmost bele barve je ta, da ne spodbuja čustev, a odpira nove poti. Je barva novih začetkov. Prebuja odprtost, rast in kreativnost ter pooseblja čistost.

  8. Ketu pravi:

    Mene spominja bela barva na mladost in nedolžnost, na čas ko so bilo moje življenje lažje in manj zapleteno. Vliva mi pogum in željo, da postanem tisto, kar sem namenjen.

  9. Deva pravi:

    Že blog je dobro napisan. Spodnji komentarji ga prav lepo dopolnjujejo. Delujete kot uigrana ekipa. Resnično mi je vsak obisk na tem spletnem mestu majhen dogodek.

  10. Roza pravi:

    Preden sem začela brati ta blog, sem mislila, da nam angeli pošiljajo sporočila samo na en način. Ki mi je bil nerazumljiv. Priznam, da je bilo malček zavidanja v mojih očeh, ko je nekaj znank govorilo kako čutijo angele. Prosila in molila sem vedno brez uspeha. Potem pa sem našla ta blog in začela razumeti, da nam angeli pošiljajo svoja sporočila na neskončno različnih načinov.En bo moral biti tudi moj.In glej, skozi barve čutim, da se nekaj dogaja. Premika. Zgoraj napisane meditacije so preproste in ravno take meditacije potrebujem. Že nekaj tednov čutim v sebi po vsaki meditaciji, da se nekaj “topi” v meni. Spreminjam se. Začela sem si bolj zaupati. Moji občutki so velikorkrat pravi in sedaj vem, da igrajo pomembno vlogo pri tem angeli. Sedaj ko vidim živo rumeno rožo vem, da mi je padla v oči, ker nosi zgodbo zame …
    Počasi postajam sečna 🙂

  11. Meta pravi:

    Zelo lep blog in komentarji.
    Zelo bi si želela da bi bili vsi blogi na temo angelskih barv zbrani na enem mestu.

  12. Nebo pravi:

    Pridružujem se Metinemu predlogu.Uporaba angelskih barv je čudovito znanje. Lepo bi ga bilo imeti na enem mestu.

  13. […] Angelske barve: rdeča Angelske barve: oranžna Angelske barve: rumena Angelske barve: rožnata Angelske barve: modra Angelske barve: zelena Angelske barve :bela […]

  14. […] Angelske barve: rdeča Angelske barve: oranžna Angelske barve: rumena Angelske barve: rožnata Angelske barve: modra Angelske barve: vijola Angelske barve :bela […]

  15. […] Angelske barve: rdeča Angelske barve: oranžna Angelske barve: rumena Angelske barve: rožnata Angelske barve: zelena Angelske barve: vijola Angelske barve :bela […]