Moj blog

2. september, 2014ANGELSKE BARVE-ZELENA

Drage sestre in bratje, ko pritegnejo vaše oči angelske barve, med katerimi izstopa zelena, ko čutite potrebo po tej barvi, ko pride trenutek v vašem življenje, ki govori o barvi Narave, takrat vam sporočamo, da se vam odpira srce. Prišel je čas, ko ste sposobni slišati naš glas.

Zelena barva je barva je barva življenja in narave. Kot barva vsakoletne zmage pomladi nad zimo, simbolizira obnavljanje, upanje in nesmrtnost. Z zeleno barvo si lahko naberemo novih moči in se prenovimo. S to barvo si odpočijemo oči in dušo, saj ni lepšega in bolj umirjajočega kot je sprehod v naravi.

Zelena angelska barva predstavlja zdravljenje in blagostanje. Ko potrebujemo zdravje in finančna sredstva delajmo/meditirajmo z angeli, ki nas obsevajo z zelenim žarkom.

Zdravilni zelen angelski žarek povezujejo z nadangelom Rafaelom. Zelena angelska svetloba prinaša veselje in smeh. Rafaelova naloga je, da zdravi živali in Mati Zemljo. Zato se tudi ljudje obračajo nanj s prošnjami po ozdravljenju (za bolezni ali rane, ki so lahko mentalnega, čustvenega, duševnega ali fizičnega izvora) ter za hitrejše zdravljenje od zasvojenosti. Nadangel Rafael vodi k ljubezni in varuje med potovanji.

greenfairyfantasyKo se zelena barva zunanje manifestira kot angelsko sporočilo, kar pomeni, da se vam pred očmi stalno prikazujejo zeleni predmeti in stvari, takrat vam angeli sporočajo, da se morate poglobiti v duhovna sporočila, ki vam jih pošiljajo. Sedaj je pravi trenutek, da jih začnete sami razumeti. Nahajate se namreč na točki, ko ste sposobni natančno analizirati različne vidike vašega življenja. Izkoristite te vaše sposobnosti!

Ko vidim človeka, ki ga spremljajo angeli zelenih žarkov, gre po navadi z človeka, ki ga angeli zdravijo srčne bolečine. Vendar ni nujno, da gre vedno za ljubezenske težave. Najpogosteje izhajajo vse naše zdravstvene in finančne težave iz pomanjkanja ljubezni; kaznujemo se, ker se ne ljubimo dovolj in to na različnih nivojih kot sta fizično telo in blagostanje. Angeli vztrajno delajo na tem, da bi začutili izvir ljubezni, ki se nahaja v našem srcu.

Ko čutite pomanjkanje te barve v vašem življenju oz. si želite boljšega zdravja in večje finančen varnosti, poskusite z meditacijo na zeleno angelsko barvo:

Umirite se in globoko dihajte. Poravnajte hrbtenico, ne glede na položaj, ki ste si ga za meditacijo izbrali. Nato prikličite k sebi angele, da vas z zeleni žarki obsijejo na področje, kjer imate težave. Angeli s tem žarkom zdravijo različne bolezni, a če vedno, da katere ne morejo ozdraviti, prikličejo v vaše življenje osebo, ki bo to storila namesto njih.

V kolikor vaša težava ni zdravje, temveč so to finance, si med meditacijo predstavljajte, da se smaragdno zelen dež steka po telesu; deževne kaplje vam prebujajo v duši modrost in moč, da bodo vaše odločitve glede financ pravilne, na pot vam bodo pripeljale priložnosti, da si povečate dobiček in vas spodbudile, da boste z denarjem ravnali modro.

Ko najdete v sebi mir in veselje ob zeleni svetlobi, uživajte v tem občutku. Nato počasi odprite oči in bodite odprti za vse, kar vam prinese življenje. Odprte svoje srce blagostanju in zdravju.

Če vam je današnji blog všeč, lahko svoje izkušnje in misli delite z mano na moji strani facebook .

Ostale angelske barve:

Angelske barve: rdeča
Angelske barve: oranžna
Angelske barve: rumena
Angelske barve: rožnata
Angelske barve: modra
Angelske barve: vijola
Angelske barve :bela

Slikovno gradivo: www.deviantart.com, www.basmasmiley.deviantart.com

12 komentarjev

  1. Vita pravi:

    Vsi po vrsti potrebujemo zeleno angelsko barvo. Zanimalo me bi vedeti, kako pogosto naj izvajam meditacije na barve. Zelo so mi všeč, v njih uživam, a ne vem kako dolgo naj jih izvajam?

    • admin pravi:

      Draga Vita, meditacija, kakor vsi drugi načini povezovanja z lastno dušo in zdravljenjem, se oblikujejo glede na potrebe posameznika. Ni enega samega pravilnega recepta, točno določenega časa kako dolgo kaj izvajati. Poslušaj svoje srce, delaj po svojih močeh in predvsem zaupaj sama vase.
      Kakor ti tudi Mihaela prijazno svetuje, prični postopoma, vendar bodi pri svojem delu vztrajna. Oblikuj si meditacijo po lastnih potrebah, občutkih in ko čutiš potrebo po vodstvu, si poišči pravega učitelja. Objem!

      • Vita pravi:

        Hvala tebi in Mihaeli za odgovor.Od prvega bloga s predlogom meditacije na rdečo barvo vsak teden poskušam novo barvo in jo izvajam natanko 7 dni zapored. Meditacije so si med sabo podobne, občutki ki jo spremljajo pa niti najmanj.Hvala za navdih, ideje in napotke kako do boljšega življenja. Objem nazaj!

  2. Mihaela pravi:

    Po moje ni važno koliko časa meditiraš, temveč kako. Če se po kratki meditaciji počutiš prenovljeno in vidiš v življenju spremembe zakaj bi se obremenjevala z njeno dolžino?Jaz mislim, da vsak meditira koliko zmore. Na začetku so meditacije krajše ker je naša koncentracija slabša, ko pa jo počnemo dalj časa, se tudi meditacija podaljša.Meditacijo na angelske barve dodajam kot zaključek k meditaciji in se mi zdi da zelo dobro deluje v zadnji fazi.Vita samo vztrajaj!

  3. Pinka pravi:

    Prav lepo si napisala to z meditacijo Mihaela. Treba si je vzet čas, imet zaupanje in dobrega učitelja 🙂
    Zeleno barvo resnično potrebujemo vsi, zato je tudi narava vsa v zelenju.Vse Vesolje nam pomaga, samo ljudje to radi spregledamo.

  4. Miha pravi:

    Povezava med pomanjkanjem denarja in ljubezni kot posledica pomanjkanja ljubezni do sebe deluje zelo splošno.
    Verjamem, da je tema bloga osvetlitev delovanja in uporabe zelene angelske svetlobe. Pa si vseeno želim, da bi si včasih vzela nekaj več časa in obrazložila določene misli.Bi se dalo? 😉

    • admin pravi:

      Dragi Miha, hvala za pripombo.
      Najbolj splošne in najbolj znane stvari velikokrat postanejo tako samoumevne, da jih nihče več ne jemlje z resnostjo in premislekom, ki bi si ga zaslužile. Večina, če že ne vse naše težave, izvirajo iz pomanjkanja ljubezni.Zelo preprosto,kajne? Ljudje pa kljub temu iščejo in iščejo različne vzroke njihovih težav, ker menijo, da morajo biti ti vzroki kompleksni in zapleteni.Ljubezen je začetek in konec. Je naš namen, naš smisel in naše poslanstvo.
      V bodoče se bom potrudila obrazložiti misli, ki ostajajo “v zraku”.V nasprotnem primeru, pa me le spomni 😉

  5. Elis pravi:

    Moja najljubša barva je zelena. Vedno mi pade v oči, kjerjoli že sem. Želim si začutiti angele v svojem življenju, poskusila sem že marsikaj, a sedaj ko sem prebrala tvoje besede vem, da je nastopil moj čas. Hvala.

  6. Anemone pravi:

    Na spletu sem našla kar precej informacij o angelih barvah, nadangelih in z njimi povezane barve.Mi je pa tvoje razmišljanje o njih najbolj blizu, najbolj jasno in vsakič se lotim meditacije s posebnim navdihom in jo končam “drugačna”.
    Čas nazaj so se mi zdeli angeli preveč abstraktna misel. Da ne govorim o nadangelih in barvah. Sedaj sem začela razumeti, da so angeli vezani na naše srce in dušo in da delujejo na nivoju duše in srca.

  7. Gaja pravi:

    Spet novo delo 🙂
    Zaenkrat mi je bila najbolj všeč rožnata meditacija, kot kaže jo najbolj potrebujem.

  8. Paličica pravi:

    Zelena barva je zame kraljica pomirjanja in počitka. Ni ga čez aktivnosti v zelenju 🙂

  9. Nataša pravi:

    ​Zelena barva je mešanica modre in rumene (nosi moč obeh barv!).Je barva narave,predstavlja veselost in mir, zato je tudi simbolično barva upanja. Psihologi pravijo, da nas zelena barva pomirja, uravnoteži, umiri in zadovolji 🙂