Moj blog

18. december, 2013ANGELSKA ZNAMENJA

Drage sestre in bratje, ob vsakem vašem klicu pridemo k vam in vam na prošnjo ali molitev tudi odgovorimo. Ni nujno, da nas takrat slišite, vidite ali čutite, saj vam najlažje odgovarjamo preko znamenj, ki ste jih poimenovali angelska znamenja. Spoznavajte in odkrivajte jih z nami.

Danes, ko sem se s sinom igrala na robu gozda, pogledam v zrak in vidim vrhove borovce, ko zaplešejo pod silo vetra, čeprav ni bilo niti sapice ob naju. Nato se ples vej preseli na drevo, pod katerim sva stala midva in počasi naju preplavi z vsemi svojimi listi, ki so ostali na vrhnjih vejah. Prav počasi in neverjetno nežno je listje padalo s tega drevesa kakšno minuto ali dve, neskončno sva uživala v danem trenutku in ko je bilo vsega konec, sem se ozrla okoli in nobeno drevo, niti najvišje, se ni premaknilo več.

Nekomu bo lahko to pomenilo naključje, drugemu srečen trenutek, a ravno nekaj sekund pred tem dogodkom sem prosila angele za pomoč in to je bil njihov odgovor. Angeli nam namreč govorijo tudi preko znamenj.

zima11bPravzaprav komunicirajo angeli z nami predvsem preko znamenj, s pomočjo katerih prepoznamo njihovo navzočnost in sporočila, ki so nam namenjena. Znamenje je vse, kar prejmete na nenavaden način ali pa so to simboli, ki se vam dolgo časa pojavljajo v življenju. Recimo, da vas ob vašem nagovarjanju obide ples listov, verjetno še z zadnjega drevesa, ki jih v tem letnem času sploh premore. Ali pa stalno ponavljanje določenih števil, črk, barvnih iskric, … ob katerem se vam že meša, saj podzavestno veste, da je sporočilo pomembno. Na tržišču je kar nekaj literature na temo sinhronosti (tako je namreč Jung poimenoval takšna naključja) . Ob ponavljanju določenih znamenj lahko preberete, kaj so o tem drugi napisali, sploh če se ne čutite sposobni sami razvozlati sporočil. Kljub temu pa vsem toplo priporočam, da vprašate svoje angele po dodatni razlagi, saj govorijo v tem trenutku vam in samo vi sami ste najbolj kvalificirani sporočilo tudi razumeti.

Preden sem danes doživela ples listja sem ob stopnicah zagledala pet ptičjih peres. Pustila sem jih nekomu za sabo, saj sem si želela, da še kdo opazi nenavadno postavitev, ki so ji sestavili. Ker povezujemo angele z angelskimi krili, nam angeli velikokrat puščajo ptičja  peresa na poti  k naši resnici. Ni pa nujno, da je to samo pero, lahko je drevesni list, cvet … a najpogosteje nekaj, kar vas razveseljuje in povezujete z naravo. Običajno nam ta znamenja kažejo, da smo uslišani.

Med angelskimi znamenji najdemo tudi posebne igre svetlobe – sama jim pravim angelski zajčki – ko se na zidovih poslopij sonce malo poigra in nam nariše krog, v katerem so angelska krila. Veliko ljudi, preden vidi angele, zaznava bliske svetlobe: včasih gre za belo svetlobo, spet drugič vidijo modro, zeleno, vse mavrične barve skratka. Nekateri avtorji poimenujejo ta znamenja kot angelska svetloba ali angelske sledi. Pogosto puščajo angeli za seboj barvne sledi, sama si to tolmačim kot nekakšno energijsko sled, ki ostaja med njihovem gibanjem po prostoru.

Ni treba, da angele slišite, vidite ali čutite. Z vami komunicirajo na različne in zelo domiselne načine, samo pozorni morate biti na svet okoli sebe. Bolj ko boste razmišljali o svojih materialnih dobrinah in dosežkih, ocenjevali sebe in druge, bolj kot boste zatopljeni v lastne minljive skrbi – bolj se boste oddaljevali od vseh sporočil, ki se vam znova in znova ponavljajo. A ravno ta sporočila bi vas dvignila od vseh posvetnih zadev, ki vas onesrečujejo in jemljejo smisel vašemu bivanju.

Odločitev je vedno na vas.

Slikovni viri: slika 1slika 2

 

9 komentarjev

  1. Vita pravi:

    Pred nami je angelski čas v letu in kaj boljšega od tega,da začnemo zaznavati znamenja,ki nam jih pošilja nebo?

  2. Miha pravi:

    Zanimivo čtivo na to temo je Pomen naključij v vašem življenju Franka Josepha.Priporočam.

    • Bracken Pepperglow pravi:

      Sem prebrala in jo priporočam vsem.

      Tudi meni so postala ta znamenja jasna šele ko sem postala pozorna nanje,prej pa kot da jih ni.Šele ko se človek poglobi vase ugotovi kaj vse zamuja ko živi v tri dni.Spet super tema!

  3. Pinka pravi:

    Zadnje listje na drevju odpada … in kaj to pomeni? 😉

    • Angel pravi:

      Da prihaja zima,Pinka 😀

      Ko človek postane pozoren na ta znamenja ugotovi,da ga spremljajo že vse življenje in da nosijo v sebi sporočilo o našem poslanstvu. Full lepo napisano!

  4. Anemone pravi:

    Naključje je samo način,ki ga uporablja Bog za to,da dela čudeže na skrivaj 🙂

  5. Eden pravi:

    Čutim,pa ne morem dojeti.Ne morem niti razumeti,a še manj pozabiti.In če prav pomislim,sem že ujel,a tega nisem mogel izmeriti.Kako naj imam nekaj,česar ne morem izmeriti?To so angelska znamenja.

  6. Vesna pravi:

    Angelska znamenja ne zanikajo naravnih zakonov,zanikajo samo tisto,kar vemo o njih.Krasen blog!Vesna

  7. Slepa pega pravi:

    Ravno danes sem razmišljala o teh znamenjih in na to,kako nepozorna sem zanje v svojem življenju.V istem trenutku zaslišim race,pogledam v nebo in jih zagledam celo jato,kako v obliki kljukice letijo nad mojo glavo.Čudovit občutek,ko dobiš odgovor v istem trenutku ko si ga zastavil.

  8. […] največjo vlogo v mojem življenju povezovanje z angeli. Zato vam polagam na srce, bodite pozorni na znamenja. Vse Vesolje vam preko določenih sinhronosti sporoča, kje je vaša pot. Samo odprti morate biti. […]