Moj blog

10. julij, 2020JEZIK DUŠE

Drage sestre in bratje, jezik duše je jezik neskončnosti in vsega Vesolja. A kljub temu se spreminja z vsakim izmed vas, zato ne iščite prave poti do vaše duše; iščite raje svojo pot. Svojo pot, svoj način, svoj pristop – postanite to, kar ste, odložite svoje maske in duša vam bo lahko spregovorila.

Vsi mi smo sestavljeni s fizičnega in energetskega dela. Na fizičnem nivoju imamo telo, čustva in misli. Na energetskem imamo dušo in intuicijo. Naš zemeljski del je omejen s telesom, medtem ko je duša neskončna in nosi v sebi neskončno modrost vsega Vesolja. Ko se človek zna povezati z dušo, najde življenje čisto nov pomen. A za to, da se lahko povežemo z dušo, moramo najprej razumeti svojo dušo.

Vsaka duša spregovori s posameznikom na svojevrsten način, nekateri prejemajo njena sporočila v sanjah, drugi skozi meditacijo, spet tretji preko kreativnega dela. Ne obstaja ne napačen ne pravi način za to, da razumemo jezik duše, a največkrat nam duša spregovori … prav preko radosti in smeha. Kajti to je njena absolutna vibracija.

Radost ima neskončno večjo moč od veselja, radost vibrira z našo dušo. Radost nam prebuja občutek, da smo živi, polni življenja in energije. Ko se vzradostite ob določeni osebi ali zaradi neke vaše odločitve, je to znak duše, da ste na pravi poti. Slediti radosti resnično pomeni slediti poti duše. Podobno velja, ko občutimo anksioznost ali dvom, gre za način, ko nas duša opozarja, da moramo poiskati še kakšno drugo smer. Torej radost je ena izmed primarnih jezikov duše.

Duša lahko govori tudi preko energetskih sprememb. Se sedaj počutite energetsko napolnjeni in močni? Bodite pozorni, kdaj vam energija v dnevu pade in poskusite ugotoviti, ali je energetski padec vezan na to, kar ste pojedli, na ljudi, ki vas obkrožajo ali na delo, ki ste ga opravili. Naša duša je energija, zato nam govori tudi preko nihanja energij. Bodite pozorni ob energetskih padcih, prav gotovo da vam takrat duša pošilja sporočilo na čisto vaš način. Vsaka energetska sprememba je vezana na sporočilo duše.

Največ ljudi poznam, ki jim duša govori preko sanj in slik. Kajti duša redkokdaj zares uporablja besede, najpogosteje komunicira z nami preko vibracij in energij. Včasih prevzamejo njena sporočila obliko podob, sanj ali sinhronosti. Mnogokrat ko ste sproščeni ali v meditaciji, vam lahko duša ponudi svoje vodstvo, nasvete ali predloge. Če imate ponavljajoče se sanje ali vizije, je to toliko bolj očitno, da morate postati pozorni na njena sporočila.

Zelo podobno kot vizije in sanje so številske sekvence in sinhronosti, preko katerih vaša duša sodeluje z vsem Vesoljem, da vas bi vodila.

Ne pozabite, da je vaša duša na svoj način kreatorka in z drugimi dušami ustvarja svet v katerem živimo. Vse naše duše nas vodijo k ustvarjanju, lahko preko umetnosti, preko čustev ali novega življenja. To je najbarvitejši način, ko govori z nami. Dovolite si, da vas v življenju vodijo stvari, da katerih čutite strast in vzemite si vsak dan, da ustvarite nekaj novega. Vsi smo kreativna bitja, samo odblokirati moramo svoj potencial in se prečistiti vsakemu upiranju.

Zadnji način, ko lahko spregovori duša z nami, je preko intuicije. Intuicija, ki zmore delovati onkraj razuma. To je tisti notranji glas, ki se mnogokrat manifestira preko srca ali želodca. Da se lahko naučimo jezika duše, moramo znati zaupati svoji intuiciji. Bolj kot si znamo prisluhniti ter se povezati s sabo, močnejša bo postala tudi naša intuicija.

Ob tem branju se ustavite za trenutek. Če bi lahko sedaj slišali svojo dušo, kaj vam bi povedala?

10 komentarjev

 1. Nika pravi:

  Vse je tako res, duša ves čas govori samo prisluhniti ji moramo na pravi način 🙏

 2. Tina pravi:

  Hvala 💜

 3. Vera pravi:

  Hvala, nekaj novega zame. Meni duša govori preko sanj a če pomislim boljše mi govori na vse načine o katerih pišeš 🙏

 4. Zvezda pravi:

  Dosti časa sem mislila, da je jezik duše jezik srca. Hvala za to veliko širšo razlago 🙏

 5. Kati pravi:

  Hvala za prečudovit blog napisan v jeziku duše 😇

 6. Sara pravi:

  Hvala, polniš srce in zbujaš dušo 💜

 7. Miha pravi:

  Tudi sam lahko rečem, da sem izkusil različne povezave z dušo in da so vse naštete možne poti do nje.
  Hvala za tvoje delo.

 8. Severin pravi:

  Radost je pravi jezik duše- prekrasna Resnica!

 9. Marija pravi:

  Hvala 🙂

Pusti sporočilo


Ob objavi komentarja podeljujete spletnemu portalu angelskasporocila.si trajno dovoljenje za reprodukcijo komentarja in uporabniškega imena. Neprimerni in nepomembni komentarji bodo odstranjeni po presoji administratorja. Vaš e-poštni naslov se uporablja samo za namene preverjanja ter ne bo nikjer viden.