Moj blog

16. junij, 2020KO NAM ŽIVLJENJE OBRNE HRBET

Drage sestre in bratje, ko se vam zdi, da vam življenje obrne hrbet, vam v resnici ponuja poseben dar. Ponuja vam priložnost, da odkrijete, da imate krila, ki jih niste nikoli doslej uporabili. Takrat vas življenje uči, da zmorete več, kot mislite.

Lepo je verjeti, da je Vesolje vedno na naši strani in da nas ves čas išče. A življenje ne poteka zmeraj na takšen način, vedno pride za vsakega izmed nas obdobje težav in zapletov, ko se nam zdi, da nam je življenje obrnilo hrbet. To se zgodi običajno takrat, ko stopi prav Vesolje nekaj korakov nazaj in pričakuje od nas, da začnemo sami razumeti naše življenje – brez njegove pomoči!

So obdobja, ko resnično čutimo podporo Vesolja; vse poteka gladko, dogajajo se pomenljive sinhronosti, svet se nam smeji. Nato pa pride čas, ko svet ne bi mogel biti dlje od tega. Takrat se nam zdi, da nas življenje postavlja v nemogoče situacije, v najtemnejše kotičke tega sveta. Včasih pademo in ob nas ni nikogar, ki nam bi pomagal vstati. Včasih pademo tako globoko, da ne vemo več, kje smo in kam bi morali iti.

Četudi smo naredili vse »prav« in smo sledilo vsem pravilom, nam Vesolje ne pošilja več potrebne luči, ki nas bi lahko pripeljala ven iz teme, v kateri smo se znašli.

Mislim, da je vsak izmed nas kdaj prišel v podoben položaj, a čisto na svoj način. Nihče pa ni vedel, da je takrat stopil v eno najbolj razburljivih etap njegovega življenja. Etapo, ko lahko odraste in odkrije krila, ki jih ima.

Ko nas Vesolje »zapusti«, da bi začeli sami razumeti stvari okoli sebe, takrat ko nihče okoli nas ne ve, kako naj nam pomaga ali nas potolaži, nam ostane samo eno: mi sami. Kadar se vam zdi, da je ves svet proti vam ali ko se sprašujete, če je ostalo še kaj dobrega na tem svetu, takrat vas Življenje kliče. Takrat pride do klica, o katerem se toliko piše in govori.

Življenje vam v takšnem trenutku pošlje klic, da vas spomni in dokaže, da lahko sami poiščete svojo moč, svetlobo in dobroto, skratka da lahko pridete ven iz krize sami. V tem primeru gre za klic duše, da se vrnete nazaj, da spoznate svoj pravi jaz in da na novo sestavite vaše življenje odznotraj navzven. Brez pravega poznavanja sebe smo samo senca, ki sledi navdihom, nevrozam in notranjim zasajenim vzorcem.

Življenje namreč ni tisto, kar se nam zgodi, temveč je povezano z načinom, kako se soočimo s stvarmi, ki se odvijajo okoli nas. Živeti pomeni najti svojo lastno moč, svoj pogum in sebe, posebej takrat ko postane življenje težko in neznosno.

Če bi bilo življenje ves čas lahko, ne bi obstajala ne rast ne pustolovščina. Vsaka kriza nas sili, da izstopimo iz naše cone udobja in odkrivamo nove kraje zunaj in znotraj nas.

Pravijo, da imajo najmočnejše duše najtežja življenja, saj znajo upravljati z bolečino, izgubo in na koncu vedno najti izhod iz vseh situacij. Najpogosteje prepoznamo svojo moč in notranjo luč, ko smo čisto na tleh – takrat se oblikujemo v tisto, kar smo in kar bo v prihodnje oblikovalo naše življenje.

Vsem je usojeno, da gremo skozi težka obdobja in tudi ko nam Vesolje ne pomaga, nam obenem nikoli ne ponudi ničesar, česar ne bi zmogli prestati. V takšnih trenutkih pa potrebujemo kot osnovni orodji moč in voljo.

Prav zato se lahko iskreno nasmejimo, tudi ko smo na tleh, saj ni to nič drugega kot življenje. Včasih se moramo spomniti, da nam Vesolje ne bo vedno ponudilo Angelov in njihovih snežnih kril, da bi nas ujeli, ko pademo. To pa zato ker takrat ne bomo več potrebovali nikogar, ki bi nas ob padcu ujel. Samo takrat lahko bomo lahko opazili krila, ki jih imamo.


Vabim vas na edinstveno in neponovljivo delavnico KDO SEM v nedeljo, 21. junija. Edinstvena in neponovljiva je zato, ker bo potekala natanko za čas sončnega mrka, kar bo tudi z višjega energetskega nivoja pripomoglo k razumevanju in odkrivanju sebe. Izkoristimo dano priložnost, da odkrijemo sebe, svojo dušo – svoje notranje Sonce.

Delavnica bo potekala v (stari) Gorici med 10. in 15.30h v prostorih društva Lapis.

Program:
10.00 – 11.00 Odločitev duše – pregled individualne duše ob tej inkarnaciji za vsakega posebej
11.00 – 12.30 Kaj ljubim in v čem sem dober – odkrijmo sebe v magiji popolnosti
12.30 – 13.00 Prosto za kosilo
13.00 – 14.00 Terapija arkaničnih simbolov
14.00 – 15.00 Terapija prekolumbijskih simbolov

Prijave odprte do četrtka, 18. junija na sepetalka.angelov@gmail.com

12 komentarjev

  1. Nika pravi:

    Hvala, ker opozarjaš na najpomembnejše stvari ?

  2. Katja pravi:

    Krasno napisano. Kolikokrat se mi je meni zdelo, da gre vse narobe, potem pa brez vidnega razloga spet vse odlično … Življenje nas uči, kdo smo ?

  3. Mihaela pravi:

    Zelo lepo in resnično, kar pišeš. Včasih se nam zdi vse narobe, delamo vse prav … vse je tako nepravično. Potem pa kot da se prebudimo vidimo, da je vse to en velik blagoslov.
    Hvala, ker širiš dobro.

  4. Tina pravi:

    Če pomislim nazaj na takšna obdobja so bile res priložnosti. Zdaj sem v fazi ko je Vesolje z mano, a mi pomaga vedeti da če se kdaj umakne moram samo naprej ❤
    H V A L A

  5. Zvezda pravi:

    Življenje nikoli ne obrne hrbta, mi ga obrnemo s svojim razmišljanjem in dejanji. Hvala za to kar si ???

  6. Utrinek pravi:

    Življenje je sestavljeno iz vzponov in padcev. Včasih smo na vrhu vala in takrat se nam zdi, da nas Vesolje podpira. Potem pademo v globino vala in se nam zdi, da nam je Življenje pokazalo hrbet. Vse jevisto morje : življenje ??

  7. Sara pravi:

    Hvala vsem, ki delite ?

  8. Gaja pravi:

    Res je da ko se nam zdi, da nam je življenje obrnilo hrbet je samo izkazalo neznansko zaupanje ki ga ima do nas.
    Prelep blog. Hvala.

Pusti sporočilo


Ob objavi komentarja podeljujete spletnemu portalu angelskasporocila.si trajno dovoljenje za reprodukcijo komentarja in uporabniškega imena. Neprimerni in nepomembni komentarji bodo odstranjeni po presoji administratorja. Vaš e-poštni naslov se uporablja samo za namene preverjanja ter ne bo nikjer viden.