Moj blog

31. marec, 2020ANGELSKO MAGIČNO PRAVILO

Drage sestre in bratje, obstaja angelsko magično pravilo, ki ni nič drugega kot vodstvo, kako pravilno skozi življenje. Ljudje zaradi svoje narave dnevno zaidejo s poti, se nato vračajo, učijo iz svojih napak in jih čez čas pozabijo. A če boste znali slediti enemu samemu angelskemu pravilu brez odstopanj, boste postali svobodni.

V življenju je dobro slediti enostavnim, a dobro izbranim pravilom ter se poskusiti izogniti prevelikemu kompliciranju. Več stvarem kot sledimo, manj jasna je naša smer in bolj dvomimo vase. Bolj ciljno je usmerjeno naše življenje, bolj poznamo orodja, ki jih uporabljamo, lažje se orientiramo in vidimo, kdaj in kaj je treba spremeniti.

Tudi Angeli, ko nas vodijo, imajo kot edino glavno vodilo za nas samo ljubezen in vsako njihovo sporočilo je vezano na to, da se na svetu ohranita mir in ljubezen. Lahko bi rekla, da se tudi oni pri prenašanju sporočil držijo pravila »manj je več«. Ob tem pa sem spoznala eno magično angelsko pravilo, ki lahko v življenju pomaga čisto vsakemu, sploh ker je preprosto in jasno ter res učinkovito. Treba se ga je le naučiti držati in dovoliti, da se preprosto zgodi.

To angelsko pravilo pravi, da moramo delovati samo tam, kjer moremo in da se po drugi strani moramo ne samo čustveno, ampak tudi miselno odmakniti s področji, na katere nimamo vpliva. Če bi znali v vsaki situaciji upoštevati to pravilo, bi živeli veliko boljše, kot to počnemo. Večina ljudi izgublja večino svoje energije za stvari, na katere nima vpliva, namesto, da bi jih usmerila tja, kjer lahko kaj naredi. Ljudje smo nagnjeni, da izgubljamo ogromno energije, da razmišljamo o vsem, kar ne gre in ko pridemo do točke, ko bi morali kaj narediti, nam zmanjka moči, saj smo vso svojo moč uporabili za razmišljanje, bolečino, trpljenje ali anksioznost.

Dobro premislite pri sebi, kje v življenju lahko resnično delujete. Verjetno boste kmalu ugotovili, da lahko popolnoma delujete samo pri sebi in potem se spisek hitro konča. Vse dokler prevzemamo bremena drugih, skrbimo za nekaj, na kar nimamo najmanjšega vpliva, izgubljamo. Šele ko se znamo pravilno osredotočiti nase, razumeti, kaj vse lahko naredimo v okviru naših zmožnosti, ko začnemo zavestno zdraviti sebe, skrbeti zase, sprejemati pravilne odločitve, šele takrat lahko razumemo, da je to vse, kar imamo – in da je to vse, kar zares potrebujemo. Prepoznati moramo vlogo in odgovornost, ki jo imamo do sebe in vlogo in odgovornost, ki jo imamo do drugih. Tu bomo našli uravnoteženo merilo za naš prostor pravega delovanja.

Področja, na katera (lahko tudi samo trenutno) nimate nobenega vpliva, morate samo spustiti, se poskusiti vsaj miselno od njih osvoboditi in živeti »vzporedno« svoje življenje. Recimo, da čakate na zdravniške izvide. V tistem trenutku nimate nobenega vpliva nanje, vse, na kar imate vpliv, pa so vaše odločitve, ki ste jih prej sprejeli in ki jih boste potem sprejeli. Recimo da se je vaš brat odločil za pot, s katero se ne strinjate. Če ga boste prigovarjali, mislili stalno nanj, se obremenjevali z njegovo prihodnostjo, boste postali v resnici vi sami žrtev tega odnosa in kar naenkrat bo drugi samo kanal, kamor se bo stekala vaša energija. Vaša vloga v nekem odnosu določa vašo odgovornost do samega odnosa. In če ta resnično nima nobenega vpliva na drugega, je bolje, da se v neki fazi umaknete in prepustite delovanje drugemu. Ne pozabite, da ko vi skrbite za nekoga, drugemu ni treba skrbeti zase in to mu vsekakor ne koristi, v koliko je fizično in mentalno sposoben skrbeti zase.

Vsakič, ko živimo preko drugih (najpogosteje preko svojih otrok), hodimo po poti, ki nas vodi stran od tega. Svoje življenje in energijo prepuščamo nekomu drugemu, namesto da bi jo živeli sami.

Poskusite vsaj za en dan delovati samo na področjih, kjer to lahko počnete, ki zadevajo vas. Odklopite se od vsega, na kar nimate vpliva – tudi na ljudi- in opazili boste, kako bo dan drugače stekel, kako več energije boste več imeli in koliko več stvari boste lahko naredili. Zase in z druge.

Ko enkrat začutite, da lahko zares samo vi poskrbite za svoje zdravje, za svoj čustveni mir, za svojo srečo in zadovoljstvo in ko enkrat sprejmete, da niste vsemogočni in da so stvari na svetu, na katere nimate vpliva, se boste počutili svobodno kot nikoli. V tem je skrivnost angelskega magičnega pravila.

7 komentarjev

  1. Vera pravi:

    Hvala za čisto vodstvo?

  2. Nika pravi:

    Čudovit zapis. Hvala ?

  3. Teja pravi:

    ?Hvala??
    Ko bi le bilo lažje živeti “vzporedno” živeti svoje življenje. Verjetno je tudi tu potrebna praksa spuščanja…

  4. Kati pravi:

    Hvala ♥
    Prave besede ob pravem času ?

  5. Miha pravi:

    Hvala, ko bi se ga znal držati ob pravem času …

Pusti sporočilo


Ob objavi komentarja podeljujete spletnemu portalu angelskasporocila.si trajno dovoljenje za reprodukcijo komentarja in uporabniškega imena. Neprimerni in nepomembni komentarji bodo odstranjeni po presoji administratorja. Vaš e-poštni naslov se uporablja samo za namene preverjanja ter ne bo nikjer viden.