Moj blog

27. januar, 2015ANGELSKO ŠTEVILO 12

Drage sestre in bratje, angelsko število 12 nosi v sebi prošnjo, da ostanete na vaši poti pozitivni ter da aktivno uporabite vaše naravne darove za vašo duhovno rast. S tem številom vam angeli kažejo na nove možnosti, ki se vrstijo v vašem življenju. Pozorno poglejte, kam vas je življenje pripeljalo in kakšen korak pričakuje zdaj.

Angelsko število rečemo številu, ki se nam ponavlja daljše časovno obdobje v obliki slučajev oz. naključij. Pojavlja se nam lahko ob različnih priložnostih in na različne načine. Lahko ga videvamo na uri, na računih ali preprosto na stvareh, ki nas obkrožajo. Da lahko nekemu številu res rečemo angelsko število, se nam mora pojavljati vsaj kakšen mesec, če ne več.

Ko vidite število, ki v vas zbuja posebna čustva in občutke, takoj povprašajte svojega angela varuha, naj vam raztolmači njegov pomen. Umirite se in počakajte na naslednji občutek ali misel, ki jo boste nato prejeli. Na ta način boste najlažje razumeli, kakšno je sporočilo, ki prihaja iz angelskih sfer. Samo čas si morate vzeti in se dovolj sprostiti. Nato pa počakati na naslednje znamenje. Če želite, lahko seveda tudi poiščite pomen vibracij, ki se skladajo z videnim številom. Poti do razkrivanja pomena angelskih števil so različne.

Angelsko število 12 nosi v sebi vibracije obeh števil, števila 1 in 2. Skupaj povečujeta osnovni vibraciji posameznih števil in delujeta malček različno kot bi, ko ju vidimo ločeni. Poenostavljeno bi lahko rekli, da število 1 govori o vaših trenutnih mislih. Ob tem številu nam angeli običajno nakazujejo, naj ostanemo pozitivni. V sebi nosi število 1 vibracije novih začetkov, motivacije, napredka in življenjskih dosežkov. Število 2 pa pravi, da je in bo vse dobro ter da se lahko vedno obrnete na vaše angele, ki vas čuvajo in vam pomagajo, da se vse izteče kot si najbolj želite. Ne pozabite, da nosi angelsko število 2 v sebi vaše življenjsko poslanstvo ter vero v vaše življenje. V točki, kjer se iztekata naše življenjsko poslanstvo in vera, se prične našo pravo življenje.

angel-in-blueA če se malo bolj poglobimo v pomen angelskega število 12, nam to prav gotovo govori o življenjskih možnostih, ki se nam trenutno prikazujejo na obzorju. Angeli vam s tem številom pravijo, da se bo vse izteklo v najboljšem možnem načinu ter da jim morate zaupati. Njim in življenju. Angelsko število 12 nosi v sebi vibracijo zaupanja in predajanja v pravem pomenu besede.

To število predstavlja tudi zaključek cikla nekih pridobljenih izkušenj in notranje prenove, ki služi k višjemu zavedanju in notranji modrosti. Združitev 1 in 2 tvori zelo harmonično vibracijo. Vse to govori, da so vaše izkušnje in notranja prenova služili svojemu namenu.

Zanimivo je tudi to, da se ljudem ponavlja angelsko število 12, ko zaključujejo z nekim delom na sebi. Mislim na energetske ravni. To število predstavlja vrata v višji svet, zato ne podcenjujte dela, ki ste ga lahko pred kratkim opravili na sebi.

Ko vam angeli prinesejo to čarobno število v vaše življenje, vas spodbujajo, da spustite stran stare navade, za katere veste, da jih morate zamenjati z novimi, boljšimi. Pravijo vam, da glejte na nove izkušnje z optimizmom, saj se bo vse izteklo in obrnilo vam v prid. Da boste lažje dosegli vaše cilje, pa morate prej zamenjati staro z novim. Včasih vam angeli s tem številom govorijo tudi o vašem domu, vrtu in okolju. Spodbujajo vas, da vnesete ljubezen in veselje v svoje prostore.

Angelsko število 12 vas spodbuja, da stopite ven iz vašega udobnega življenja, saj je to edini način, da izpolnite in zaživite  svoje življenje. To število je spodbuda k vašemu življenju. Stopite naprej po vaši poti! Pogosto začnemo videvati to število, ko je prišel čas za napredovanje v življenju in zdravljenje našega življenja. V tem trenutku se vrsti ogromno sprememb v vas samih, ki jih blokirajo strahovi in dvomi pred prihodnostjo. Angeli vas s tem številom spodbujajo k pravim odločitvam, k temu, da zavržete stare razvade in najdete moč v sebi.

Bodite pozorni kdaj in ob kakšni priložnosti vidite angelsko število 12. O čem ste razmišljali trenutek, preden ste ga videli? Angelska števila nas spodbujajo, da se osredotočimo na svoje življenje, da začnemo opazovati kaj se dogaja znotraj in zunaj nas. Angeli nam sporočajo, da je vse, kar se dogaja zunaj nas odziv na to, kar se dogaja znotraj nas. Vse je le odmev naših misli, dejanj in prepričanj.

Angelska števila so vsaka posebej čarobna. Zapomnite si to. Vedno ko jih ugledate, dostopate do čarobnosti v svojih življenjih.

Slikovno gradivo (divanart Julija Popova, http://www.wallpaperhere.com)

12 komentarjev

 1. Nataša pravi:

  Kot po navadi vrhunsko delo. Od lanskega decembra srečujem to število v obliki angelskega. Načini so prav čarobni. Zato se iz src zahvaljujem za današnjo objavo. Med vsemi zgoraj naštetimi možnostmi sem takoj prepoznla svojo. Angeli mi res govorijo o duhovnem delu na sebi in preveč časa sem ga podcenjevala.

 2. Jove pravi:

  Všeč mi je da pišete naprej o angelskih številih. Predlagam, da naredite eno malo zbirko o njih in da jih spravite vse skupaj tudi na spletni strani. Mogoče bi lahko objavili knjigo o njih? Zelo rad bi imel vaše bloge v tiskni obliki.

 3. Miha pravi:

  Tudi jaz visoko cenim to tvojo sposobnost, da tudi če pišeš o neki ozki temi recimo angelskega števila 12, napišeš vmes (oz tokrat na koncu) vedno nekaj za vse. In te tvoje misli polnijo človeka z dobrim.

 4. Janja pravi:

  Kako globoko in diha jemajoče: vedno ko vidite angelska števila dostopate do čarobnosti v vaših življenjih.

 5. Gaja pravi:

  To število me je vedno pritegnilo, saj so najpomembnejši ljudje v mojem življenju rojeni 12. v mesecu … ni naključij, vem … težko si ga razlagam kot angelskega, a vse te ljudi povezuje ena značilnost … globina 🙂

 6. Anemone pravi:

  Angelska števila nas usmerjajo k spremebam v življenju. Zato kadarkoli jih vidite vedite, da vas angeli spodbujajo, da nekaj NAREDITE. Če ne prepoznate njihovega pomena, se splača malo potrudit in pobrskat naokoli.Poti je veliko, samo vojo morate imeti.

 7. Pinka pravi:

  Hvala, ker smo te uspeli prepričati da nadaljuješ z angelskimi števili. Mene zanimajo prav vsa po vrsti, tudi če jih ne vidim. Vsako preberem posebej ker se mi zdi, da me na nek način napolni in se me dotakne preko tvoega pisanja.

 8. Ketu pravi:

  Tudi jaz se pridružujem zahvalam ker nadaljujete z dvomestnimi angelskimi števili.Na videz delujejo zelo podobna med sabo, a v tem je čar da sami izluščimo tisto neoprimljivo sporočilo, ki nam ga angeli pošiljajo.

 9. Elis pravi:

  Nekaj mi govori, da je treba te angelska števia brati med vrsticami 😉

 10. Apolonija pravi:

  Meni se že dalj časa, zadnjih nekaj mesecev pa še posebej intenzivno, povsod pojavlja število 223. Nisem še ugotovila pomena, mislim pa da pomeni sporočilo mojega angelčka: tukaj sem in vse bo še dobro. In ta zavest mi dejansko odvzame vse skrbi. Bom od zdaj naprej bolj pozorna na vse, kar se bo zgodilo potem ko spet ugledam to število, ker taka pogostnost ne more biti naključje. In tudi ni naključje da sem slučajna našla ta čudovit blog 🙂

 11. zlatka pravi:

  Skoraj 4 leta sem pozorna na angelska stevila, ki se mi redno pojavljajo vsak dan in si preberem njihova sporocila. Ali je to pogled na uro in je 10:10 ali druga stevilka na uri ali pa se pokazejo na registrski tablici avta kot 444 in tudi druga stevila seveda.Pa pogled na tla in je tam pero ali kovanec itn.Verjamem v ta sporocila saj mi daje moc in sreco v srcu in zacutim, da nisem sama in da me energije potpirajo

 12. Tara pravi:

  Res zanimivo, prvič sem danes na vaši strani in hvala, se bom večkrat posluževala vaših nasvetov, super ste! Lepo napisano, estetsko in brez pretiravanja..