Moj blog

30. september, 2014VIŠANJE VIBRACIJ

Drage sestre in bratje, višanje vibracij je poglavje, ob katerem vam želimo biti blizu. Dovolite nam, da vam nežno vstopimo v srce, vam dvignemo raven energije, pozitivnost in ljubezen. Dovolite nam povišati frekvence, ki jih oddajate.

Čisto vsak dan, skozi prav vsako interakcijo, reakcijo, pravzaprav  skozi vsak trenutek  naših življenj se spreminjajo vibracije, ki jih oddajamo. Vsaka najmanjša sprememba v našem okolju in znotraj nas vpliva na raven energije v našem telesu in posledično na naše počutja. Vsaka vaša najmanjša izbira v dnevu vpliva na to, ali boste raven vaših vibracij zvišali ali znižali. Ena pomembnih lastnosti vibracij je ta, da se zelo hitro spreminjajo, zato jih uspemo le stežka ohraniti na istem nivoju.

Veliko od vas me sprašuje, kako ohraniti pozitiven odnos vsak dan, dan za dnem. Nekako se vam zdi, da ste prišli do neke točke, kjer se počutite v redu, pozitivne, a potem pride dan, ko spet zdrsnete na začetek, ko ne veste več, česa bi se lotili. Kakšen dan je boljši, kakšen spet slabši. Ko vam pade osebna vibracija, imate občutek, da ste blokirani tako na duhovnem kot mentalnem in psihičnem nivoju. Nižje vibracije povezujemo s stagnacijo, nizkimi čustvi, letargijo, zdravstvenimi težavami ali celo depresijo. Kako torej doseči in ohraniti višje vibracije in pozitivnost misli in srca?

Na tej točki bi želela izpostaviti dejstvo, da so visoke vibracije nujno potrebne pri povezovanju z angeli in in odkrivanju duhovnih darov ter našimi prirojenimi sposobnostmi. Ko povišamo svoje vibracije, povišamo našo kreativnost, intuicijo, veselje, samozavest, predvsem pa ljubezen. Visoke vibracije spremljajo zdravje, blagostanje, pozitivne misli in čustva. Poleg tega vplivajo vibracije na vse, kar pritegnemo v življenju. Nižje frekvence vlečejo nase nižje frekvence, višje pa višje. Smisel višanja svojih vibracij je torej v ustvarjanju pozitivnih situacij, ljudi, čarobnih življenjskih izkušenj …

fantasyfairy....Na prošnjo bralke, ki se stalno bori s tem, da ji vibracije ne padejo pod kritično točk, sem v svojem življenju poiskala nekaj uporabnih “navad”, ki višajo in ohranjajo višje frekvence. Večina jih je zelo splošnih in samoumevnih. Skrivnost je ostati zvest tem načelom in živeti v skladu z njimi. Priti nam morajo v navado. Šele nato začutimo moč, ki nam jo dajo.

Gibanje: Na prvo mesto pri višanju osebnih vibracij postavljam gibanje. Takšno kot vam je ljubše. Vedeti morete, da ko energije ne rabimo oz.je ne uporabljamo, jo izgubljamo. Tudi sama hodim utrujena in pozno domov iz službe. A če se uležem na kavč in počivam, utrujenost ne izginie. Po dolgem dnevu vam ni treba tekati ali hoditi v telovadnico. Še najkrajši sprehod nam dvigne duha in raven energije. Predvsem pa nam viša vibracije. Gibajte se in vaše vibracije bodo rasle. Poiščite si aktivnost, v kateri uživate, in vztrajajte pri njej dnevno.

Meditacija: Umirite soje misli, dihajte in samo bodite. Z meditacijo večamo našo zavest. Pomaga nam pri obvladovanju uma in k temu, da zavestno izbiramo pozitivne misli. Meditacija odpira vrata k navdihom, kreativnosti in duhovni zavesti. Pomaga nam pri povezovanju z angeli. Mnogi mislijo, da je meditacija težka, neka bav-bav, ki ga ne bodo nikoli obvladovali. Resnica pa je čisto drugje. Začnite s tremi minutami na dan. Umirite misli in uživajte v tem, uživajte v svoji družbi.

Sedanji trenutek: Vaša točka moči in vir energije stojita vedno v sedanjem trenutku. Ko vas skrbi glede prihodnosti ali živite v preteklosti, izgubljate energijo, ki jo imate v tem trenutku. Pozabite na druge in spoznajte čarobnost ter moč sedanjega trenutka.

Preživite več časa v naravi Narava je naraven dvigovalec frekvenc. Zato poskusimo čim več časa preživeti v stiku z njo, pa čeprav je priložnosti malo.  Ko si vzamete čas za sprehod po naravi, za delo na vrtu, meditacijo po drevesom, vas narava nagradi z mirnejšimi mislimi in vam s tem poviša vibracije. Čas, ki ga preživite v naravi, vas bo zbližal z njo, vedno bolj in bolj boste znali vsrkavati njene lepote in začutiti enost z njo v vašem srcu. Podobno kot zelenje, ima tudi voda podobno moč. Plavati v vodi ali si samo vzeti čas za tuširanje, nam zmanjša stres in dvigne dobro voljo. Vsak si lahko ustvari košček narave v svojem domu, tudi z eno samo rastlinico ali tekočo vodo.

ghoticZavedajte se informacij, ki jih prejemate: Vse je energija, tudi informacije, ki jih prejemate. Pričnite se zavedati  informacij, ki jih sprejemate in vas obdajajo. Bodite pozorni na vibracije knjig, ki jih berete. Lepa vsebina še ne pomeni visokih vibracij in obratno! Pomembno je, kakšni so vaši občutki po prebranem, videnem in slišanem. Večina informacij, ki jih čez dan sprejemamo je na žalost še vedno negativnih. Zato se osredotočite na pozitivne, navdihujoče in dvigajoče občutke.

Pijte vodo in jejte pravilno: Hrana in voda sta nujno potrebni za naše življenje in posledično energije, ki jo prejemamo. Z vodo in zdravo prehrano čistimo svoje telo toksin, ki znatno spodbujajo nizke vibracije. Pijte čim več vode, izogibajte se predelani hrani. Hrano pripravljajte in jejte z ljubeznijo in užitkom. S tem si boste najlažje višali vibracije. Smo, kar jemo ….

Bodite aktivni: Zavlačevanje z obveznostmi, odlašanje … vse to niža vaše frekvence. Poskusite vsak dan narediti nekaj malega. Četudi naredite najmanjši minimum, se s tem premikate v smeri vaših obveznosti, sanj in energije. Predvsem se pa počutite bolje. Postavite si cilje, začnite delati na njih in začutite, koliko moči imate kar naenkrat v sebi.

Odnos do življenja: Kritiziranje je ena od stvari, ki zelo niža naše frekvence. To vem iz osebnih izkušenj. Ne glede na to, kar se nam dogaja, vedno smo in bomo odgovorni za vibracije, ki jih imamo. Vedno bodo okoli nas ljudje in situacije, ki nam bodo postavljale izzive in nam zadajale bolečine, vendar se bomo vedno sami odločali, kako bomo nanje reagirali. Prevzemite odgovornost za svoje življenje in za vibracije, ki jih imate. Postavite meje in poiščite svojo moč, da si sami ustvarjate srečo v življenju. Naredite si načrt in sprejmite vsakodnevne navade, ki vam bodo višale vibracije.

Sodelujte z vašimi angeli: Angeli vam pomagajo k dviganju vaših frekvenc. Kličite jih z odprtim srcem v svoje življenje. Prosite jih za višje frekvence, ljubezen in moč, da boste hodili po svojih poti. Sprostite se, dihajte globoko in bodite pripravljeni na spodbude in vodstvo, ki jih boste prejeli.

Vedite, da je dvigovanje vaših frekvenc dolgotrajen proces in jih lahko vedno znova in znova izboljšate. Prišel bo čas, ko boste imeli občtek, da se resnično nekam premikate, nato boste imeli občutek, da vas je vrgo nazaj na nižje ali celo slabše frekvence, kot ko ste pričeli na delu. Bodite potrpežljivi, predvsem pa nežni sami s sabo. Poslušajte svoji intuicijo, notranji glas, srce, smeh, ki vas včasih prevzame in počnite, kar je prav za vas. Naj bo vaš cilj točen -torej dviganje vibracij – in ne pozabite uživati v tem. To je velika priložnost, da naredite v svojem življenju veliko delo.

 

21 komentarjev

  1. Anemone pravi:

    Vse kar piše zgoraj o višanju in ohranjanju višjih vibracij je resnično, kolikor zveni enostavno. Hakeljc je vztrajnost v takšnem načinu bivanja. Vedno me kam odnese stran, se zbudim slabe volje in kljubujem vsemu, kar mi pride na pot.Takrat si mislim, da mi ni več pomoči, a potem prisije en majhen žarek, se malček prisilim, da preberem kaj bolj pozitivnega, obiščem tvojo stran in dobim nazaj željo, biti boljša oseba 🙂

  2. Vita pravi:

    Prav vsaka napisana točka res vpliva na raven osebnih vibracij. Največkrat delam napake pri odgovornosti ali odnosu do življenja. Velikokrat se počutim žrtev.
    A vseeno se mi zdi, da sem izredno napredovala v tem oziru. Leta nazaj sploh vedela nisem, kakšnega razpoloženja sem, kaj šele da bi čutila, kaj se dogaja v meni ali okoli mene. Korak za korakom in vsi bomo nekoč prišli na cilj.

  3. Miha pravi:

    Prav razveselila me je današnja tema. Uporabni nasveti za prihajajočo jesen, ko nam vzdušje, energije in posledično tudi vibracije rade padejo v globine. Ni kaj, vse nam je dosegljiv, le nekaj volje potrebujemo in želje, da vztrajamo pri naših odločitvah. Bravo za še eno krasno temo, ki dvigne duha in pove, kako si ga sami povzdignit.

  4. Nina pravi:

    Dobro si izpostavila energijo, ki jo nosijo informacije. Ves dan nas obkrožajo in se tega redko zavemo. Tudi ko stojimo v vrsti pri zdravniku ali v trgovini in se nekdo pogovarja, ga zavestno ali podzavestno poslušamo. Prižgan radio ima isti učinek. Povsod se nekaj dogaja, govori, prenaša. Konec dneva pa prinesemo vse to domov. Ta točka resnično zahteva dober premislek. Ni tako nepomembno, kaj naj obkroža in kako na to reagiramo.Predvsem pa me je opomba pod to, da je lahko nekaj zelo lepo napisano, a ne nosi v sebi visokih vibracij,zadela v polno. Hm, danes imam nekaj dela. Hvala 😉

  5. Bracken Pepperglow pravi:

    Danes sem se zbudila z levo nogo. Budilka je prehitro zazvonila, da je treba delat. Vse mi je šlo na živce na poti na delo. Niti kave nisem spila.Groza. Moje vibracije so padale pod pozitivno nulo. In nato preberem ta blog. Se dobesedno nasmejim sama sebi. In rečem angelom: Hvala, ker mi tako jasno kažete smer.

  6. Serafin pravi:

    Jaz se bom ustavila pri točki meditacija. Vem da se jo moreš učiti pod vodstvom. Ampak kar praviš je res, ni noben bav bav in za začetek je čisto dovolj da se v miru usedeš in uživaš v svoji družbi.Potem se začnejo stvari odvijati in sploh ne opaziš, kako hitro drsiš v mir in kako se ti koncentracija poveča.Poskušajte meditirati, res! Boste videli kaj vse vam meditacija lahko prinese.

  7. Gaja pravi:

    Osebne vibracije zelo močno čutim. Pri sebi in pri drugih da ne bo pomote. Zelo težko jih kontroliram in res kot praviš, se zelo hitro spreminjajo. Napisala si zelo dobre in predvsem uporabne točke, ki se bi jih bi bilo dobro držati. Meni supevajo skoraj vse, se pa tudi jaz zadevam ob odnos do življenja in odgovorsnoti, ki jo imam do njega. Velikokrat se mi zdi, da so negativni ljudje okoli mene močnejši od mene. Vem, da moram na tem še kaj narediti. Hvala za navdihe.

  8. Vesna pravi:

    Imam občutek kot bi bil današnji blog pisan meni. Noro. Pri vsaki točki posebej sem videla, kako si pomagam k nižanju svojih osebnih vibracij. Meni pa je zavibrilal v mislih stavek: Energije, ki je ne porabimo, jo izgubimo. Kot strela z jasnega, to misel mi danes sigurno pošiljajo nebesa.

  9. Lili pravi:

    Če so naše vibracije prenizke, potem nam Bitja luči zelo težje pomagajo.

  10. Tujka pravi:

    Mislim, da je današnja tema zadela vse po vrsti v polno. Osebne vibracije so krhke ko so visoke in trdovratne ko padejo na nizke nivoje. Mama mi je vedno govorila, nauči se biti dobre volje, da ko boš kdaj slabe ne boš hotela ostati dolgo v negativnem stanju. Nič ni vedela o duhovnosti. Vsaj uradno ne 😀

  11. Jovan pravi:

    Sem eden izmed vas, kateri je danes MORAL prebrati ta blog. Resnično si zaslužite spoštovanje in globoko zahvalo.

  12. Magenta pravi:

    Angeli nam pomagajo kolikor jim dovolimo, da nam pomagajo 🙂 Je pa najtežje ohranit visoko vibracijo v okolju, ki ti jo z negativnostjo niža. Trenutno se mi zdi še nemogoče biti močnejša od desetih okoli mene ki me tlačijo z negativnostjo. Kakšen predlog?

  13. Leo pravi:

    Naj najprej pohvalim avtorico, ki ima res pestro vsebino blogov. Najbolj mi je všeč jasnost v njih. Ko običajno berem kaj na podobne teme me vedno moti, ker je odnos do napisanega zelo “nepraktičen”, tukaj pa vedno, tudi če gre za temo angelov, ki niso vidni ali vibracij, so nasveti zelo praktični in življenjski. Resnično si zaslužite pohvale, ker orjete ledino pri temah, ki so največkrat zelo splošno povzete, njihovi temelji pa ležijo nekje v zraku.Vaše delu si resnično zasluži čestitk.
    Gospa Magenta, mislim da imamo vsi podobne težave. Počutimo se nemočne ob okolici. Vendar preberite dobro, kaj piše zgoraj. Odločiti se moramo za odnos, ki ga imamo do teh ljudi. Ne za negativnost, ki nam jo zbujajo. Premislite dobro.S pravim odnosom se bo tudi negativnost zmanjšala.

  14. Mihaela pravi:

    Več negativnih ljudi, ki imamo okoli sebe več možnosti in priložnosti imamo, da nam ne pridejo do živega. Razlika med mojstrom in učencem je ta, da je mojster zgrešil večkrat kot je učenec sploh poskusil 🙂

  15. Pinka pravi:

    Mihaela pod tvoj komentar se podpišem, ga podčrtam in pohvalim, ker je zadetek v nulo:)

  16. Bracken Pepperglow pravi:

    Če ne bi bilo nizkih vibracij ne bi bilo niti visokih 😉 Šalo na stran. Važno je da jih prepoznamo in da ne pristanemo na njih.

  17. Nebo pravi:

    Zelo mi je všeč današnji blog.Veliko je stvari ki jih počnem in mi nižajo vibracijo.Prehrana, neaktivnost… Človek se mora res vsake toliko časa ustaviti in premisliti o načinu življenja ki ga ima.Biti nezadovoljen je zelo lahko, potruditi se za kaj več je pa težje.

  18. Jana pravi:

    Znova odkrivam ta blog in bogatstvo, ki ga nosi v sebi. Nasveti k višanju osebnih vibracij so preprosti a čudoviti v svojem bistvu.Kako malo na prvi pogled, a koliko dela ko enkrat pričnemo.

  19. Surya pravi:

    Všeč mi je ko pišeš o svojih navadah,razmišljanjih, nasploh kako živiš. Ker bi rada videla, kako živijo ljudje s takšnimi znanji in sposobnostmi. Upam, da boš kmalu delila z nami še kaj o svojem vsakdanu.

  20. […] tudi sami. Zapomnite si, da so med vami in vašim ciljem določeni koraki, ki jih morate prehoditi. Višanje vibracij, čiščenje starih navad in ustvarjanje pozitivnih misli so eni izmed pomembnejših. Ko se vam […]

  21. Renee pravi:

    Ok za začetek.. Vsak se lahko v sekundi spravi na višjo vibracijo. Že samo z pozitivnimi mislimi. Misli so nekaj najhitrejšega v vesolju. Torej že s tem da pozitivno razmišljaš se avtomarično spraviš na višjo vibracijo. Zapomnite si da negativna energija Ne more biti prisotna pri pravi pozitivni energiji..in ko razmišljate pozitivno, ste na višji vibraciji in s tem privlačite samo pozitivno. Dejansko to deluje kot magnet 🙂