Moj blog

2. februar, 2014KANALIZACIJA ANGELSKIH SPOROČIL

Drage sestre in bratje, iščemo kanale, iščemo načine, kako priti do vas. Kanalizacija angelskih sporočil je samo en način tega. Ko v mislih govorite z nami – vas slišimo, ko govorite svojemu srcu – smo ob vas. Vedno smo ob vas, pa čeprav tega ne čutite še.

Verjetno ne bom nikoli nehala ponavljati, da nam angeli oz. naša duša pošiljajo sporočila na različne načine. Ne obstaja samo en način, ker ne obstaja samo en človek na tem svetu. Kolikor je ljudi, toliko je različnih vrst kanalov komunikacije. Je pa samo ena resnica, da angeli govorijo z nami tako, da nam je najlažje razumljivo, torej govorijo z nami kot s svojimi brati in sestrami.

Prav zato mi niso všeč nobene angelske karte, ker so tam sporočila »sistematizirana« in nihče ne bi rad govoril s svojim sogovornikom z nekimi v naprej danimi vzorci sporočil. Prav tako ne razumem najbolje, kaj bi pomenilo t.i. »kanaliziranje Angelskih sporočil« drugim osebam, ker ko prenašamo sporočila naših bližnjih nekomu, ne kanaliziramo ničesar, sploh ne v obliki pisem ali nekih »posebnih sporočil«, ki nosijo spet samo neke splošne pomene. Kanalizanje angelskih  sporočil razumem kot prejemanje angelskih informacij; bodisi v meditaciji, bodisi z avtomatičnim pisanjem ali sporoščenim govorjenjem.

slikica4Če vam povem, da je prišel pravi čas, da vaša sestra spremeni način dojemanja sveta, da je na prelomni točki, ko se mora odločiti, kaj zares želi od življenja, kako ji boste to povedali? Povzeli boste povedano in to bo vse. Če se vam bo v meditaciji ob angelih prikazala določena vizija ali pa boste začutili, da je nek del telesa pod tveganjem, ji boste verjetno to povedali s preprostimi besedami.

Ko me nekod prosi, naj se obrnem na njegovega angela, preprosto stopim v meditacijo, dvignem zavest čisto malo »nad svoje telo« in pokličem angela te osebe. Običajno vprašam najprej angela, naj mi pove kaj o osebi, ki me je prosila, naj ga pokličem. Največkrat mi ob njegovem pripovedovanju skačejo pred oči določene slike te osebe in njenega življenja, velikokrat začutim bolečino ali fizično težavo, ki jo nosi v tem življenju. Pred kratkim sem klicala angela osebe, ki trpi za neke vrste artritisom in dva dni po tem so mi še vedno zatekali prsti na rokah. Potem ga prosim, naj mi preda sporočilo, ki je sedaj pomembno za življenje tega posameznika. Za vse to se mu lepo zahvalim in nato preprosto predam sporočilo dalje, z zavestjo, da bo oseba sama najbolje razumela, o čem mi je govoril angel.

Angelska sporočila lahko prejemamo ves čas okoli nas. Lahko v obliki prebliskov, naklučij, številk ali pa preprosto v molitvi, meditaciji. Seveda so določena obdobja v naših življenjih, ko potrebujemo pomoč nekoga drugega, a v vsem preostalem času, zaupajmo vase, v svoje sposobnosti v svojeadanosti. Poslušajmo lastno srce, nagnjenja, okolje, ki nas obkroža.

Ker ko enkrat razumemo sporočila bivanja, razumemo tudi sebe.

Slikovni viri: saveoursoul-xula.blogspot.com, wallpines.com

7 komentarjev

  1. Anemone pravi:

    Tudi sama meditiram s pomočjo angelov in vse zgoraj napisano drži.Samo potruditi se moramo, verjeti vase, v svoje sposobnosti in svet bo naš 🙂

  2. Angel pravi:

    Sprašujem se ali je v redu da pri kanalizaciji angelskih sporočil čutiš bolečino od drugih?Ne bi bilo bolje, da bi se zaščitila pred tem?

  3. Jana pravi:

    Vsak sprejema angelska sporočila po svoje in na svoj način. Se pa popolnoma strinjam, da so tako zvane angelska karte bolj same sebi namen kot pa resnične prinašalke angelskih sporočil.Angeli so povsod okoli nas, zakaj jih iskati tam, kjer jih ni? 😉

  4. Nataša pravi:

    Kanaliziranje angelskih sporočil pravzaprav pomeni prenašanje sporočil z neba posamezniku. Drži, da lahko to počnemo na različne načine in da si je škoda postavljati neke v naprej pripravljene vzorce, kakšna sporočila bi to lahko bila.

  5. Jovan pravi:

    Tudi meni ni všeč “biznis” z angelskimi kartami in želim si,da bi nekega dne vsak posameznik vedel,da lahko čisto sam sliši angelski glas.

  6. Ketu pravi:

    Sprejeti in razumeti moramo angelska sporočila s srcem.Včasih pa to tudi boli.

  7. Zvezda pravi:

    angelska sporočila prejemamo na različne načine in skozi različne kanale.Vsak bi moral pri sebi razvit tisti kanal, ki mu je najbližje in se iz dneva v dan učiti s sporočil,ki jih prejema.na ta način tudi v resnici poteka delo na sebi in za druge z angeli.