Moj blog

15. december, 2013KLICANJE ANGELOV

Drage sestre in bratje, ko čutite dobroto, ljubezen, harmonijo – čutite nas. Odprite srce, odprte svoje misli in vedeli boste, da smo ob vas. Ne omejujte se s petimi čuti, z načini, kako nas priklicati. Ker ste vedno v stiku z nami. Tudi, ko tega še ne veste.

Danes bom opisala svoj ustaljen način komuniciranja z angeli, ki sem ga z leti razvila. Ta način ni prav nič poseben, je preprosto način, ki mi ustreza in ki mi daje vedno odlične rezultate. Želim ga deliti z vami v upanju, da vam kakorkoli pomaga. Kako izgleda pravo klicanje angelov je namreč eno najpogostejših vprašanj, ki mi ga ljudje postavljajo.

Preden poiščete nekaj minut miru, odkrito povprašajte svoje srce, ali si res želi angelskega vodstva. Ali si res želite angelov v svojem življenju? Ali si resnično želite spremembe v vašem življenju? Velikokrat namreč še nismo pripravljeni na določene korake, velikokrat moramo še kaj postoriti– predvsem v naši glavi – in ko s srcem nismo pri stvari, zadeva preprosto ne deluje. Kako vedeti, kaj si resnično želite, pa boste videli med samim postopkom. Če vam misli bežijo daleč stran, na ta korak še niste pripravljeni. Če ste se sposobni umiriti in mirno postavljati vprašanja in počakati na odgovor, to prav gotovo ste.

slika7bKo najdem čas zase, se mirno uležem na svojo posteljo, dlani obrnem proti Nebu, zaprem oči in pričnem globoko dihati. Običajno štejem vdihe in dokler ne čutim, da sem popolnoma sproščena, nadaljujem z dihanjem. Nato izrečem tri osebne molitve, ki mi resnično veliko pomenijo.

Ko čutim, da sem se spustila malo višje od svojega telesa, takrat začutim in vidim svoje angele. To je občutek podoben lebdenju, vidim pretok lastnih energij, predvsem pa se počutim v popolnem miru s seboj. Vedno opazim, da mi je najbližje en angel, moj angel varuh. Prav danes je prevzel podobo sedečega angelčka in me -kot običajno- spodbujal k ljubezni. Ko me globoko dihanje in notranja umiritev spravita na to raven, lahko pričnem mirno postavljati vprašanja. Vprašanja so vedno, prav vedno pozitivno naravnana in tudi če sem pred svojo molitvijo mislila nase in na svoje sebične želje, ta trenutek teh ne čutim več. V tem stanju obstaja samo obče dobro in nič več osebnega.

Največkrat dobim odgovor takoj po zastavljenim vprašanju, a to zato, ker se že toliko let ukvarjam z angeli in angelskim delom. Vsem, ki sta komaj pričeli s komunikacijo z angeli, pa svetujem potrpežljivost pri prejemanju odgovora. Lahko vam odgovorijo tako, lahko čez nekaj ur, lahko v obliki slik, besed, čutenj ali pomenljivih dogodkov. Načinov je neskončno.

S časom boste našli svoj način, svoj kanal komunikacije in svojo resnico. Na začetku je zelo pomembno, da prosite angele, da vas pozdravijo vseh strahov, dvomov oz. negativnih čustev, ki so v vas. Ker več ljubezni kot bo v vas, lažje bodo prišli do vas. Meni je najljubše, ko jih prosim, da me »operejo« strahov in jeze z »dežjem ljubezni«. To je posebna svetloba, belo-srebrne barve, ki se steka po meni kot dež in s seboj odnaša vse blokade, ki si jih nabiram v svojem življenju.

Veliko ljudi poudarja hvaležnost, ki jo moramo izkazati ob takšnih srečanjih. Bom odkrita, včasih čutim globoko hvaležnost, ki jo jasno izrazim, včasih pa tudi pozabim na to. A moja verovanja temeljijo na tem, da jim več pomeni, da delam na sebi, da delam dobro drugim, kot pa neko čaščenje, ki mi je tuje in nesmiselno. Vsak naj dela z angeli po svoji vesti, po svojih občutkih.

Vsak dan si vzemite čas zase, za sprostitev in poglabljanja vase – bodisi prek angelov ali brez njih. In postanite pozorni na svoje življenje, besede in dogodke, ki jih s takšnim načinom bivanja prikličete.

Slikovni vir: slika 1, slika 2

10 komentarjev

  1. Nina pravi:

    Vsak ima ali najde svoj način klicanja angelov.Tvoj je preprost,a zate najboljši.Tudi jaz potrebujem samo nekaj miru,svoj najljubši vonj v zraku, pravilno dihanje, ustaljen postopek invokacije in nov svet se mi odpre.

    Sem se pa tehnike naučila v neki skupini in se je držim kot pijanec plota 🙂

  2. Bracken Pepperglow pravi:

    Tudi ko tega še ne vemo – vedno smo v stiku z njimi, z našo višjo naravo, z našim pravim jazom.

    Važno je, da smo sproščeni.To je moj predpogoj za delo na sebi.

  3. Anemone pravi:

    Tokrat si delila nekaj tako osebnega in dragocenega, da so vsi komentarji spodaj odvečni in prilično pretenciozni,ker ne zaznavajo veličine napisnega.

  4. Vita pravi:

    Dež ljubezni?Zveni krasno!

    Hvala za vse infromacije, ki jih deliš z nami!

    • Aleja pravi:

      Ja, res hvala za vse kar deliš z nami!Ti samo še piši in objavljaj,si ne predstavljaš kakšen navdih in zagon mi predstavljaš.

  5. Angel pravi:

    Če sem prav razumela sta najpomembnejše pri klicanju angelov globoko dihanje in mir,kajne?

    • Mihaela pravi:

      Dihanje je izjemnega pomena tako pri meditaciji kot pri iskanju našega pravega jaza.S plitvim dihanjem kažemo na nesproščenost,na strah,na to kako smo v resnici oddaljeni od samih sebe,skratka je dihanje povezovanje samega sebe s samim seboj, zato je ob miru najpomembnejši element meditacije kakor tudi klicanja angelov 😉

  6. Angel pravi:

    Še enkrat ti hvala za navdih 😛

  7. […] je kot postopek zelo enostavna in zelo podobna mojemu osebnemu načinu vzpostavljanja stika z angeli (zanimivo, da sem svoj osebni postopek razvila veliko preden sem kaj prebrala o kanalizaciji). Za […]