Moj blog

18. maj, 2021NA KATERE NAČINE SE NAM PRIBLIŽUJEJO DUHOVNI VODNIKI

Drage sestre in bratje, duhovni vodniki in Angeli se vam približujemo na različne načine. Mogoče se je že zgodilo, da smo se vam v preteklosti poskusili približati, a tega niste prepoznali. Naj vam postanejo predstavljeni načini potrditev, da smo z vami.

V svojem zadnjem blogu sem predstavila nekaj tehnik, ki nas učijo, kako se lahko povežemo s svojimi duhovnimi vodniki. Današnji zapis namenjam opisu načinov, kako se lahko duhovni vodniki približujejo nam. Seveda v enem blogu ne morem zajeti čisto vseh načinov, saj jih je preveč, zato ste vabljeni k dopolnitvi tega seznama z vašimi izkušnjami med komentarji. Dejansko se duhovni vodniki približujejo vsakemu na svoj način. A obstaja nekaj večjih skupim, med katerimi se lahko najdete;

1. Ponavljajoči vzorci, simboli ali zaporedja števil
Ali vedno znova vidite isto število ali sekvence števil? Ali pogledate na uro in vedno vidite dvojne številke, tudi večkrat na dan? To je sporočilo vaših Angelov ali vodnikov, ki so vam blizu in vam poskušajo preko njih povedati, da morate odpreti oči za določene stvari, ki se dogajajo v vašem življenju, a jim ne dajete prave pozornosti.

2. Luči ali svetleče krogle
Svetleče krogle so že dolgo povezane z duhovi ali nefizičnimi entitetami, zlasti kadar so te prikazane na fotografijah. Ko vidite utripajoče lučke, lahko to pomeni, da so v bližini Angeli ali vodniki. Bele lučke se po navadi pojavijo, ko so prisotni naši Angeli varuhi, barvne lučke, denimo modre, pa pomenijo, da so ob vas Nadangeli.

3. Metulji, kačji pastirji, kresnice
Ko vidite metulja, kačjega pastirja ali kresničko, še posebej na nenavadnem kraju, ki ni njihovo običajno okolje, je to lahko znamenje z nebes. Ta občutljiva bitja pogosto predstavljajo ljubljeno osebo, ki je “prešla”, so znamenja, ki nam ji umrli pošiljajo, da je srečni in v miru.

4. Ko v sebi zaslišimo pesem ali melodijo
Slišite pogosto v svoji glavi pesmi ali melodije, ki se ponavljajo? To je lahko znak vaših vodilnih duhov in pogosto ima pesem, ki jo imate v mislih, posebno sporočilo, na katero morate biti pozorni. Druga možnost je, da je to lahko tudi znak, da potrebujete sprostitev.

5. Ko slišimo, da smo poklicani po imenu
Ali slišite, kako kličejo vaše ime, a ni nikogar v vaši bližini ali okoli vas? To je znamenje Angelov, ki so vam blizu in so pripravljeni prisluhniti vašim željam. To je znak, da se morate ozreti k Božanskemu v sebi, da razjasnite, kaj želite, ker so vam vaši Angeli pripravljeni pomagati.

6. Avtomatsko pisanje
Ko začutite potrebo po pisanju ali avtomatskemu tipkanju po tipkovnici, je lahko to znak, da se z vami povezujejo vaši duhovni vodniki, še posebej, če vsebujejo zapisane besede sporočilo, se zdijo skrivnostne ali imajo drug slog pisanja. To je način, s katerim lahko vadimo in se naučimo odprte komunikacije z njimi. Preprosto sedite pred računalnik ali pred “čisti” list s pisalom in začnite pisati z namenom, da prejmete vodstvo.

7. Ko slišite visok zvon v ušesih
Če izključimo zdravstvene težave, ko v ušesih zaslišite visoko zvonjenje, je to pogosto znak, da vas vaši duhovni vodniki želijo opozoriti na trenutno situacijo. Morda ste pravkar povedali kaj pomembnega ali pa se morda okoli vas dogaja nekaj, kar boste morali pozorno spremljati.

8. Žive in ponavljajoče se sanje
Če imate vedno znova enake sanje ali imate zelo žive sanje, je to lahko način povezovanja duhovnih vodnikov z vami. Če se takšne sanje pojavijo, je najbolje, da jih zapišete in razmislite, kaj lahko pomenijo. Morda boste dobili v njih odgovor na vprašanje, ki ste si ga zastavili.

To je nekaj najpogostejših načinov, kako naši Angeli ali duhovni vodniki komunicirajo z nami. Ne pozabite, komunikacija z našimi duhovnimi vodniki je vedno osebna in edinstvena, odvisna od situacije in potrebe osebe.

10 komentarjev

  1. Nika pravi:

    To nedeljo mi je po dolgem zapiskalo v ušesih ??

  2. Sara pravi:

    Hvala za današnji blog, ki mi potrjuje kar že dolgo čutim.
    Zase bi lahko rekla, da sem že ekperimentirala različne načine: eno obdobje sem ponoči slišala, da me nek nežen glasek kliče po imenu. Tistega dogodka si nisem nikoli znala razložiti.
    Na morju lani sem videla enih ogromnih lučk, ki so plesale po nebu …

  3. Mojca pravi:

    Hvala, jaz bi si samo želela tega kar piše ???????

  4. Miha pravi:

    Hvala za odličen blog, osebno nimam kaj dodati.
    Včasih se mi zdi, da čečkam po listu čisto brez veze in potem pride ven kakšna misel. Nisem pa prepričan, če je to to.

  5. Pinka pravi:

    Hvala za še en zanimiv blog. Osebno nimam kaj dodati, razen tega da bi si želela da me na nek način “kontaktirajo” ?❤

  6. Vera pravi:

    Hvala za še eno dragoceno znanje ?

  7. Teja pravi:

    Dala namen pred spanjem, da ga želim spoznati… Prikazal se mi je preden se se zbudila (po približno enem tednu, ko sem na ta namen že pozabila ?)

  8. Hana pravi:

    Hvala za še ta navdih ?
    In hvala vsem, ki delite svoje izkušnje ❤

  9. Nina pravi:

    Meni pogostopiska v ušesih. Sem šla zaradi tega tudi k zdravniku … potem pa pride obdobje, ko se vse pomiri in ne slišim več piskanja …

  10. NINA pravi:

    Tudi meni zelo pogosto piska v ušesih, zanimivo,sem to opazovala in prišla do ugotovitve,da mi zapiska takrat,ko mi želijo nekaj potrditi ? Piska pa zelo kratek čas,lahko nekje 10 sekund v enem ušesu. Takrat se samo še zahvalim za potrditev ?? Tudi svetleče kroglice večkrat vidim,se prav zableščijo in izginejo,ne vem pa,kaj mi želijo sporočiti. Ponavadi so modre barve, včasih rdeče in včasih bele. Zelo zanimivo ?

Pusti sporočilo


Ob objavi komentarja podeljujete spletnemu portalu angelskasporocila.si trajno dovoljenje za reprodukcijo komentarja in uporabniškega imena. Neprimerni in nepomembni komentarji bodo odstranjeni po presoji administratorja. Vaš e-poštni naslov se uporablja samo za namene preverjanja ter ne bo nikjer viden.