Moj blog

8. maj, 2018NADANGEL JOFIEL – ANGEL LEPOTE

Drage sestre in bratje, Nadangel Jofiel je nadangel lepote in harmonije. Ko potrebujete v vašem življenju več skladnosti in harmonije, poiščite zdravilo pri njem. Ko si želite več lepote zunaj in znotraj vas, ga prikličite k sebi – ne bo vam odrekel svoje pomoči.

Nadangel Jofiel, katerega ime pomeni božja lepota, je angel lepote, harmoničnih misli in notranjega ravnovesja. Harmonične misli in notranje ravnovesje sta dve obvezni sestavini prave lepote. Prava lepota zdaleč ni tisto, kar nam ponujajo mediji in trendi, ne pozabite tega nikoli. Prava lepota zbuja v človeku mir, radost, vzhičenost, ne pa različnih nevroz.

Jofielova glavna skrb je naše notranje ravnovesje; pomaga nam ga najti preko pozitivnih misli, pa tudi preko boljšega okolja kjer živimo in delamo. To pomeni, da ga lahko prosimo tako za pomoč znotraj nas kot tudi v okolju, ki je lahko neskladno in povzroča dodatno neskladje v našem življenju.

Spominja nas, da je izrednega pomena, da se osvobodimo vsega tistega, kar je grdo in neželeno, začenši prav pri mislih in negativnih energijah. Ko v naših mislih primanjkuje lepote, ta ne bo mogla biti prisotna niti v našem življenju. Tu gre za preprosta pravila Zakona privlačnosti.

Če se obrnemo na tega prelepega Nadangela, nam bo očistil in polepšal naše misli in posledično bo spremenil naš način gledanja in dojemanja sveta. Sprememba navzven se bo manifestirala preko spremembe zavesti in misli. Kar nas uči je to, da bolj kot cenimo lepoto v našem življenju, bolj jo pritegujemo k sebi. A pred tem moramo spoznati, kaj je resnično Lepota. Podobno kot Resnica.

Jofiel nam lahko pomaga tudi pri izboljšanju našega videza. Nič ni narobe v tem, ko si želimo izboljšati svoje telo, zdravje in zunanjost. Prikličite ga k sebi in z radostjo vam bo pomagal. Najprej vas bo spodbudil k tem, da se več smejite, da začnete širiti svojo notranjo luč in radost do življenja ter pozitivnih misli: vse to vas lepša svetu, ki vas obkroža.

Lepota se manifestira preko oblik, a te oblike so pogojene od naše zavesti in misli. Vzemimo za primer osebo, ki je prijetnega videza, a zaradi sključene drže, se ta videz precej poslabša. Kaj pomeni drža v življenju? Drža izhaja iz naših misli, iz naših navad, iz naših prepričanj. Zunanja oblika je posledica nečesa, kar je znotraj. Podoben primer je koža, ki lahko zelo polepša ali pogrša človeka. Koža je naša prva zaščita pred zunanjim svetom. Če smo prepričani, da je svet nevaren in grd, se bo to manifestiralo tudi preko naše kože v obliki mozoljev, ekcemov, alergij. Kar je znotraj, se v enem momentu pokaže tudi navzven. Zato so pozitivne misli in ljubeče srce edini prav losjon lepote.

Nadangel Jofiel vam lahko pomaga na številnih področjih vašega življenja, ne samo pri vnašanju lepote v vaše življenje. Tu je kratek spisek stvari, ki ga lahko prosite in ga seveda tudi sami dopolnite:

Vse, kar se tiče ljubezni.
Pri izboljšanju vaše samopodobe.
Pri iskanju ravnovesja med vašim zasebnim življenjem in vašim družabnim/službenim življenjem.
Ko želite bolje spoznati nekoga, ki ste ga pravkar spoznali.
Za urediti vaše življenje, tako znotraj kot navzven.
Ko želite spustiti iz sebe stara čustva in vzorce, ki vas ovirajo pri vašem duhovnem razvoju.
Ko želite vstopiti v tok obilja.
Za olepšati vaše življenja in ga narediti bolj zanimivega.
Da imate vedno lepe misli.
Pri izboljšanju medsebojnih odnosov.
Ko želimo postati bolj diplomatski.
Ko želimo spraviti na dan našo notranjo lepoto.

Za vse to se lahko obrnete nanj. In nikar ne pozabite, da je svet tisti, ki je v prvi vrsti lep. Ozrite se okoli sebe in sprejmite vase to prelepo majsko lepoto. Od tu dalje, bo v vašem življenju vse mogoče.


Vse ljubitelje Angelov in iskalce njihovih sporočil vabim na magično delavnico
ANGELSKE KARTE
v nedeljo, 13. maja 2018, od 10-16h v Gorici.

Delavnica je namenjena iskanju sporočil, ki so skrita v nas in nenazadnje izdelavi osebnih angelskih kart. S pomočjo slikarja in umetnostnega terapevta, prof. Juana Ariasa Gonana ter naših vodnikov, bomo izdelali osebne Angelske karte, ki jih bomo lahko uporabljali vse življenje, tako za meditacije kot za lastno poglabljanje in iskanje odgovorov.

Delavnica ni namenjena samo umetniškim dušam, temveč vsem, ki nosijo v sebi potrebo, da dajo notranjim sporočilom fizično obliko.

Za prijavo in več informacij pišite na sepetalka.angelov@gmail.com

7 komentarjev

 1. Luna pravi:

  Iz srca hvala, zo sem potrebovala ❤

 2. Nika pravi:

  Zelo lep blog o lepem nadangelu 😇
  Nasmeh na obrazu in pozitivne misli ter čustva lepšajo človeka. Okoli mene so lepi obrazi a na njih je fovšija, škodoželhe in zamere.

 3. Pinka pravi:

  Prekrasen blog. Prekrasne informacije. Nisem se nikoli zanimala za tega nadangela, zdaj pa vidim kako vse mi lahko pomaga. Hvala dušica angelska!

 4. Mihaela pravi:

  Kot zmeraj odlično in unikatno napisano. Z veseljem prebiram tvoje bloge, ki polnijo z Ljubeznijo.

 5. Kati pravi:

  Zame je lepota dobrota. Hvala, hvala, hvala za tvojo dobroto ❤❤❤

 6. Tujka pravi:

  Nisem poznala tega Nadangela, a sem po prebranem začutila da rabim njegovo pomoč! Hvala.

 7. Angelika pravi:

  Malo sem vedela o tem nadangelu. Prebrati en blog in misliti, da lahko tam najdem vse informacije je čist utopija. A vseeno je pri vas vse tisto, kar visi med eno besedo in drugo -magija. Občutek, ki ostane po branju je angelski. Počutim se vzhičeno nad lepoto, ki jo lahko ustvarijo prave misli. Poklon vašemu deli.