Category Archives: Uncategorized

VAJA ZA IZBOLJŠANJE INTUICIJE

Written on februar 5, 2021 at 6:35 dop, by

Drage sestre in bratje, vaja za izboljšanje intuicije vam pomaga k pravilnemu pristopu in razumevanju delovanja vaše duše. Spoznajte sebe, svoje misli, svoje strahove in svojo podzavest. S tem znanjem ne boste več dvomili, ali vam govori intuicija ali vaš ego.

OSMISLITI BOLEČINO

Written on januar 26, 2021 at 6:46 dop, by

Drage sestre in bratje, osmisliti bolečino pomeni prevzeti moč nad svojim življenjem. Ozrite se v svojo preteklost in poiščite vsa ponižanja in vse trpljenje, ki se ga spomnite. Nato poiščite smisel vsega tega in v rokah boste odkrili biser, ki mu pravimo sočutje.

RITUAL NOVEGA DNE

Written on januar 15, 2021 at 6:45 dop, by

Drage sestre in bratje, ritual novega dne je uporaben element, ki vam lahko zviša dnevne energije, koncentracijo in motivacijo. Ljudje prevečkrat pozabljajo, da je rutina tista, ki v resnici oblikuje njihov dan in posledično njihovo življenje.

POZITIVNA MISEL

Written on januar 5, 2021 at 6:48 dop, by

Drage sestre in bratje, pozitivna misel in ljubeča beseda sta ustvarili ta svet. Spoznajte moč pozitivnih misli in z njimi ustvarite svet, ki si ga zares zaslužite. Delajte dobro, delite dobro in bodite dobro. Dobre misli bodo tiste, ki bodo ustvarile novo osnovo za današnji svet.

ANGELSKA NAPOVED JANUAR

Written on januar 2, 2021 at 7:28 dop, by

Drage sestre in bratje, Angelska napoved za januar je pred vami. Naj vam služi kot Luč na vaši poti, da se ne spotaknete ob noben kamen in da prepoznate vse priložnosti v času, ki ga delite z nami. Velik blagoslov vsem vam, ki iščete Resnico in Svetlobo.

DUHOVNO POLNJENJE

Written on december 29, 2020 at 7:19 dop, by

Drage sestre in bratje, duhovno polnjenje lahko poteka izrecno ob radosti in veselju. Visoka energija lahko obstane samo ob pravem ravnovesju telesa, misli in duše. Brez prave energije je duhovna rast blokirana, brez povezovanja in polnjenja, lahko zapadete v cono udobja nizkih frekvenc.

JEZIK DUŠE

Written on december 25, 2020 at 8:01 dop, by

Drage sestre in bratje, jezik duše je jezik radosti, miru in ljubezni. Duša govori vsakemu od vas preko stanja umirjenosti in sreče, medtem ko je telo tisto, ki preko bolečine in blokad sporoča, da je vaša povezanost z dušo šibka ali nična. Vnesite v vaše življenje nekaj dobrega, tako bo lahko duša spregovorila z vami.

PRIHODNJA ŽIVLJENJA

Written on december 11, 2020 at 6:49 dop, by

Drage sestre in bratje, prihodnja življenja niso sanje, so nadaljevanje nezaključenih poglavij, so priložnost za izpolnitev poslanstva, ki ga v tem življenju niste uspeli uresničiti. A ne pozabite, da ima vsako vaše sedanje dejanje, tudi odmev v vašem prihodnjem življenju.

LUNINA VODA

Written on december 8, 2020 at 6:58 dop, by

Drage sestre in bratje, Lunina voda je čisto navadna voda, ki jo zavestno in s pozitivnim namenom postavite čez noč pod Lunine žarke. Voda, ki je napolnjena z energijami Lune, je posebej blagodejna ter deluje kot zaščita za človeka.

LUNIN MRK 30.11.20

Written on november 27, 2020 at 6:46 dop, by

Drage sestre in bratje, Lunin mrk, ki vas čaka v ponedeljek, predstavlja pomembno točko obrata v vašem življenju. V sebi nosi potrebno energijo, da odblokira vse, kar izgleda brezupno, predvsem pa moč, da postavite vaše življenjske vrednote na nove temelje.

« Older Entries