Category Archives: Uncategorized

KANALIZIRANJE KOT STIK S SABO

Written on maj 12, 2022 at 3:13 pop, by

Drage sestre in bratje, kanaliziranje kot stik s sabo je najvišja oblika kanaliziranja, saj služi višanju vaših vibracij in vibracij vsega planeta. Kanaliziranje ni individualni proces, preko katerega bi se lahko odklopili od sveta; ravno nasprotno! Je proces povezovanja s sabo in vsem svetom.

PET VEČNIH RESNIC

Written on marec 15, 2022 at 7:31 dop, by

Drage sestre in bratje, pet večnih resnic vas lahko popelje do sreče in globokega razumevanja življenja. Z razumevanjem teh resnic oz. zakonov lahko izboljšate vaše življenje in ga začnete zavestno upravljati. Učite se, učite se, učite se, …

OSEBNA LEGENDA

Written on marec 7, 2022 at 3:41 pop, by

Drage sestre in bratje, osebna legenda predstavlja vašo usodo. Je vaša zgodba, ki je bila spisana še pred vašim rojstvom, je vaša pot in vaš cilj. Ne pustite se več motiti od zunanjih dejavnikov, od zunanjih sil, temveč sledite poti vaših želja.

BREZPOGOJNA LJUBEZEN

Written on december 21, 2021 at 6:07 dop, by

Drage sestre in bratje, brezpogojna ljubezen je največja zdravilna moč v vsem Vesolju. Ni je treba iskati okoli sebe, ker se njen vir nahaja prav znotraj vas. Če želite priti do tega neusahljivega vira, se morate samo pravilno ozreti vase – z odpuščanjem in popolnim sprejemanjem sebe.

LAŽNA DUHOVNOST

Written on november 26, 2021 at 6:26 dop, by

Drage sestre in bratje, lažna duhovnost se v tem svetu preveč meša s tisto pravo. Samo ko uspete pogledati duhovnost z vašimi notranjimi očmi, brez filtrov želja in strahu, jo boste lahko zares prepoznali.

LUNIN MRK MAJ 2021

Written on maj 25, 2021 at 6:32 dop, by

Drage sestre in bratje, jutrišnji Lunin mrk odpira nova vrata v vaši zavesti, a tudi v vašem življenju. Čas okoli mrka bo napet, zato se izogibajte vseh čustvenih dram in zapletov, ki se vam bodo ponujali. Dane energije -ki bodo izjemne!- izkoristite za vašo duhovno rast.

KARMIČNI DOLGOVI IN DISFUNKCIONALNI ODNOSI

Written on maj 21, 2021 at 6:01 dop, by

Drage sestre in bratje, karmični dolgovi in disfunkcionalni odnosi hodijo z roko v roki. V kolikor ste znotraj nekega odnosa, ki ga noben od dveh ne zmore zaključiti, pa čeprav oba trpita, je to jasen znak, da je vez tega odnosa karmični dolg.

ZDRAVLJENJE Z MANDALO

Written on marec 16, 2021 at 6:33 dop, by

Drage sestre in bratje, zdravljenje z mandalo je starodavna tehnika meditacije na mandalo, ki preko simbolov, barv, oblik in motivov reprogramira človekov um. Je čudovita tehnika, ki deluje v najvišje dobro vseh ljudi.

NOVA LUNA ČRNE MAGIJE

Written on marec 12, 2021 at 6:06 dop, by

Drage sestre in bratje, nova Luna črne magije vam prinaša odkrivanja skritih manipulativnih energij, prikritih vplivov in nizkih lastnosti, ki jih morate prerasti. To je odličen čas za duhovne prebliske, pa tudi za sproščujoče delo »okoli hiše«.

VAJA ZA IZBOLJŠANJE INTUICIJE

Written on februar 5, 2021 at 6:35 dop, by

Drage sestre in bratje, vaja za izboljšanje intuicije vam pomaga k pravilnemu pristopu in razumevanju delovanja vaše duše. Spoznajte sebe, svoje misli, svoje strahove in svojo podzavest. S tem znanjem ne boste več dvomili, ali vam govori intuicija ali vaš ego.

« Older Entries