Category Archives: Uncategorized

LAŽNA DUHOVNOST

Written on november 26, 2021 at 6:26 dop, by

Drage sestre in bratje, lažna duhovnost se v tem svetu preveč meša s tisto pravo. Samo ko uspete pogledati duhovnost z vašimi notranjimi očmi, brez filtrov želja in strahu, jo boste lahko zares prepoznali.

LUNIN MRK MAJ 2021

Written on maj 25, 2021 at 6:32 dop, by

Drage sestre in bratje, jutrišnji Lunin mrk odpira nova vrata v vaši zavesti, a tudi v vašem življenju. Čas okoli mrka bo napet, zato se izogibajte vseh čustvenih dram in zapletov, ki se vam bodo ponujali. Dane energije -ki bodo izjemne!- izkoristite za vašo duhovno rast.

KARMIČNI DOLGOVI IN DISFUNKCIONALNI ODNOSI

Written on maj 21, 2021 at 6:01 dop, by

Drage sestre in bratje, karmični dolgovi in disfunkcionalni odnosi hodijo z roko v roki. V kolikor ste znotraj nekega odnosa, ki ga noben od dveh ne zmore zaključiti, pa čeprav oba trpita, je to jasen znak, da je vez tega odnosa karmični dolg.

ZDRAVLJENJE Z MANDALO

Written on marec 16, 2021 at 6:33 dop, by

Drage sestre in bratje, zdravljenje z mandalo je starodavna tehnika meditacije na mandalo, ki preko simbolov, barv, oblik in motivov reprogramira človekov um. Je čudovita tehnika, ki deluje v najvišje dobro vseh ljudi.

NOVA LUNA ČRNE MAGIJE

Written on marec 12, 2021 at 6:06 dop, by

Drage sestre in bratje, nova Luna črne magije vam prinaša odkrivanja skritih manipulativnih energij, prikritih vplivov in nizkih lastnosti, ki jih morate prerasti. To je odličen čas za duhovne prebliske, pa tudi za sproščujoče delo »okoli hiše«.

VAJA ZA IZBOLJŠANJE INTUICIJE

Written on februar 5, 2021 at 6:35 dop, by

Drage sestre in bratje, vaja za izboljšanje intuicije vam pomaga k pravilnemu pristopu in razumevanju delovanja vaše duše. Spoznajte sebe, svoje misli, svoje strahove in svojo podzavest. S tem znanjem ne boste več dvomili, ali vam govori intuicija ali vaš ego.

OSMISLITI BOLEČINO

Written on januar 26, 2021 at 6:46 dop, by

Drage sestre in bratje, osmisliti bolečino pomeni prevzeti moč nad svojim življenjem. Ozrite se v svojo preteklost in poiščite vsa ponižanja in vse trpljenje, ki se ga spomnite. Nato poiščite smisel vsega tega in v rokah boste odkrili biser, ki mu pravimo sočutje.

RITUAL NOVEGA DNE

Written on januar 15, 2021 at 6:45 dop, by

Drage sestre in bratje, ritual novega dne je uporaben element, ki vam lahko zviša dnevne energije, koncentracijo in motivacijo. Ljudje prevečkrat pozabljajo, da je rutina tista, ki v resnici oblikuje njihov dan in posledično njihovo življenje.

POZITIVNA MISEL

Written on januar 5, 2021 at 6:48 dop, by

Drage sestre in bratje, pozitivna misel in ljubeča beseda sta ustvarili ta svet. Spoznajte moč pozitivnih misli in z njimi ustvarite svet, ki si ga zares zaslužite. Delajte dobro, delite dobro in bodite dobro. Dobre misli bodo tiste, ki bodo ustvarile novo osnovo za današnji svet.

ANGELSKA NAPOVED JANUAR

Written on januar 2, 2021 at 7:28 dop, by

Drage sestre in bratje, Angelska napoved za januar je pred vami. Naj vam služi kot Luč na vaši poti, da se ne spotaknete ob noben kamen in da prepoznate vse priložnosti v času, ki ga delite z nami. Velik blagoslov vsem vam, ki iščete Resnico in Svetlobo.

« Older Entries