Category Archives: Uncategorized

ANGELSKE BARVE-ORANŽNA

Written on februar 9, 2023 at 7:40 dop, by

Drage sestre in bratje, ko vaše oči pritegne oranžna barva, ko čutite potrebo po njej, ko pride trenutek v vašem življenje, ko se oranžni cvetovi odpirajo pred vašimi očmi, takrat vam sporočamo, da je prišel čas harmonije srca.

ANGELSKE BARVE

Written on december 20, 2022 at 7:55 dop, by

Drage sestre in bratje, ko s kotičkom oči vidite drobno lučko, smo to mi. To je prvi korak, da sprejmete angelske barve, ki vam jih nosimo v življenje. Opazujte barve okoli vas. Če se katera stalno ponavlja v nekem obdobju vašega življenja, postanite pozorni nanjo. Ko vas neka barva pritegne, vam preko srca govorimo resnico.

NADNARVNE ANGELSKE VONJAVE

Written on november 17, 2022 at 3:39 pop, by

Drage sestre in bratje, nadnaravne angelske vonjave predstavljajo naš prihod ali našo prisotnost. Preko vonja vam predajamo svojo ljubezen in podporo. Odprite se svetu vonjav in odprli se boste svetu Angelov.

PREBUJENJE: VLOGA SANJ IN DUŠE

Written on november 3, 2022 at 4:17 pop, by

Drage sestre in bratje, duhovno prebujenje ni nič drugega kot notranji klic k temu, kar zares šteje v vašem življenju: to ste vi sami. Klicani ste, da se ozrete vase in da v sebi najdete vse, kar iščete okoli sebe: Ljubezen, Bogastvo in Srečo. To je znak, da ne morete več bivati v neavtentični realnosti.

SPOROČILA POKOJNIH ŽIVALI

Written on oktober 20, 2022 at 7:17 dop, by

Drage sestre in bratje, sporočila pokojnih živali so pomembna za vsakega, ki žaluje za njimi. Pogosto se duše pokojnih živali povezujejo z njihovim lastnikom preko sanj ali nenavadnih dogodkov. Ni tako redko, da se te duše pojavljajo kot duhovi ali se takoj reinkarnirajo.

BREZPOGOJNA LJUBEZEN

Written on oktober 18, 2022 at 7:49 dop, by

Drage sestre in bratje, brezpogojna ljubezen je v resnici edina ljubezen, ki zares obstaja. Vse ostalo je samo privlačnost, zatreskanost, čustvena odvisnost ali občutek posedovanja. Poiščite znotraj sebe pravo ljubezen.

KAKO PRIČETI ZNOVA

Written on september 26, 2022 at 8:04 dop, by

Drage sestre in bratje, kako pričeti znova je pomembno vprašanje, ki si zasluži natančen odgovor in vodstvo. Moč, da začnete znova, morate najti v razumevanju, da je čas v vašem življenju omejen in da ko enkrat spoznate, da ste na napačni pot, z zaupanjem spremenite svojo smer.

MLAJ POUSTVARJANJA SEBE

Written on september 22, 2022 at 5:21 pop, by

Drage sestre in bratje, v soboto se odpira mlaj, ki je močno vezan na energije poustvarjanja sebe. To je izredno pomemben čas za notranjo in zunanjo prenovo. Izkoristite vso ljubezen, ki se širi okoli vas.

ODVISNOST OD POZITIVNIH MISLI

Written on avgust 22, 2022 at 8:13 dop, by

Drage sestre in bratje, odvisnost od pozitivnih misli je vedno nekaj negativnega, saj gre samo za naučeno shemo odzivov, pričakovanj in tlačenje svojih najglobljih čustev. Če želite osebno in duhovno rasti, morate najprej sprejeti, da ste človek z vsemi odtenki čustev, ki vam zato pripadajo.

TOKSIČNA POZITIVNOST

Written on avgust 19, 2022 at 12:24 pop, by

Drage sestre in bratje, toksična pozitivnost je stanje duha, ko človek verjame, da mora za vsako ceno občutiti in živeti samo pozitivna čustvena stanja. A to ni ne naravno, ne zdravo. Človek je človek in lahko samo raste, ko odkriva sebe – v celoti.

« Older Entries