Category Archives: Intuicija

ANGELSKA NAPOVED ZA JUNIJ

Written on maj 31, 2022 at 9:48 dop, by

Drage sestre in bratje, angelska napoved za mesec junij je pred vami. Čeprav gre za razdvojen mesec, vaš čaka v njem ogromno priložnosti za osebno rast in blagostanje. Preživite ga z ljudmi, ki jih imate radi in ki vas brezpogojno sprejemajo.

ANGELSKA NAPOVED ZA MESEC MAJ

Written on maj 2, 2022 at 10:55 dop, by

Drage sestre in bratje, angelska napoved za mesec maj je pred vami. Končno smo dočakali čas ljubezni, razumevanja in sprave. Izkoristite ta prelep mesec za vašo notranjo rast in zbližajte se nazaj s tistimi, ki ste jih v času »izgubili«.

SONČNI MRK ČUSTVENE TRANSFORMACIJE

Written on april 28, 2022 at 4:05 pop, by

Drage sestre in bratje, sončni mrk čustvene transformacije predstavlja posebno karmično točko, od katere zavisi naslednjih šest mesecev. Živite ta čas zavestno in hkrati izkoristite moč mrka za rezanje vseh situacij, ki vas bolijo.

NOTRANJI ARHETIP

Written on april 21, 2022 at 3:52 pop, by

Drage sestre in bratje, notranji arhetipi predstavljajo vaše miselne kolektivne sheme, ki nosijo v sebi vašo karmo. Dobro je, da jih ozavestite in da jih začnete zdraviti. Zadnji korak je ta, da se jih popolnoma osvobodite.

KAKO SE SOOČITI Z NEGATIVNO ENERGIJO

Written on april 11, 2022 at 2:15 pop, by

Drage sestre in bratje, kako se soočiti z negativno energijo je prava umetnost. Negativne – tako kot pozitivne – energije so del vašega sveta. Obstajajo ne glede na to, kaj počnete ali mislite. Negativno energijo morate zato najprej razumeti, se jo naučiti sprejeti in šele nato prerasti.

ANGESLKA NAPOVED ZA APRIL

Written on marec 28, 2022 at 3:45 pop, by

Drage sestre in bratje, pred vami je napoved za mesec april. To bo mesec izrednih dogodkov, sprememb, pa tudi prebujenja. Odprite svoje zaspane oči, odprite svoje zaspano srce in čaka vas novi, boljši svet, ki ga morate začeti graditi v slogi in ljubezni.

POLNA LUNA POPOLNOSTI

Written on marec 17, 2022 at 12:59 pop, by

Drage sestre in bratje, jutri se bo na nebu odprla polna Luna, ki ji lahko rečemo Luna Popolnosti. Ob njeni pomoči boste lahko prejeli nenavadne navdihe za vaše nerešene misli in situacije. Odprite se temu času in sprejmite blagoslov, ki ga prinaša.

ANGELSKA NAPOVED ZA FEBRUAR

Written on februar 1, 2022 at 6:10 dop, by

Drage sestre in bratje, angelska napoved za februar je pred vami. V tem mesecu bo šlo zares; prva polovica bo naporna in težavna, a takoj po polni Luni se bodo stvari začele počasi jasniti in obračati na boljše.

DUHOVNE LEKCIJE V LETU 2022

Written on december 24, 2021 at 8:22 dop, by

Drage sestre in bratje, duhovne lekcije v letu 2022 vas bodo vodile v boljše življenje in v globlje razumevanje smisla vašega obstoja, kakor tudi poslanstva. Dela je veliko, nikoli ga ni konec, pa vendar ne pozabite, da je duhovna rast kot ves čas prižgan motor, ki vas vedno vleče višje in višje.

ANGELSKA NAPOVED ZA DECEMBER

Written on december 3, 2021 at 6:32 dop, by

Drage sestre in bratje, angelska napoved za december je pred vami. Zadnji mesec tega leta bo intenziven, napet in poln preobratov. V kolikor ne bo izpolni vaših pričakovanj, usmerite svoje misli v prihodnost ter v pozitivno ustvarjanje naslednjega leta.

« Older Entries