Category Archives: Intuicija

DUHOVNE LEKCIJE V LETU 2022

Written on december 24, 2021 at 8:22 dop, by

Drage sestre in bratje, duhovne lekcije v letu 2022 vas bodo vodile v boljše življenje in v globlje razumevanje smisla vašega obstoja, kakor tudi poslanstva. Dela je veliko, nikoli ga ni konec, pa vendar ne pozabite, da je duhovna rast kot ves čas prižgan motor, ki vas vedno vleče višje in višje.

ANGELSKA NAPOVED ZA DECEMBER

Written on december 3, 2021 at 6:32 dop, by

Drage sestre in bratje, angelska napoved za december je pred vami. Zadnji mesec tega leta bo intenziven, napet in poln preobratov. V kolikor ne bo izpolni vaših pričakovanj, usmerite svoje misli v prihodnost ter v pozitivno ustvarjanje naslednjega leta.

LUNIN MRK ČAROVNIC

Written on november 18, 2021 at 6:40 dop, by

Drage sestre in bratje, jutri vas čaka Lunin mrk čarovnic. To je čas, ki vam bo prinesel na površje vse vaše demone, skrite strahove in hinavske odnose. Bodite potrpežljivi, strpni, predvsem pa previdni. To ni čas za pomembne odločitve.

AVTOHIPNOZA

Written on november 12, 2021 at 6:39 dop, by

Drage sestre in bratje, avtohipnoza vam lahko ponudi pomembno podporo pri doseganju vaših želja. Poskusite začeti zavestno spreminjati svoje življenje, odločeni in na način, ki zares deluje.

ANGELSKA NAPOVED OKTOBER

Written on oktober 1, 2021 at 6:38 dop, by

Drage sestre in bratje, angelska napoved za oktober je pred vami. To bo mesec številnih dogodkov in nasprotujočih energij, ki jih bomo težko upravljali: od frustracij do optimizma, od ljubosumja do popolne predanosti. Živite ta čas mirno in ne sledite ekstremnim polom vaših čustev in misli.

MAČKA KOT DUHOVNI SPREMLJEVALEC

Written on september 28, 2021 at 6:28 dop, by

Drage sestre in bratje, mačka je znan duhovni spremljevalec že iz antičnih časov. Mačke imajo močno razvito intuicijo preko katere delujejo in – izbirajo svoje prijatelje. Ko se vam približa mačka, ker vas je »izbrala«, je ne smete zavrniti, saj z njo zavračate srečo.

NOVA LUNA ABSOLUTNE LJUBEZNI

Written on september 7, 2021 at 6:53 dop, by

Drage sestre in bratje, danes se za vas odpira Nova Luna Absolutne Ljubezni. Naj bo to čas ljubezni, sprave, razumevanja in strpnosti. Naj bo to čas, ko boste odprli vaše srce pravi Ljubezni ter prepoznali vse lepote življenja.

ANGELSKA NAPOVED ZA SEPTEMBER

Written on avgust 31, 2021 at 6:47 dop, by

Drage sestre in bratje, pred vami je Angelska napoved za letošnji september. To bo ponovno čas soočenja s preteklostjo, kakor tudi učenja iz nje. Izkoristite vse življenjske priložnosti, ki vam jih ponuja ta mesec, tako ljubezenske kot poslovne.

NOVA LUNA SVETLOBE

Written on julij 9, 2021 at 6:31 dop, by

Drage sestre in bratje, jutri boste lahko začutili energije nove Lune, ki bi jo lahko poimenovali Luna vrnitve k svetlobi. Ta Luna vam bo dala novo priložnost, da začnete svoje življenje znova. Dala vam bo upanje, da nobena napaka ni tako velika, da ne bi mogli poskusiti še enkrat.

ANGELSKA NAPOVED ZA JULIJ

Written on julij 2, 2021 at 9:18 dop, by

Drage sestre in bratje, letošnji julij je verjetno najbolj kaotičen mesec v vsem letu. Spremembe so tu, zato poiščite v sebi potrebno moč, da se premaknete na vašo pravo življenjsko pot, s katere ste sklenili. S prave poti je jasno, da ste sklenili, ko niste zares srečni.

« Older Entries