Category Archives: Intuicija

ANGELSKA NAPOVED ZA FEBRUAR

Written on februar 2, 2021 at 6:48 dop, by

Drage sestre in bratje, pred vami je angelska napoved za februar. Uporabite jo modro, z ljubeznijo in širšo zavestjo. Čaka vas namreč čas, ki bo od vas zahteval veliko potrpežljivosti. Mu boste odgovorili s potrpežljivostjo ali z nemirom?

LUNINA FAZA OB ROJSTVU

Written on november 10, 2020 at 6:38 dop, by

Drage sestre in bratje, Lunina faza ob vašem rojstvu pripoveduje zgodbo vaših čustev, predvsem pa določa način, kako jih izražate. Določa tisti del naše osebnosti, ki želi rasti in se razvijati, vpliva tudi na vaše notranje zadovoljstvo, na to kar čutite in zaznavate.

MODRA LUNA

Written on oktober 29, 2020 at 6:13 dop, by

Drage sestre in bratje, modra Luna je druga polna luna v enem mesecu. Ta redek pojav prinaša na Zemljo redke energije, ki jih gre izkoristiti za duhovno delo. Uporabite svoje znanje in dane informacije za vzpostavitev stika z vašo dušo.

SUPER LUNA

Written on oktober 16, 2020 at 6:10 dop, by

Drage sestre in bratje, današnja super Luna prinaša v vaša življenja nov zagon in nove priložnosti, da dokončno spremenite svoje miselne vzorce. To je čas, ki prinaša ogromno sprememb, vaša naloga je, da v sebi poiščete moč in kreativnost, da se dvignite nad njimi.

KRISTALI IN MESEC ROJSTVA 2. del

Written on september 25, 2020 at 6:06 dop, by

Drage sestre in bratje, kristali so močno povezani z mesecem vašega rojstva. Nošenje kristala, ki je vezan na vaš mesec rojstva, povečuje njegovo moč, saj se v tem smislu povezuje z vašo dušo, kakor tudi z vašim poslanstvom. Kristali so čudovit izraz tudi angelskega sveta, subtilnih vibracij, zdravilnih energij in duhovne podpore.

ČIŠČENJE AURE DOMA

Written on avgust 4, 2020 at 6:01 dop, by

Drage sestre in bratje, čiščenje aure doma je nujno, ko je vaš dom poln negativne energije, dogodkov, mesed ali misli. Vsak dom ima svojo auro, ki jo gradijo ljudje, ki tam živijo in vse, kar jih napolnjuje. Osvobodite se odvečnega doma, tako se boste lahko osvobodili tudi odvečnega v vaših mislih in srcu.

NOTRANJI ŠAMAN

Written on julij 24, 2020 at 6:18 dop, by

Drage sestre in bratje, notranji Šaman je v resnici injicirana energija, ki jo lahko nosite iz prejšnjih življenj. Mnogi današnji Šamani nosijo v sebi posebne spomine in nagnjenja, ki jih vse življenje vodijo proti šamanski poti.

SONČNI MRK

Written on junij 19, 2020 at 6:38 dop, by

Drage sestre in bratje, nedeljski sončni mrk prinaša obilo novosti v vaša življenja. Ujemite vse, kar potrebujete in spustite vse, česar imate preveč, na kar ste navezani in vse, kar vas bremeni. To je odličen čas za to, da spoznate, kdo v resnici ste.

INTUITIVNA UMETNOSTNA TERAPIJA

Written on junij 12, 2020 at 6:35 dop, by

Drage sestre in bratje, obstajajo različne poti do sebe, ena izmed njih je intuitivna umetnostna terapija. Tu lahko s pomočjo razvite duše pridete v stik s svojim pravim jazom, s svojo usodo in s svojo osvoboditvijo.

DANAŠNJI LUNIN MRK

Written on junij 5, 2020 at 7:23 dop, by

Drage sestre in bratje, današnji Lunin mrk prinaša s sabo kaotične in transformacijske energije, ki bodo podrle vrata v nov cikel življenja. Bodite pozorni in previdni danes in ne dovolite si, da vam tuji strahovi in tuji dvomi podrejo, kar ste do sedaj zgradili.

« Older Entries