Category Archives: Duša

ENEAGRAMI – KDO SEM?

Written on februar 7, 2023 at 7:10 dop, by

Drage sestre in bratje, eneagrami predstavljajo jasen sistem osebne in duhovne rasti, saj vas vodijo korak za korakom iz spečega stanja v stanje popolne prebujenosti. Pridružite se nam na tem notranjem popotovanju.

LOVILEC SANJ

Written on november 14, 2022 at 3:29 pop, by

Drage sestre in bratje, lovilec sanj je magičen predmet, ki usmerja energije okoli vas; v svojo mrežo lovi tiste pozitivne, medtem ko prežene tiste negativne. Ne spreglejte moči svetih predmetov okoli vas in ne podcenjujte njihove moči.

DRUŽINSKA KARMA

Written on november 10, 2022 at 7:42 dop, by

Drage sestre in bratje, družinska karma je tista temna stran vse družine, ki se običajno manifestira v ponavljajočih shemah, situacijah, obsesijah ali nezavednih reakcijah. Vsakdo, ki vstopi na duhovno pot, se mora prej ali slej soočiti z njo. 

ZDRAVILNA MOČ ODPUŠČANJA

Written on oktober 27, 2022 at 7:45 dop, by

Drage sestre in bratje, zdravilna moč odpuščanja je neskončna. Če bi vedeli, kako lahko z odpuščanjem, ljubeznijo in sočutjem ozdravite sebe in svoje ljubljene, bi to postalo edini smisel vašega življenja. Preko odpuščanja lahko ozdravite sebe, vaše prednike in naslednike, z njim lahko dokončno prekinete vašo družinsko karmo.

ZDRAVLJENJE PRETEKLOSTI

Written on oktober 3, 2022 at 8:21 dop, by

Drage sestre in bratje, zdravljenje preteklosti je nujno za to, da lahko ozdravite vašo sedanjost in prihodnost. Svojo preteklost lahko ozdravite s pomočjo nekoga, ki vas bo varno pripeljal do točke, od koder se izteka vse vaše življenje. Z njim poiščite najpomembnejši trenutek vašega obstoja.

DUHOVNA SPOLNOST

Written on september 15, 2022 at 8:11 dop, by

Drage sestre in bratje, duhovna spolnost predstavlja združitev dveh duš, ki se preko fizičnega akta zlijeta na duhovnem nivoju. Duhovna spolnost je del duhovnega življenja, a samo če je ob vas oseba, ki si želi isto kot vi – popolne duhovne fuzije.

ČUJEČNOST (Z ANGELI)

Written on september 12, 2022 at 8:07 dop, by

Drage sestre in bratje, čuječnost je naravno bivanje vseh modrecev, kakor tudi preprostih ljudi. Biti s srcem in mislimi tukaj in sedaj, pozabiti na čas in prostor, je edina pot popolnosti. Prebudite se iz spanja vaše zavesti in občutite radost, ki ste jo uspavali skupaj z vašo zavestjo.

ANGELSKA RAZLAGA KARME

Written on avgust 31, 2022 at 7:32 dop, by

Drage sestre in bratje, pred vami je angelska razlaga karme. Karma ni kazen, ni zlo, ki ga morate poplačati. Je samo vstopnica v višje poglavje vašega bivanja. A to vstopnico boste prejeli le, ko boste pravilno razumeli pojem karme.

UČENJE OD NAŠEGA NOTRANJEGA OTROKA

Written on avgust 25, 2022 at 7:39 dop, by

Drage sestre in bratje, učenje od vašega notranjega otroka je del vašega notranjega popotovanja. Naj vas vaš notranji otrok spomni in nato nauči nečesa, ker vam je bilo pripojeno – jasno in zavedno izražanje svojih želja. Samo jasno in zavedno izražanje lastnih želja vas bo privedlo do njihove izpolnitve.

ZDRAVLJENJE NOTRANJEGA OTROKA

Written on avgust 17, 2022 at 8:13 dop, by

Drage sestre in bratje, kako ozdraviti notranjega otroka je vprašanje, ki zahteva kot odgovor Ljubezen. A pred tem, je treba najprej najti stik z njim in mu pokazati, kdo ste postali.

« Older Entries