Category Archives: Duša

EGO KOT BLOKADA PRI OSEBNI RASTI

Written on november 30, 2021 at 6:19 dop, by

Drage sestre in bratje, nezdravi ego predstavlja veliko oviro pri osebni rasti, saj ves čas išče bližnjice in izgovore, zakaj ne smemo izstopiti iz svoje cone udobja. Proti bolnemu egu se ne smete bojevati, edina možnost, da se osvobodite od njega je ta, da se miselno ločite od njega.

LAŽNA DUHOVNOST

Written on november 26, 2021 at 6:26 dop, by

Drage sestre in bratje, lažna duhovnost se v tem svetu preveč meša s tisto pravo. Samo ko uspete pogledati duhovnost z vašimi notranjimi očmi, brez filtrov želja in strahu, jo boste lahko zares prepoznali.

KJE SO DANES INDIGO OTROCI

Written on november 23, 2021 at 6:37 dop, by

Drage sestre in bratje, mnogi se sprašujejo, kje so danes indigo otroci. V smislu, kam so usmerili svoje darove in v čem spreminjajo svet, ki si ga delijo z vami. Indigo otrok v resnici ni. Vedno so bili med vami izjemni posamezniki, ki so prišli vzpostaviti spremembe, ki bodo uravnovesile bivanje.

NOTRANJI KONFLIKTI

Written on november 16, 2021 at 6:46 dop, by

Drage sestre in bratje, notranji konflikti nastanejo, ko v istem trenutku občutite nasprotujoče tendence v obliki impulzov, čustev ali prepričanj. Gre za notranji boj med tem, kar čutite in tem, kar mislite. Zaradi notranjih konfliktov ne smete trpeti, morate jih razrešiti.

ČUSTVENE RANE IZ PRETEKLIH ŽIVLJENJ

Written on november 9, 2021 at 6:11 dop, by

Drage sestre in bratje, čustvene rane iz preteklih življenj se običajno manifestirajo kot iracionalne fobije, katerim je nemogoče biti kos, saj ne gre za strah, ki ga poznate, temveč za strah, ki ga ne poznate – a obstaja. Vdihnite globoko in ne pozabite, da s spremembo dihanja, lahko spremenite vaše razmišljanje.

ČAS ZA SPREMEMBO

Written on oktober 29, 2021 at 6:41 dop, by

Drage sestre in bratje, čas za spremembo vašega življenja pride, ko ste pripravljeni zanj. To se zgodi, ko pridete do točke, ko se ne morete več obrniti nazaj in ko ste dali vse, kar ste bili sposobni dati. Ne vztrajajte v situacijah, ki so se izčrpale in ki so že zdavnaj končane.

MEDITACIJA V SANJAH

Written on oktober 26, 2021 at 6:35 dop, by

Drage sestre in bratje, meditacija v sanjah je težka, a ni nemogoča. Za vse vas, ki zares stopate po svoji duhovni poti, za vse tiste, ki imate ves čas pred sabo vaš duhovni napredek, bo ta tehnika samo obogatila vašo pot in vaše zaznave.

DUHOVNI VODNIKI V SANJAH

Written on oktober 22, 2021 at 6:40 dop, by

Drage sestre in bratje, duhovni vodniki se pogosto pojavljajo tudi v sanjah. V sanjah se vam predstavijo v nenavadni podobi, včasih kot angel včasih kot magične živali. Po takšnih sanjah se vedno zbudite s posebnim vtisom. A samo v budnem stanju lahko šele zares razumete, kakšno sporočilo so vam prinesli.

108 ČLOVEKOVIH INKARNACIJ

Written on oktober 19, 2021 at 6:36 dop, by

Drage sestre in bratje, 108 človekovih inkarnacij je dovolj, da pride duša do končnega spoznanja, da je večna in da je njeno bistvo sestavljeno iz ljubezni. Naj vas ne bo strah vaših prihodnjih inkarnacij in ne bojte se niti te, v kateri živite. Odprite se tej osvobajajoči izkušnji večnega bivanja.

PRAVILA REINKARNACIJE

Written on oktober 15, 2021 at 6:40 dop, by

Drage sestre in bratje, obstajajo pravila karme, ki določajo potek vaših inkarnacij. Dejstvo je, da je za vse vas najpomembnejša lekcija samo ena: brezpogojna ljubezen do sebe in do drugih. Popolnoma odprto srce je zadnja postaja vsake duše, ki zaključi svojo serijo ponovnih rojstev.

« Older Entries