Category Archives: Duša

ASTRALNO POTOVANJE

Written on februar 26, 2021 at 7:06 dop, by

Drage sestre in bratje, astralno potovanje predstavlja za človeka izstop iz fizičnega telesa in preko astralnega telesa potovanje na različnih stopnjah zavesti. To je za posameznika močna izkušnja, ki je ne sme jemati zlahka. V astralnem svetu ne boste sami, saj je poln različnih astralnih teles – živečih in neživečih bitij.

PSIHOLOŠKI ŠČIT

Written on februar 19, 2021 at 6:09 dop, by

Drage sestre in bratje, psihološki ščit je pomembna obramba v toksičnih odnosih, ki vam grenijo življenje. Zdravilo za takšne odnose je preprosto ignoriranje. Ignorirati ljudi, ki vas od znotraj žrejo ali žalijo, je gotova pot do osvoboditve in do notranjega miru.

URAVNOVEŠENI MEDOSEBNI ODNOSI

Written on februar 16, 2021 at 6:04 dop, by

Drage sestre in bratje, medosebni odnosi so izraz odnosa, ki ga imate z različnimi aspekti samih s sabo. Če znate najti mir v sebi, boste znali najti tudi mir v partnerskem odnosu. Enako velja za ljubezen. Če znate ljubite sebe, boste znali prepoznati tudi ljubezen izven sebe.

MEDITACIJA NA ŠTIRI ELEMENTE

Written on februar 12, 2021 at 6:52 dop, by

Drage sestre in bratje, meditacija na štiri elemente vam lahko pripomore k vnašanju ravnotežja v vašem življenju. Izvedite jo ob različnih trenutkih, ob različnih urah in letnih časih. To vam bo pomagalo jasneje začutiti te elemente znotraj vas.

NOTRANJA SREČA

Written on februar 9, 2021 at 6:55 dop, by

Drage sestre in bratje, trajna notranja sreča se nahaja samo v vaših rokah. Netrajno srečo boste našli na različnih mestih, a ob njej se boste vedno počutili sčasoma prazni. Usmerite svoj pogled v svoje roke in prepoznajte kovača vaše sreče.

ČUSTVENA (PRE)OBČUTLJIVOST

Written on januar 29, 2021 at 6:55 dop, by

Drage sestre in bratje, čustvena občutljivost lahko postane veliko breme in velika ovira pri vaši duhovni rasti. Najti notranje ravnovesje je cilj, je pot, ki od vas ne zahteva nič drugega, kot slediti enostavnim življenjskim zakonom.

SEME NOVE ZVESTI

Written on januar 22, 2021 at 6:52 dop, by

Drage sestre in bratje, seme nove zavesti se nahaja v vsakemu izmed vas. Sedaj prihaja čas, da ga odkrijete, posejete in pravilno negujete. Prava nega semena nove zavesti zajema odprtost duha, pravo samosprejemanje in jasnost misli. Izberite pravo pot.

RAZVOJ NOTRANJE MOČI

Written on januar 19, 2021 at 6:55 dop, by

Drage sestre in bratje, razvoj notranje moči je odvisen od vaše zavesti, koliko je vredno vaše življenje. Vsaj enkrat na teden se vprašajte, kdo sem in kam grem. Vprašajte se, kakšen je smisel vašega življenja. Vse to vam bo pomagalo razumeti, kakšno mesto si zasluži vaša notranja moč v vašem življenju.

KAKO NAJTI PRAVO ZADOVOLJSTVO

Written on januar 12, 2021 at 6:52 dop, by

Drage sestre in bratje, pravo zadovoljstvo boste lahko našli samo v sebi. A za to se boste morali potruditi. Zadovoljstvo je treba odkriti, negovati in manifestirati, nič ne pride samo od sebe. In ko stopite enkrat na pot zadovoljstva, je edina smer, ki jo boste imeli na voljo, trajna sreča.

KOLO ŽIVLJENJA

Written on december 22, 2020 at 7:03 dop, by

Drage sestre in bratje, kolo življenja se ves čas vrti in bolj kot ste oddaljeni od njegovega centra, bolj zahajate v čustvene in mentalne skrajnosti. Bolj ko se znate približati njegovemu centru, ki je skladen z vašim notranjim centrom, bolj lahko okusite srečo, mir in radost v življenju.

« Older Entries