Category Archives: angelska števila

POMEN ŠTEVILSKIH SEKVENC

Written on november 24, 2022 at 8:12 dop, by

Drage sestre in bratje, pomen številskih sekvenc ni vedno enostaven in vse preveč posameznikov se izgublja v razumevanju preprostih sporočil. Vsako število ima svojo vibracijo, kakor jo ima tudi vsaka beseda. Naj vam bo na začetku dovolj samo ena beseda, ko iščete razlago videnih števil. 

ANGELSKO ŠTEVILO 21 21

Written on oktober 10, 2022 at 8:15 dop, by

Drage sestre in bratje, Angelsko število 21 21 vas vabi, da začne bolj zaupati vase in v vašo intuicijo. Ob tem številu morate nujno vizualizirati vaše srčne želje, saj vam jih bo s svojo vibracijo pomagalo manifestirati. Zaupajte vase in v Angela Nelkhaela, ki je tisti, ki vam prinaša število 21 21 v vaše življenje.

ANGELSKO ŠTEVILO 77 IN DUŠNI PLAMEN

Written on september 19, 2022 at 8:10 dop, by

Drage sestre in bratje, angelsko število 77 je močno povezano z dušnim plamenom. V kolikor ga še niste našli, lahko predstavlja znamenje, da ga boste kmalu srečali. Bodite pozorni na vašo duhovno rast – stopnja vaše rasti odloča, ali vam je to namenjeno!

POMEN ANGELSKIH ŠTEVIL

Written on julij 15, 2022 at 9:09 dop, by

Drage sestre in bratje, pomen angelskih števil se razvija skozi čas, razvija se z vami, saj tudi vi rastete in se spreminjate. Bodite vedno pozorni na števila okoli sebe, saj so za nas najlažji način, da komuniciramo z vami.

SKUPNO ŠTEVILO DUŠNIH PLAMENOV

Written on september 17, 2021 at 6:42 dop, by

Drage sestre in bratje, obstaja skupno število dušnih plamenov, ki pripoveduje o skupni poti, ki ju čaka v tej inkarnaciji. Ko to število enkrat poznate, lahko lažje razumete, katere naloge in ovire, morata skupaj premostiti.

PONAVLJANJE ŠTEVIL

Written on marec 9, 2021 at 6:07 dop, by

Drage sestre in bratje, ponavljanje števil v vašem življenju je pomembno znamenje vaše duše in vaših duhovnih vodnikov. Ko se vam začnejo vztrajno ponavljati, poiščite vodstvo, ki ga preko njih prejemate. Vsako število vibrira na svoj način, vsako število nosi svoje sporočilo.

NUMEROLOŠKA NAPOVED JANUAR 2021

Written on januar 7, 2021 at 6:54 dop, by

Drage sestre in bratje, numerološka napoved za mesec januar vam kaže, da je to mesec, ki vas vabi k ozaveščanju lastne individualnosti. Bodite, kar ste. Bodite zvesti sebi. Skrbite zase in naučite se verjeti vase. To so najpomembnejše lekcije vezane na število tega časa.

POMEN ZAPOREDJA TREH ISTIH ŠTEVIL

Written on november 24, 2020 at 6:44 dop, by

Drage sestre in bratje, pomen zaporedja treh istih števil je običajno vezan na potrditev vaše duhovne poti. Sledite Angelskih številom, saj nosijo v sebi vodstvo in marsikatero potrditev, ko je vaša intuicija v sozvočju z nami.

ANGELSKO ŠTEVILO 2 IN NJEGOVE SEKVENCE (22,222,2222)

Written on november 6, 2020 at 8:40 dop, by

Drage sestre in bratje, Angelsko število 2 in vse njegove sekvence vas vabijo, da se povežete z ljudmi okoli sebe in v sodelovanju z drugimi duhovno rastete. S tem številom vam sporočamo, da boste prav v medosebnih odnosih dosegli največjo duhovno rast.

ANGELSKA NUMEROLOGIJA: OKTOBER

Written on oktober 10, 2020 at 7:10 dop, by

Drage sestre in bratje, angelska numerologija na svoj način razlaga oktober mesec kot deseti mesec, torej preko angelskega števila 10. Na ta način postane letošnji oktober mesec iskanja vašega notranjega bojevnika in notranjega učitelja.

« Older Entries