Category Archives: Angeli

AVTENTIČNO KANALIZIRANJE

Written on maj 23, 2022 at 4:06 pop, by

Drage sestre in bratje, avtentično kanalizacije je eno in ga zdaleč ni težko prepoznati. Tudi pravega kanalizatorja ni težko prepoznati; navdihujoče besede, srčna dejanja, visoke vibracije, preprostost, skromnost, zvestoba so vse lastnosti tistih, ki lahko kanalizirajo za vas.

KAJ JE KANALIZIRANJE?

Written on maj 19, 2022 at 3:05 pop, by

Drage sestre in bratje, kanaliziranje je proces, kjer najprej vzpostavite globok stik s sabo ter se šele nato odprete za prejemanje sporočil z višjih sfer. Kanaliziranje je nekaj naravnega, spontanega in vsakdanjega. Samo razumeti morate, kaj se zares dogaja znotraj njega.

KAKO POTEKA ANGELSKO KANALIZIRANJE

Written on maj 16, 2022 at 2:56 pop, by

Drage sestre in bratje, angelsko kanaliziranje poteka na dva osnovna načina: pasivno in aktivno. Pri prvemu postanete oddajnik naših sporočil, medtem ko pri drugemu slišite ali na nek drug način zaznavate naša sporočila in jih nato preprosto posredujete v svet.

KANALIZIRANJE SPOROČIL Z VIŠJIH SFER

Written on maj 9, 2022 at 3:11 pop, by

Drage sestre in bratje, kanaliziranje sporočil iz višjih sfer predstavlja globok proces transformacije, saj kdor prejema sporočila iz višjih sfer ne more več ostati isti. Sledi močna notranja in zunanja preobrazba, ki kaže na to, kako šibko je človek vpet v svoje življenje.

ANGELSKO KANALIZIRANJE

Written on maj 5, 2022 at 3:29 pop, by

Drage sestre in bratje, angelsko kanaliziranje je naravni proces, ki se dogaja znotraj človeka, ko najde svojo notranje ravnotežje in je pripravljen stopiti na pot duhovne preobrazbe. Je nekaj, kar naj bi lahko počel vsak, a v resnici je zelo malo takšnih, ki so pravilno razumeli in šele nato razvili svoje darove.

ANGELSKA NAPOVED ZA MESEC MAJ

Written on maj 2, 2022 at 10:55 dop, by

Drage sestre in bratje, angelska napoved za mesec maj je pred vami. Končno smo dočakali čas ljubezni, razumevanja in sprave. Izkoristite ta prelep mesec za vašo notranjo rast in zbližajte se nazaj s tistimi, ki ste jih v času »izgubili«.

ANGELI IN SVETNIKI

Written on april 25, 2022 at 11:22 dop, by

Drage sestre in bratje, Angeli in svetniki smo globoko povezani med sabo. Mnogi svetniki so se povezovali z nami, širili so z drugimi naš svet in nas povezovali z njimi. A zdaleč ni treba biti svetnik, da nas sprejmete v vaš svet. Treba je biti le pripravljen na to izkušnjo.

ANGESLKA NAPOVED ZA APRIL

Written on marec 28, 2022 at 3:45 pop, by

Drage sestre in bratje, pred vami je napoved za mesec april. To bo mesec izrednih dogodkov, sprememb, pa tudi prebujenja. Odprite svoje zaspane oči, odprite svoje zaspano srce in čaka vas novi, boljši svet, ki ga morate začeti graditi v slogi in ljubezni.

ANGELSKA NAPOVED MAREC

Written on marec 3, 2022 at 4:02 pop, by

Drage sestre in bratje, Angelska napoved za mesec marec je pred vami. Kot lahko sami zaznate, je to čas konfliktov, napetosti, a tudi velikega optimizma in želje po ljubezni. Osredotočite se na svojo duhovno in osebno rast kot pripravo na letošnje poletje, ko vas čakajo še težji izzivi.

ANGELSKE BARVE UPANJA

Written on marec 1, 2022 at 6:59 dop, by

Drage sestre in bratje, barve upanja so tiste barve, ki zbujajo v vas moč, da začnete verjeti v boljši danes in jutri. Ne pozabite nikoli, da preko barv komunicirate tudi z Angeli, ki zdravimo, vodimo in tolažimo preko različnih valovnih frekvenc – barv.

« Older Entries