Moj blog

15. januar, 2024OBLIKE MEDIJSTVA

Drage sestre in bratje, oblike medijstva so številne, zato je okoli te teme veliko zmede in zmot. Pri medijstvu je pomembno, da se človek zaveda, kdaj do tega pride spontano in na kakšen način pride do medijstva, saj ga lahko samo od tam dalje zavestno neguje in razvija.

Kot sem pisala že v prejšnjih blogih obstajajo različne oblike medijstva. Nisem pa se še poglobila v to, kako pravzaprav medij preko jasnovidnosti vidi slike, simbole ali filme daleč stran od kraja, kjer se nekaj dogaja ali nahaja. Za to obstajata dva načina.

Prvi zajema oblikovanje astralnega kabla. Ta način imenujemo “proces polarizacije”, ker gre pravzaprav za proces poralizacije določenega števila vzporednih linij astralnih atomov, ki potekajo od medija do kraja, kjer se je, se ali se bo nekaj zgodilo. Vsi atomi se nahajajo v času videnja na vzporednih oseh, kar ustvari kanal, skozi katerega lahko medij vidi. Temu pravimo astralni kabel.

Meni bolj znan je drugi način, kjer gre za nekakšno razdvojitev medija. V tem primeru duh zapusti začasno fizično telo in odpotuje na kraj dogodka. Vizija je na ta način veliko bolj jasna in popolna. To lahko naredi medij v zavestnem stanju, kar pomeni da simultano pripoveduje videno ali v nezavednem stanju, kar pomeni, da lahko šele kasneje pove, kaj je videl.

Jasnovidnost v času je tudi zanimiv pojav, ki predstavlja zaporedje dogodkov, ki nimajo konca in ki jih medij gleda kot film. Medij se v tem primeru postavi v “kot časa”, torej v čas med dvema cikloma časa in opazuje, kar je že bilo in kar se bo šele zgodilo.

Potem je tu jasnoslušnost, ko medij sliši zvoke Duhov ali Narave. Pravijo, da lahko zvoke slišijo mediji, ki so že doživeli jasnovidnost, saj gre za komplementarne sposobnosti. Podobno kot vizije, lahko zvoke slišimo izven sebe ali znotraj svojih možganov – odvisno od sposobnosti medija.

Najpogosteje se dogaja, da duha, ki govori, ne zaznavamo z ušesi, zato ima medij občutek, da jih zaznava z možgani. V drugem primeru pa zaznava glas/zvok s fizično zavestjo, saj lahko duh sproža tudi “fizične” zvoke. Medij lahko zaznava zvoke, glasove ali celo pogovore, ki prihajajo z eteričnih svetov, tudi ko eterična bitja nimajo tega namena. Z odprtjem jasnoslušnosti, lahko medij sliši ves čas, odvisno od svojih sposobnosti. Najpogostejša oblika jasnoslušnosti je pravzaprav telepatija. Ugotovili so, da se pri tem pojavu vključi hipofiza.

Medijstvo je resnično široka tema, ki so jo v zadnjih desetletjih zreducirali v precej nepovezane enote. V resnici gre za skupno matrico iz katere so se razvile različne poti zaznavanja in uporabe intuicije. Sama sem spoznala medijstvo najprej empirično v prvi osebi. Dolgo časa sem iskala teoretično razlago teh pojavov, ki se mi je zdela vedno preskromna in brez neke prave osnove. Zato upam, da sem vam z blogi na to temo zbudila zanimanje za razumevanje teh pojavov in jih uspela vsaj na grobo postaviti v nek sistem.

Tags:

11 komentarjev

 1. Sara pravi:

  Hvala za teme o medijstvu. Meni je to vse novo a razumljivo. Zelo dobro napisano skratka. Zelo mi je všeč, ker izhajaš iz sebe in svojih izkušenj ♥️

 2. Gaja pravi:

  Hvala za res zanimivo temo. Za astralni kabel sem že nekje slišala – nisem pa vedela kako deluje.
  Iz srca hvala za tvoje delo ki zmeraj širi moja obzorja ❤❤❤

 3. Miha pravi:

  Hvala za vso bogastvo znanja, katerega širiš.

 4. Maja pravi:

  Hvala za pomoč. Včasih imam občutek da se odklopim od svojega telesa in da lebdim nad njim. To se mi dogaja predvsem pred spanjem in takoj ko se prebudim.

 5. Zvezda pravi:

  Hvala hvala hvala ♥️
  Zase bi lahko tudi rekla da izhaja moja intuicija iz prakse in da sem vedno s težavo iskala inforamcije ki bi zadovoljevale mojo radovednost od kot meni določene informacije. Hvala tudi, ker zbujaš občutek da je vse popolno tako kot je.

 6. Vesna pravi:

  Meni recimo pomaga, da si pišem svoje “medijske” izkušnje v en zvezek in jih po nekem času preberem. Šele po nekaj dnevih ali tednih mi postane jasno kaj se je zgodilo in namen tega.
  Hvala ti za izvrstne teme.

 7. Oblak pravi:

  Hvala iz srca ❤❤❤❤❤

 8. Eden pravi:

  Hvala za neskončno znanje ❤❤❤❤❤

 9. Kaja pravi:

  Meni se dogaja, da slišim kakšne zvoke izven sebe. Včasih kot bi kdo šepetal ali momljal a ne uspem razumeti pomena besed. Kaj bi to lahko bilo?

 10. Freja pravi:

  Zase ne bi mogla trditi da doživljam medijstvo tako kot je tukaj zapisano. Jaz imam svoje občutke, ki so vezani na moje telo. V trebuho zmeri začutim kaj me čaka.
  Hvala za zelo zanimeve teme!

 11. Petra pravi:

  Hvala ❤♥️❤♥️❤

Pusti sporočilo


Ob objavi komentarja podeljujete spletnemu portalu angelskasporocila.si trajno dovoljenje za reprodukcijo komentarja in uporabniškega imena. Neprimerni in nepomembni komentarji bodo odstranjeni po presoji administratorja. Vaš e-poštni naslov se uporablja samo za namene preverjanja ter ne bo nikjer viden.