Moj blog

7. november, 2023KAKO IZOSTRITI JASNOSLUŠNOST

Drage sestre in bratje, kako izostriti jasnoslušnost ni tako nepomembno vprašanje, kot se lahko zdi. Angeli vam ves čas šepetamo o Ljubezni, Zaupanju in Radosti, ki spijo v vas. Prisluhnite nam in spreobrnite svoje življenje na višji nivo Bivanja.

Vedno več ljudi se obrača name s prošnjo, da jim pomagam izostriti njihovo jasnoslušnost. Kot otroci so slišali Angele in različna eterična bitja, a so z odraščanjem izgubili ta svoj dar. Sicer se jim občasno odpre in zdi se jim, da uspejo slišati Angelsko vodstvo, pa vendar mu nato ne znajo zaupati.

Sama imam najmočnejše razvito prav jasnoslušnost. Uporabljam sicer vse duhovne čute, torej jasnovidnost, jasnovednost in še jasnočutnost, a najbližje mi je bil od vedno prav zvok.

Za krepitev jasnoslušnosti je jasno, da se moramo najprej koncentrirati na svoji ušesni čakri. Ne pozabite, da ima vsak izmed duhovnih čutov svoj energijski center ali čakro. Ušesni čakri se nahajata med obrvema v notranjosti glave. Njihova barva je vijolično-rdeče barve.

Če želite prečistiti svoji ušesni čakri s pomočjo Angelov, si morate poskusiti predstavljati dva vijolično-rdeča diska, ki se vrtita v smeri urinega kazalca nad vašimi obrvmi. Pred tem se morate umiriti z enakomernim dihanjem in začeti nato počasi vizualizirati, kako se v vaši ušesni čakri začne širiti purifikacijska bela svetloba. Ta prečudovita svetloba ju očiščuje in obenem osvetljuje. Zavzeto opazujte, kako se obe čakri čistita in postajata vse večji. Gre za prečudovit občutek, ki so mu moramo predati, vse dokler občutimo pretok bele energije. To vajo ponavljajte vsak dan ali ko občutite, da je vaše duhovno uho zamašeno.

Tudi če mislite, da nimate razvite jasnoslušnosti, poskusite to vajo. Lahko vas močno preseneti, če se ji odprete s srcem in zaupanjem otroka.

Ušesne čakre običajno zapremo, ko ne zmoremo več prenašati negativnih besed, ki so namenjene nam ali komu drugemu. Lahko gre tudi za naše lastne negativne besede, ki si jih stalno ponavljamo. Da simbolično prečistimo vse vibracije negativnih besed, ki so zaprle naši ušesni čakri, moramo na list papirja napisati seznam vseh ljudi, ki so nas kdaj žalili. Na tem seznamu bomo po vsej verjetnosti pristali tudi mi. Ta list papirja moramo nato postaviti v plastično posodo, jo napolniti z vodo in postaviti v zmrzovalnik. V trenutku, ko bo posoda zaprta v zmrzovalniku, bomo občutili velikansko olajšanje. Posodo s seznamom pustimo zamrznjeno en lunin mesec. Ta tehnika je učinkovita pri osvobajanju vse nesnage, ki jo nosimo v srcu in mislih, preizkusite jo tudi pri drugih težavah, ki jih imate.

Ko želimo izboljšati svojo jasnoslušnost, moramo ojačiti svojo občutljivost za zvok. Poskusite si vzeti vsak dan čas, da prisluhnite preprostim zvokom kot so obračanje lista v knjigi, pisanju ali dihanju. Če boste pozorno poslušali tihe zvoke, se bo vaš sluh izostrili in boste lažje slišali tihe glasove Angelov in duhovnih vodnikov.

Noben dar, ki nam je bil kdaj postavljen v dušo, nam ne more biti odvzet. Različni dogodki in travme nas lahko zaprejo pred njim, a to še ne pomeni, da je izginil. S trdnim namenom in vajo lahko pridobimo v relativno kratkem času vse, kar so nam negativne življenjske izkušnje odvzele.
Treba se je samo odločiti in vztrajati na svoji poti.

Vse Vesolje je z vami.

17 komentarjev

 1. Tinkara pravi:

  Hvala za vse spodbude, ki jih deliš ❤

 2. Jasna pravi:

  Hvalaaaaaaa

 3. Gabrijela pravi:

  Hvala za lepo predstavitev in pomoč vsem nam, ki bi radi razvili ta dar. Nekje sem brala, da jasnoslušnost dosežeš lahko samo ko že nosiš v sebi jasnovidnost. Pri tebi pa tega ne razumem na tak način …

 4. Nataša pravi:

  Hvala za namige,nasvete in vsa tvoja vodstva ♥️❤♥️❤

 5. Anemone pravi:

  Hvala za vse te nasvete, zame je to vse nekaj novega.

 6. Sara pravi:

  Hvala ❤️

 7. Pinka pravi:

  Moja duhovna pe je res dolga, čeprav se ne počutim tako zelo stara. Zato bi odgovorila vsem, ki mislijo da sta jasnoslušnost in jasnovidnost vzporedna darova. Vsaj zase lahko trdim, da najprej nekaj vidiš, nato pa to z gotovostjo čutiš. Zvok je dar redkih.
  Zato imaš pa ti, draga Šepetalka takšno mesto med nami ♥️

 8. Miha pravi:

  Glede vseh teh darov lucidnosti je po mojem tako: eni jih imajo in drugi ne. Razvijajo in obujajo jih lahko samo tisti ki jih imajo. Vsi ostali pa delajo s tem eno veliko škodo sebi in vsem tistim, ki jim nato sledijo.

 9. Bojan pravi:

  Meni je tema zelo zanimiva čeprav nisem še nikoli zaznal nobenega zvoka z višjih sfer. Moje subtilnejše zaznave so tiste čutne.

 10. Freja pravi:

  Hvala za zelo uporabne informacije ♥️

 11. Cene pravi:

  Ker obožujem glasbo in vse zvoke narave se čutim bližje jasnoslušnosti kot čemu drugemu 🙂

 12. Veronika pravi:

  Hvala za kopico novih idej ♥️♥️♥️

 13. Brina pravi:

  Hvala za meni ključne informacije.

 14. Angel pravi:

  Hvala ♥️♥️♥️♥️♥️

 15. Manuela pravi:

  To je zame čisto nekaj novega. Zelo zanimivo in hkrati se mi zdi velika odgovornost nositi takšen dar.

 16. Dragica pravi:

  kam odvržeš zamrznejo vsebino po preteku enega meseca?

Pusti sporočilo


Ob objavi komentarja podeljujete spletnemu portalu angelskasporocila.si trajno dovoljenje za reprodukcijo komentarja in uporabniškega imena. Neprimerni in nepomembni komentarji bodo odstranjeni po presoji administratorja. Vaš e-poštni naslov se uporablja samo za namene preverjanja ter ne bo nikjer viden.