Moj blog

16. marec, 2023OSEBNI ANGEL MUMIAH (16.-20.3.)

Drage sestre in bratje, osebni angel Mumiah varuje vse, ki so rojeni med 16. in 20. marcem. Njegovo ime pomeni »Bog je Gospodar je meja vseh Univerzumov«. Svoje varovance obdaruje z vztrajnostjo, odločnostjo, intenzivnostjo pri izražanju lastnih misli in čustev ter notranjim mirom.

Osebni angel je Angel, ki nam je bil dodeljen ob rojstvu, da nam podari določene lastnosti ali sposobnosti, ki nam bodo služile v življenju. Ne smemo ga pomešati z Angelom Varuhom, ki je čisto individualen Angel, čisto naš in nas spremlja od prvega vdiha do zadnjega izdiha. Osebni Angel spominja na tri dobre vile v pravljici Trnuljčica, ki ji ob rojstvu podarijo posebne lastnosti in sposobnosti, ki so ključnega pomena za njeno usodo. Mnogi miti, zgodbe in pravljice nosijo v sebi globoke resnice, čeprav preoblečene v fantazijske okoliščine.

V kolikor prepoznate lastnosti in darove, ki vam jih je vaš Osebni Angel podaril ob rojstvu, ste blagoslovljeni. Sedaj je vaša naloga, da jih še bolj razvijete in spoznate, kako in kje jih uporabiti za vaše najvišje dobro in za najvišje dobro vseh.

V kolikor teh lastnosti v sebi ne vidite, pomeni, da se ne poznate dovolj in da je vpliv drugih v vašem življenju prevelik. Vaša naloga je, da začnete gojiti in razvijati darove, ki vam jih je podaril vaš osebni Angel.

Sporočilo osebnega angela Mumiaha svojim varovancem je: «Blizu ste zaključku določenega cikla, kar se je zgodilo, že veš, prihodnost je treba graditi z vztrajnostjo v sedanjem trenutku. Svetloba bo prišla vedno na dan. Namesto ključne besede, ti predajam esenco praznine v tvojem čakanju. Izprazniti se moraš, preden začneš z novim vdihom. Tvoja življenjska beseda je Prebujenje, prebujenje tvoje zavesti brez nobenih obžalovanj.«

Vsi Mumiahovi varovanci ne smejo nikoli zanemariti svoje vloge vzornika, ki kaže na pravo pot in prava dejanja

7 komentarjev

 1. Hana pravi:

  Hvala za vse darove, ki jih angeli širite med nas ❤

 2. Gaja pravi:

  Hvala tebi in vsem Angelom okoli nas.

 3. Nina pravi:

  Hvala! Moja mami jemed njegovimi varovanci 🙂

 4. Zvezda pravi:

  Tudi meni je prav zanimivo opazovati, koliko ljudje sploh poznajo svoje darove in jih uporabljajo ♡

 5. Miha pravi:

  Kot zmeraj …. hvala ta vse kar nam deliš …

 6. Veronika pravi:

  Hvala ❤❤❤❤❤

 7. Brina pravi:

  Hvala hvala hvala ❤️❤️❤️

Pusti sporočilo


Ob objavi komentarja podeljujete spletnemu portalu angelskasporocila.si trajno dovoljenje za reprodukcijo komentarja in uporabniškega imena. Neprimerni in nepomembni komentarji bodo odstranjeni po presoji administratorja. Vaš e-poštni naslov se uporablja samo za namene preverjanja ter ne bo nikjer viden.