Moj blog

11. marec, 2023OSEBNI ANGEL HAYAIEL (11.-15.3)

Drage sestre in bratje, osebni angel Hayaiel varuje vse, ki so rojeni med 11. in 15. marcem. Njegovo ime pomeni »Bog je Gospodar vseh Univerzumov«. Svoje varovance obdaruje s pogumom in sposobnostjo premagovanja vseh težav, inteligenco, aktivizmom in iskrenim trudom za vse, česar se lotijo.

Osebni angel je Angel, ki nam je bil dodeljen ob rojstvu, da nam podari določene lastnosti ali sposobnosti, ki nam bodo služile v življenju. Ne smemo ga pomešati z Angelom Varuhom, ki je čisto individualen Angel, čisto naš in nas spremlja od prvega vdiha do zadnjega izdiha. Osebni Angel spominja na tri dobre vile v pravljici Trnuljčica, ki ji ob rojstvu podarijo posebne lastnosti in sposobnosti, ki so ključnega pomena za njeno usodo. Mnogi miti, zgodbe in pravljice nosijo v sebi globoke resnice, čeprav preoblečene v fantazijske okoliščine.

V kolikor prepoznate lastnosti in darove, ki vam jih je vaš Osebni Angel podaril ob rojstvu, ste blagoslovljeni. Sedaj je vaša naloga, da jih še bolj razvijete in spoznate, kako in kje jih uporabiti za vaše najvišje dobro in za najvišje dobro vseh.

V kolikor teh lastnosti v sebi ne vidite, pomeni, da se ne poznate dovolj in da je vpliv drugih v vašem življenju prevelik. Vaša naloga je, da začnete gojiti in razvijati darove, ki vam jih je podaril vaš osebni Angel.

Hayaielovo sporočilo svojim varovancem je: »Vse besede, ki pridejo k tebi z naših svetov, so zelo preproste, a zato ker so že v tvojem srcu. Gre za odkritje nečesa, kar je že znotraj vas. V vašo zavest morate prinesti tisto, nekaj kar je bilo odvzeto, skrito in odmaknjeno. Ključna beseda, ki ti jo želim predati je Čudež. Odkrij znotraj sebe sposobnost, da se znaš vsemu čuditi in da opazuješ vse vedno z novimi in nedolžnimi očmi. Bog je prisoten v vsaki manifestaciji, v vsaki izkušnji, a ko je nujno, se Bog odmakne in pušča prostor osebni rasti vsega človeštva.«

Vsi rojeni pod Hayaielovim okriljem, so blagoslovljeni z izrednimi darovi, ki jim bodo razkrili njihovo poslanstvo.

6 komentarjev

 1. Gaja pravi:

  Hvala ❤❤❤

 2. Zvezda pravi:

  Z velikim zanimanjem berem o vseh darovih ki nam jih angeli pošiljajo v naša življenja. Hvala ti.

 3. Miha pravi:

  Zame so to izredne informacije. Prepoznavam določene značilnosti pri ljudeh ki so rojeni pod določenem angelom. Prepoznavam tudi izziv ki jim je v življenju preko teh darov dan. Hvala za vse!

 4. Nikita pravi:

  Tudi jaz prepoznavam te darove v ljudeh okoli mene ♥️

 5. Teja pravi:

  Hvala ❤️. Moj sin ima očitno zelo lepega osebnega angela, ki predaja globoka sporočila ????

 6. Marija pravi:

  Hvala ❤❤❤

Pusti sporočilo


Ob objavi komentarja podeljujete spletnemu portalu angelskasporocila.si trajno dovoljenje za reprodukcijo komentarja in uporabniškega imena. Neprimerni in nepomembni komentarji bodo odstranjeni po presoji administratorja. Vaš e-poštni naslov se uporablja samo za namene preverjanja ter ne bo nikjer viden.