Moj blog

8. marec, 2023ANGELSKI RITUALI

Drage sestre in bratje, ko potrebujete pomoč z višjih sfer, ne prosite zanjo samo vaših Angelov Varuhov; zanjo prosite vse Angele in Nadangele. Za vsakega izmed vseh Angelov obstaja posebna molitev in poseben ritual, ki pripelje vašo prošnjo neposredno do njega.

Ljudje se pogosto obračajo po pomoč na svojega Angela Varuha, ki pa ima specifično funkcijo v njihovem življenju in ki ni vedno v skladu z njihovimi pričakovanji. Ob tem pa pozabljajo na moč in pomoč, ki jim jo lahko prinesejo ostali Angeli in Nadangeli, ki so okoli nas.

Današnji blog namenjam predstavitvi preprostih ritualov, ki nam pomagajo poslati prošnjo v pravo smer in posledično najti pravi odgovor od Življenja. Mnogim se rituali upirajo, ker jih povezujejo z magijo in neznanim, a pri angelskih ritualih gre za preprost proces, ki vključuje Angele in Nadangele v naše vsakdanje življenje. Vsi predstavljeni rituali v tem blogu so plod mnogoletnih izkušenj v komunikaciji z njimi in so popolnoma v skladu z vsemi naravnimi zakoni.

Pri posebnih prošnjah uporabljamo v ritualu svečko, ki preko svoje barve resonira z našo prošnjo. Mnogim se zdi uporaba svečk banalna, a vam zagotavljam, da bolj kot je dejanje preproato, lažje pride vaše sporočilo do Angelov. Prav sveče so vedno zasedale pomembno mesto v vseh vrstah ritualov.

Pri ritualih, s katerimi se povezujemo z Angeli, so izjemnega pomena barve – sveča dejansko »pridobi« posebno moč s frekvencami barv, ki jih ima. V vseh angelskih ritualih vlečemo nase pozitivno energijo in odganjamo stran negativno. Naj vam najprej predstavljam Nadangele in barve sveč, ki jih uporabljamo, ko jih kličemo na pomoč.

Angeli Varuhi so vezani na bele sveče – njihova naloga je ta, da nas spremljajo in nam nudijo pomoč na naši osebni poti. Bela, ki vsebuje v sebi tudi koščke srebne, služi k odganjanju vseh negativnih energij.

Nadangel Kamuel je vezan na sveče roza barve – gre namreč za Nadangela Ljubezni. K njemu se obračamo, ko potrebujemo in si želimo več Ljubezni v našem življenju. Pomaga nam, da postanemo bolj ljubeči in prijazni.

Nadangel Gabrijel je -prav tako kot Angeli varuhi- vezan na belo barvo, saj je tisti Angel, ki nam omogoča duhovno rast, jasno komunikacijo in neomajno izražanje naših talentov. Bela barva je vezana na čistost, zaščito in mir.

Nadangel Jofiel je vezan na nežno rumeno barvo. V naše življenje nam prinaša lepoto, upanje in razsvetljenje. Rumena barva kliče uspeh, bogastvo in denar.

Barva Nadangela Mihaela je modra, gre za Nadangela, ki ščiti ljudi, živali, prostore in situacije. Pomaga nam, da se osvobajamo omejenih prepričanj in negativnih misli. Purificira vsa živa bitja in tega, kar jim povzroča neravnovesje. Modra barva je vezana na mir.

Smaragdno zelena je barva Nadangela Rafaela, ki prinaša v naša življenja zdravje. Njegova barva je barva narave, po zakonu privlačnosti pritegne k sebi blagostanje, obilje, rast in ravnotežje.

Nadangel Uriel je vezan na zlato-rumeno barvo. Gre za Nadangela miru, harmonije, zdravi neučakanost, strest in nespečnost. Zlato- rumena barva je barva radosti, sreče in vitalnosti.

Nadangel Zadkiel je povezan z vijolično barvo, z njo nam prinaša svobodo, radost, odpuščanje, pravico in osvoboditev.

Sedaj pa poglejmo, kako potekajo angelski rituali za različne namene. V kolikor želite prositi Angele za obilje in denar, najprej poiščite sedem svečk in košček blaga svetlo rumene barve ter dišečo palčko vanilje. Vse svečke razporedite po koščku blaga, jih prižgite in počakajte, da popolnoma izgorijo. Nato prižgite vaniljevo dišavo in prosite na glas ali v mislih: »Nadangel Jofiel, zahvaljujem se ti za vse, kar daruješ meni in moji družini. Hvala« Ta ritual lahko ponavljate večkrat, a samo v času od mlaja po polne Lune.

V kolikor iščete notranji mir, si morate priskrbeti sedem modrih svečk in košček modrega blaga. Nato vsako jutro prižgite vseh sedem svečk, ki ste jih postavili na vaš košček blaga. Ko vse svečke popolnoma izgorijo prosite po tiho ali na glas: «Nadangel Mihael prosim te za tvojo pomoč, da me osvobodiš od vseh negativnosti in mi prineseš radost in mi. Hvala«. Ponovite ta ritual sedem dni zapored.

Za vse prošnje za ljubezen potrebujete roza svečko, rdečo svečko, kos roza papirja, rdeč kemik in dišečo svečko vonja vrtnice. Ritual začnite z molitvijo: «Nadangel Kamuel, hvala, ti, ker si mi pomagal najti pravo Ljubezen.«, ki jo ponovite trikrat zapored. Nato na list papirja napišite lastnosti osebe, ki jo želite kot vašega partnerja. Če pa želite utrditi nek odnos, napišite na list težave, ki jih morate razrešiti. Na koncu prižgite obe svečki in zažgite list papirja. Svečke morajo nato popolnoma zgoreti. Dovolj je, da naredite ritual samo enkrat.

Srčno potopitev v angelske rituale vam želim.

Tags: ,

9 komentarjev

 1. Zvezda pravi:

  Oooo, takšne prošnje Angelom pa obožujem! Hvala za vse tvoje predloge in globoko znanje ki ga stalno deliš ❤

 2. Angel pravi:

  Tudi jaz izvajam angelske rituale a ti so mi vsi novi. Bom poskusila ♡♡♡

 3. Vera pravi:

  Hvala ❤❤❤

 4. Gabrijela pravi:

  Hvala za vse namige kako pošiljati prošnje v angelski svet ♥️

 5. Živa pravi:

  Tudi jaz verjamem da je lahko prošnja ojačana s pomočjo sveč in barv z katerimi vibrirajo. Hvala ti.

 6. Jana pravi:

  Pridružujem se vsem zahvalam. Imam dom roza svečke in današnji večer bom klicala ljubezen ❤️

 7. Ketu pravi:

  H V A L A

 8. Maja pravi:

  Meni so pa tako vseč svečke. Jih skoraj dnevno uporabljam in na ta način iščem svoj mir ❤️

 9. Brina pravi:

  Hvala za vse tvoje dragocene nasvete!

Pusti sporočilo


Ob objavi komentarja podeljujete spletnemu portalu angelskasporocila.si trajno dovoljenje za reprodukcijo komentarja in uporabniškega imena. Neprimerni in nepomembni komentarji bodo odstranjeni po presoji administratorja. Vaš e-poštni naslov se uporablja samo za namene preverjanja ter ne bo nikjer viden.