Moj blog

6. marec, 2023OSEBNI ANGEL JAMABIAH (6. – 10.3.)

Drage sestre in bratje, osebni angel Jamabiah varuje vse, ki so rojeni med 6. in 10. marcem. Njegovo ime pomeni »Bog je Beseda, ki ustvarja Vse«. Svoje varovance obdaruje s sposobnostjo po stalnem izboljšanju, notranjimi darovi in pripravljenostjo pomagati vsem, ki so se izgubili.

Osebni angel je Angel, ki nam je bil dodeljen ob rojstvu, da nam podari določene lastnosti ali sposobnosti, ki nam bodo služile v življenju. Ne smemo ga pomešati z Angelom Varuhom, ki je čisto individualen Angel, čisto naš in nas spremlja od prvega vdiha do zadnjega izdiha. Osebni Angel spominja na tri dobre vile v pravljici Trnuljčica, ki ji ob rojstvu podarijo posebne lastnosti in sposobnosti, ki so ključnega pomena za njeno usodo. Mnogi miti, zgodbe in pravljice nosijo v sebi globoke resnice, čeprav preoblečene v fantazijske okoliščine.

V kolikor prepoznate lastnosti in darove, ki vam jih je vaš Osebni Angel podaril ob rojstvu, ste blagoslovljeni. Sedaj je vaša naloga, da jih še bolj razvijete in spoznate, kako in kje jih uporabiti za vaše najvišje dobro in za najvišje dobro vseh.

V kolikor teh lastnosti v sebi ne vidite, pomeni, da se ne poznate dovolj in da je vpliv drugih v vašem življenju prevelik. Vaša naloga je, da začnete gojiti in razvijati darove, ki vam jih je podaril vaš osebni Angel.

Jamabiah pomeni: »Bog je beseda, ki je ustvarila vse«. Svojim varovancem sporoča: »Podarjam ti zavest, da je tvoj pravi dom tvoje telo, z vsemi svojimi čudovitimi funkcijami in delovanjem. Nauči se bolje opazovati znamenja, ki ti jih pošilja Univerzum, saj boš samo tako našel svojo popolno pot, ki pa ne bo nujno najlažja. Tvoja pot je dostopna samo tebi, z informacijami, ki jih lahko pridobiš samo ti in ki te bodo vodile preko tvoje življenjske poti v končno stanje notranje Milosti.«

Svoje varovance obdaruje Jamabiah z izrednimi darovi, ki jim zagotavljajo stalno duhovno rast.

17 komentarjev

 1. Petra pravi:

  HVALA HVALA HVALA

 2. Tina pravi:

  Najdem v tem opisu do popolnosti mojega Lubija ❤️
  Hvala

 3. Gaja pravi:

  Vsak osebni angel je poseben in podarja prečudovite darove

 4. Nika pravi:

  Hvala ❤️

 5. Angel pravi:

  Hvala tebi in hvala vsem angelom ❤️❤️❤️❤️❤️

 6. Brina pravi:

  Hvala angelu Jamabiahu ❤️

 7. Vera pravi:

  Kakšen čudovit angel!

 8. Zvezda pravi:

  Hvala tebi in hvala angelom za vse bogastvo ki ga nosite na svet ♥️♥️♥️♥️♥️

 9. Pinka pravi:

  Hvala iz ❤️

 10. Gabrijela pravi:

  Hvala za vse angrlske objave

 11. Diana pravi:

  Hvala za vsako sporočilo posebej ❤️❤️❤️❤️❤️❤️

 12. Miha pravi:

  Hvala draga Šepetalka ker nas hraniš z vso to angelsko energijo!

 13. Tujka pravi:

  Hvala tebi in vsemu tvojemu angelskemu znanju ❤️❤️❤️

 14. Nataša pravi:

  Poznam osebo rojeno na ta datum in darovi so 100% točni.

 15. Tinkara pravi:

  Hvala tebi in vsem osebnim angelom ki nas obdarujejo

 16. Niko pravi:

  Hvala ti!!!!

Pusti sporočilo


Ob objavi komentarja podeljujete spletnemu portalu angelskasporocila.si trajno dovoljenje za reprodukcijo komentarja in uporabniškega imena. Neprimerni in nepomembni komentarji bodo odstranjeni po presoji administratorja. Vaš e-poštni naslov se uporablja samo za namene preverjanja ter ne bo nikjer viden.