Moj blog

22. februar, 2023ANGELSKE BARVE-ROŽNATA

Drage sestre in bratje, ko vaše oči pritegne rožnata barva, ko čutite potrebo po njej, ko pride trenutek v vašem življenje, ko se vam srce odpira v rožnat cvet, takrat vam sporočamo, da je prišel čas, da si srce napolnite z ljubeznijo, sočutjem in odpuščanjem.

Rožnata angelska svetloba simbolizira ljubezen in mir. Nosi vibracijo nedolžnosti, ponosa in materinske ljubezni. Če gledate na svet skozi rožnata očala, pridobite angelsko perspektivo brezpogojne ljubezni. In ravno z rožnato svetlobo brezpogojne ljubezni vas angeli dvigujejo iz žalosti, pomagajo, da ljubite sebe in svojega bližnjega in lažje izražate svoje najgloblje občutke.

Ko vidim angela varuha, ki svojega varovanca osvetljuje z rožnato svetlobo, vem, da zdravi njegova negativna čustva, ki blokirajo človeka, da bi imel takšne medsebojne odnose, kot si jih želi. Angeli z rožnato svetlobo velikokrat omilijo težke družinske odnose, tudi tiste, ki so bili v preteklosti prekinjeni.

Ko pa začnete opažati, da se vam v življenju stalno prikazujejo rožnati predmeti, ko vas ta barva močno privlači in bi si najraje vse okoli sebe obarvali v rožnato, vam angeli sporočajo, da je prišel čas ljubezni. A najprej pričnite pri sebi, saj ko boste znali ljubiti sebe, se bo v vašem življenju pojavila tista »prava » oseba, ki vam bo znala ljubezen tudi vračati.

V kolikor pa imate občutek, da vam primanjkuje te barve ali ljubezni, poskusite z meditacijo v rožnati barvi, sodi namreč med moje najljubše:

Umirite se, udobno se namestite in pričnite globoko dihati. Predstavljajte si dež, ki pada na vas v rožnati barvi, nežen kot mehak oblaček. Okoli sebe vizualizirajte angele, ki vam prinašajo rožnato svetlobo, nekateri pa držijo v rokah rožnate vrtnice, ki sevajo njihovo svetlobo v vaše srce. Ko na koži začutite rožnate žarke, pokličite k sebi nadangela Kamuela in angele, ki ga spremljajo, ter jih prosite za notranji mir in ljubezen, ki se širita iz vašega srca po vsem vašem telesu: »Nadangel Kamuel, potrebujem tvojo ljubezen in pomoč, da bom sposobna videti ljubezen, ki je v meni, in da bom lahko to ljubezen odprla svetu okoli mene. Prosim, pomagaj mi.«

V tem trenutku bi morali začutiti ljubezen, ki kot slap kipi iz vašega srca. V kolikor čakate na sorodno dušo, prosite Kamuela, naj vas oblijejo z rožnatim dežjem, prav tako storite, če imate partnerske težave. Ob koncu meditacije se zahvalite za vso pomoč, ki ste jo prejeli in še nekaj časa uživajte v miru in ljubezni, ki napolnjujejo vaše telo. Potem pa lepo odprte svoje oči in srce za vsako dodatno angelsko sporočilo, ki se vam bo v življenju pojavilo.

Rožnata barva in angelska svetloba sodita med moje ljubše angelske barve; z ljubeznijo lahko zdravimo vse, z njeno pomočjo rastemo in pravzaprav postanemo Ljudje. Sprejmite jo v svoje življenje skupaj z angeli in napolnite ga z angelsko ljubeznijo. Če se vam zdi vse to pretežko, začnite pri umirjanju misli ob rožnatem cvetu ali svečki. Tudi to pomaga.

21 komentarjev

  1. Nina pravi:

    Hvala za vse tvoje fantastične bolge ❤❤❤❤❤

  2. Jan pravi:

    Hvala … zelo zanjmivo vse skupaj. Pogosto videvam angelske sledi rožnate barve kot bi življenje mojih bližnjih hlepelo po ljubezni!

  3. Maja pravi:

    Hvala moja najljubša angelska barva ❤️

  4. Pinka pravi:

    Hvalaaaa ❤❤❤❤

  5. Gaja pravi:

    Hvala za vso znanje ki ga deliš s srcem ❤️❤️❤️

  6. Veronika pravi:

    Bom v kratkem poskusila to meditacijo za ljubezen. Hvala ti.

  7. Zvezda pravi:

    Hvala za vse in za čudovito meditacijo ki sem jo izvedla zjutraj in me je tako napolnila da ni res ♥️

  8. Bojan pravi:

    Hvala v imenu vseh iskalcev Ljubezni!

  9. Brina pravi:

    Hvala ❤️❤️❤️

  10. Angel pravi:

    Hvala za koristno razlago. Zame je Kamaelu eden od top in bom z veseljem sledila tvojim napotkom za meditacijo ♥️

  11. Kati pravi:

    ❤️❤️❤️

  12. Mihaela pravi:

    Hvala za vse, posebej za meditacijo ♥️♥️♥️♥️♥️

  13. Aleja pravi:

    Hvala za tvojo razlago rožnate angelske barve. Pogosto jo videvamo v obliki krogcev.

  14. Tinkara pravi:

    Hvala tebi in hvala Kamaelu ki nama polnita svet z ljubeznijo in dobroto❤️

  15. Zarja pravi:

    Z zanimanjem in ljubeznijo spremljam vaš blog. Dejansko pokriva ves angelski svet, različne angele in nadangele, angelska števila in duhovne nasvete. Hvala za ta dar. Brez te spletne strani bi bilo moje življenje manj bogato in manj blagoslovljeno.

  16. Anemone pravi:

    Hvala tebi in hvala vsem angelom ❤️❤️❤️

  17. Eden pravi:

    Pa smo prišli do “moje” angelske barve.
    Hvala ❤️

  18. Mojca pravi:

    Obožujem vse angelske barve in srčno pričakujem belo ♥️♥️♥️

  19. Miha pravi:

    Z velikim veseljem zaznavam izredno visoke vibracije, ki se širijo s tega zapisa!

  20. Živa pravi:

    Hvala naj vam bo vse poplačano za vse dobro, ki ga širite ♡♡♡♡

Pusti sporočilo


Ob objavi komentarja podeljujete spletnemu portalu angelskasporocila.si trajno dovoljenje za reprodukcijo komentarja in uporabniškega imena. Neprimerni in nepomembni komentarji bodo odstranjeni po presoji administratorja. Vaš e-poštni naslov se uporablja samo za namene preverjanja ter ne bo nikjer viden.