Moj blog

20. februar, 2023ANGELSKI HOROSKOP RIBI: NADANGEL BARKIEL

Drage sestre in bratje, Nadangel Barkiel varuje vse rojene v znamenju rib. Znamenje rib predstavlja Svetlobo, ki za vedno zaključuje temnino materializma. Dve ribi simbolizirata Osebnost in Dušo, ki sta povezani s srebrno nitko – točko združitve božanskega Namena inkarnacije rojenih v tem znamenju.

Nadangel, ki vlada znamenju rib, je Nadangel Barkiel. Barkiel je Nadangel, znan kot angel blagoslova. Ta angel je med drugim vodja vseh angelov varuhov. Barkiel (ki je pogosto znan tudi kot ‘Barakiel’) pomeni »božji blagoslovi«. Ostali zapisi njegovega imena Barchiel, Baraqiel, Barkiel, Barbiel, Barakel, Baraqel, Pachriel in Varachiel.

Barkiel prinaša v naša življenja blagoslove. Ti blagoslovi so lahko vezani na ljubezen, družino, prijatelje ali kariero. Ljudje prosijo običajno Barkiela za pomoč, da bi dosegli uspeh v svojem poklicu. Ker je Barkiel tudi vodja vseh angelov varuhov, ga pogosto posamezniki prosijo za pomoč pri povezovanju z njim.

V umetnosti je Barkiel običajno upodobljen kot angel, ki trosi po poti cvetne liste vrtnic, kar predstavlja sladke blagoslove, ki padajo preko njega na ljudi. Včasih samo drži na svojih prsih belo vrtnico (ki prav tako simbolizira blagoslove).

Njegova barva je zelena. Preko nje prinaša zdravje in blaginjo ter se tako povezuje z Nadangelom Rafaelom, ki prav tako podeljuje določene sposobnosti zdravljenja mnogim rojenim v znamenju rib. Svoje varovance obdaruje Barkiel s posebno intuicijo, umetniško žilico in globino čustev – vse glavne lastnosti vseh rojenih v tem vodnem znamenju.

Ob Nadangelu, ki vlada rojenim v tem znamenju, se po dnevih vrstijo tudi Osebni Angeli, ki podeljujejo določene sposobnosti in darove rojenim med 19. februarjem in 21. marcem. Ti osebni angeli so Eyael, Habuhiah, Rochel, Jamabiah, Hayaiel in Mumiah. Njihove karakteristike nas spominjajo, da mora biti vsaka inteligenca vodena s strani modrosti srca. Vse, kar je dvojnega (kot je to znamenje rib) lahko ustvarja večje ravnovesje, ker uči k združevanju: združitvi polarnosti, umiritev nasprotij, sprejetje različnih načinov življenja in stopenj zavesti.

Vse najboljše vsem ribicam in ribakom, naj vas čim jasneje vodi Nadangel Barkiel skozi vaše duhovno življenje.

21 komentarjev

  1. Petra pravi:

    Hvala tebi in hvala Barkielu, ki me čuva in vodi ❤

  2. Živa pravi:

    Hvala kot ribica se zahvaljujem Barkelu ki mi trosi cvetje po moji poti ❤

  3. Kaja pravi:

    Hvala, hvala, hvala tebi in nadangelu Barakielu ❤

  4. Miha pravi:

    Hvala v imenu vseh ribakov !

  5. Luna pravi:

    Hvala tebi in hvala Nadangelu Barkielu ki vodi vse nas ❤❤

  6. Pinka pravi:

    Waw, počasi postaja tvoj blog prava enciklopedija angelskega sveta. Hvala za vse.

  7. Gaja pravi:

    Hvala za ves angelski svet, ki ga deliš z nami ❤️❤️❤️❤️❤️

  8. Hana pravi:

    Hvala v imenu ribič ki potrebujejo tvojo pomoč ♥️♥️♥️♥️

  9. Nina pravi:

    Hvala hvala hvala vsem angelom in tebi, ki si angel v fizični obliki ❤❤❤

  10. Utrinek pravi:

    Hvala ❤❤❤❤

  11. Marija pravi:

    Hvala ❤️????

  12. Jan pravi:

    Hvala vedno izvem kaj novega s tvojo pomočjo.

  13. Maja pravi:

    Hvala nadangelu Barkielu ki čuva moje drage ♥️♥️♥️

  14. Ketu pravi:

    H V A L A ti

  15. Aleja pravi:

    Neskončna hvala vsem angelom, ki nas čuvate skozi življenje.

  16. Tinkara pravi:

    Hvala tebi in hvala nadangelu Barkielu ki prinašata na svet toliko dobrega ♥️

  17. Anemone pravi:

    Hvala iz srca za vse prečudovite informacije katere deliš med nas.

  18. Eden pravi:

    Spet nekaj novega! Nisem vedela, da so angeli razporejeni tudi po nebesnih znamenjih. Čudovito! Komaj čakam da izvem, kdo čuva ovna♥️

  19. Mojca pravi:

    Sicer je moj nadangel še daleč a z veseljem berem kdo vodi moje bližnje ❤️

Pusti sporočilo


Ob objavi komentarja podeljujete spletnemu portalu angelskasporocila.si trajno dovoljenje za reprodukcijo komentarja in uporabniškega imena. Neprimerni in nepomembni komentarji bodo odstranjeni po presoji administratorja. Vaš e-poštni naslov se uporablja samo za namene preverjanja ter ne bo nikjer viden.