Moj blog

15. februar, 2023OSEBNI ANGEL MANAKEL (15.-19.2.)

Drage sestre in bratje, osebni angel Manakel varuje vse, ki so rojeni med 15. in 19. februarjem. Njegovo ime pomeni »Bog skrbi za vse in popravlja vse«. Svoje varovance obdaruje z stabilnostjo, resnostjo, skromnostjo, močjo volje, odprtim in mladostnim karakterjem in trajnimi prijateljstvi.

Osebni angel je Angel, ki nam je bil dodeljen ob rojstvu, da nam podari določene lastnosti ali sposobnosti, ki nam bodo služile v življenju. Ne smemo ga pomešati z Angelom Varuhom, ki je čisto individualen Angel, čisto naš in nas spremlja od prvega vdiha do zadnjega izdiha. Osebni Angel spominja na tri dobre vile v pravljici Trnuljčica, ki ji ob rojstvu podarijo posebne lastnosti in sposobnosti, ki so ključnega pomena za njeno usodo. Mnogi miti, zgodbe in pravljice nosijo v sebi globoke resnice, čeprav preoblečene v fantazijske okoliščine.

V kolikor prepoznate lastnosti in darove, ki vam jih je vaš Osebni Angel podaril ob rojstvu, ste blagoslovljeni. Sedaj je vaša naloga, da jih še bolj razvijete in spoznate, kako in kje jih uporabiti za vaše najvišje dobro in za najvišje dobro vseh.

V kolikor teh lastnosti v sebi ne vidite, pomeni, da se ne poznate dovolj in da je vpliv drugih v vašem življenju prevelik. Vaša naloga je, da začnete gojiti in razvijati darove, ki vam jih je podaril vaš osebni Angel.

Manakel pomeni » Bog skrbi in popravlja vse«, sporočilo njegovim varovancem je: »Moja vibracija te vabi, da odprto sprejmeš radost srca, tisto čisto radost, umirjeno in vznemirljivo obenem: kar občutiš, ko najdeš svoj pravi dom, tako v fizičnem smislu kot duhovnem. Tvoja domišljija in fantazija sta izjemno dragoceni, saj ti dovoljujeta, da poustvarjaš sebe ali nekaj pomembnega in lepega daruješ v svet. Ključna beseda, ki ti jo podarjam je Humor, skratka kvaliteto duše, ki ti lajša skozi vse življenjske izkušnje«.

Vse prelepe lastnosti, ki jih polaga Manakel v zibelke svojim varovancem, so orodja, ki jih bodo pripeljala do njihovega cilja – popolne svobode.

7 komentarjev

  1. Petra pravi:

    Hvala za vsak tvoj blog o osebnih angelih. Z veseljem pričakujem mojega ❤

  2. Luna pravi:

    Hvala Manakelu in hvala tebi ❤️❤️❤️❤️❤️

  3. Jan pravi:

    Hvala Šepetalka, Manakel je zelo pomemben zame!

  4. Gabrijela pravi:

    Hvala osebnemu angelu za globoko sporočilo in vse darove ki jih prinaša na svet.

  5. Nikita pravi:

    Ooo, čudovito sporočilo zame ❤️❤️❤️❤️
    Hvala ti ♥️

  6. Brina pravi:

    Hvala za vse.

  7. Zala pravi:

    Hvala vsem angelom in tebi ❤️

Pusti sporočilo


Ob objavi komentarja podeljujete spletnemu portalu angelskasporocila.si trajno dovoljenje za reprodukcijo komentarja in uporabniškega imena. Neprimerni in nepomembni komentarji bodo odstranjeni po presoji administratorja. Vaš e-poštni naslov se uporablja samo za namene preverjanja ter ne bo nikjer viden.