Moj blog

9. februar, 2023ANGELSKE BARVE-ORANŽNA

Drage sestre in bratje, ko vaše oči pritegne oranžna barva, ko čutite potrebo po njej, ko pride trenutek v vašem življenje, ko se oranžni cvetovi odpirajo pred vašimi očmi, takrat vam sporočamo, da je prišel čas harmonije srca.

Oranžna barva simbolizira notranjo harmonijo, umetniško kreativnost in spolno energijo. Predstavlja razumevanje, modrost, uravnovešenost in ambicijo. To barvo velikokrat povezujemo z zdravjem telesa, saj vpliva na našo vitalnost in z vsem, kar je povezano z našo prehrano. Pomaga nam proti depresiji. Napolni nas z energijo, da se soočamo z različnimi življenjskimi situacijami. Oranžna barva simbolizira plodnost, spodbuja pretok krvi. Vemo, da se oranžna v spektru barv nahaja med rdečo in rumeno, zato deloma prevzema lastnosti obeh.

Komur se fizično v svetu manifestira oranžna barva, pomeni, da je prišel čas, ko bo z lahkoto sproščal in doživljal svojo vitalnost in energijo. Ob takšnih situacijah postanemo z angelsko pomočjo sposobni dejanj, ki so izven povprečnih meja, dejanj, ki smo jih sposobni opravljati z notranjim mirom in modrostjo. Naše življenje prične preplavljati optimizem, saj prepoznavamo svoje sposobnosti in jih pričnemo uporabljati. V tem času se lahko naučimo izražati svojo ljubezen z radostjo in znamo najti notranjo harmonijo v vsem, kar nas obkroža. Oranžna barva kot angelsko znamenje nam resnično prinaša samo dobro v življenje.

Ko pa sama vidim oranžno angelsko svetlobo, vem, da spremlja človeka, ki ves čas nadzoruje svoja čustva. Običajno ima težave z medsebojnimi odnosi in se zelo težko sooča s svojimi težavami. Angeli s to barvo zdravijo pred nepremišljenimi impulzivnimi reakcijami, spodbujajo k zaupanju in pozitivnim dejanjem. Po drugi strani pa velikokrat spoznam preko te barve prav nosečnice; takrat je oranžna skorajda pastelnega odtenka in s svojo nežnostjo spremlja (bodočo) mamico do poroda.

Ko čutimo, da potrebujemo oranžno barvo v našem življenju, prosimo angele za pomoč. Poskusimo preko angelske meditacije na to barvo:

Najprej poiščite svoj mir, udobno se namestite in pričnite globoko dihati. Ni pomembno, koliko časa potrebujete, da umirite svoje misli in telo. Vzemite si čas za takšne stvari. Nato si predstavljajte dež, ki pada na vas v topli, oranžni barvi. Okoli vas pa angeli, ki vam prinašajo oranžno svetlobo ali pa vas obsipajo s čudovitimi oranžnimi cvetovi. Prosite jih, naj vam srce napolnijo s harmonijo. Prepustite se jim in počakajte na slike, ki se vam bodo prikazale pred očmi ali različne občutke, ki se vam bodo porodili. Nato jih prosite, naj napolnijo vaše srce s srečo in optimizmom. Naj vas s to barvo očistijo vsega negativnega, kar veže vaše telo. Pred očmi si narišite angele, ki z oranžnimi žarki topijo vse vaše negativnosti. Uživajte v tem!

Ob koncu meditacije se zahvalite za vso pomoč, ki ste jo prejeli in se še nekaj časa prepuščajte miru in ljubezni, ki napolnjujejo vaše telo. Potem pa lepo odprte svoje oči in srce na vsak namig (sporočilo), ki se vam bo v življenju pojavil.

Če pa imate občutek, da še niste pripravljeni na meditacijo v oranžni barvi, stopite korak nazaj in se za začetek obkrožite z oranžnimi predmeti: meditirajte ne oranžne cvetove, prižgite oranžno svečko, jejte oranžno hrano, oblecite se v oranžna oblačila – karkoli v oranžni barvi – vendar počnite vse vedno zavestno in s točno določenim ciljem. Angelske barve so vam vedno na voljo.

9 komentarjev

  1. Tina pravi:

    Hvala ❤❤❤

  2. Jana pravi:

    Preporsto obožujem to barvo veselja in igrivosti ❤❤❤❤❤

  3. Nika pravi:

    Hvala za zelo zanimiv blog. Tudi meni je oranžna posebej pri srcu ♥️

  4. Zvezda pravi:

    Hvala za prečudovito sporočilo ♥️♥️♥️♥️♥️♥️♥️

  5. Petra pravi:

    Hvala za čudovito znanje ♥️

  6. Sara pravi:

    Hvala ❤️❤️❤️

  7. Miha pravi:

    Hvala za vsak tvoj prispevek ki je edinstven in res angelski!

  8. Luna pravi:

    Hvala tebi in hvala angelom (zate) ♥️

  9. Tinkara pravi:

    Hvala za vse prečudovite bloge, ki jih deliš z nami ♡♡♡♡♡

Pusti sporočilo


Ob objavi komentarja podeljujete spletnemu portalu angelskasporocila.si trajno dovoljenje za reprodukcijo komentarja in uporabniškega imena. Neprimerni in nepomembni komentarji bodo odstranjeni po presoji administratorja. Vaš e-poštni naslov se uporablja samo za namene preverjanja ter ne bo nikjer viden.