Moj blog

2. februar, 2023ANGELSKA NAPOVED FEBRUAR

Drage sestre in bratje, angelska napoved je pred vami. To bo mesec dobre komunikacije, metodičnega dela in nenazadnje velikih ljubezni: za nekatere bo to pomenilo srečanje z dušnim plamenom, za druge bo odkrivanje duhovnost; kar je gotovo je to, da kar bo ta čas zapečatil, bo trajalo večno.

Mesec februar začenjamo z izredno prijetno polno luno, ki bo uravnala čustveno hladnost in pretirano praktičnost med ljudmi z bolj nežnimi čustvi oz. jih bo bolj povezala s svojim srcem. Dnevi okoli polne lune nas bodo učili, kako pomembno je v življenju čustveno ravnotežje in da tudi če veliko vemo in znamo, to še ni zagotovilo, da bomo znali v življenju modro reagirati v stresnih situacijah. Čustveno ravnotežje je tisto, ki nam zagotavlja v življenju uspeh, tudi v situacijah, ki jih ne obvladamo. Mnogi so v teoriji odlični, a ko pride do trenutka, ko je treba odreagirati, zmrznejo ali pa naredijo veliko napako. Ta polna Luna bo posvetila na nas z ljubeznijo, izredno podporo in navdihom, predvsem pa nas bo opozorila na pomen uravnoteženih čustev za uspehe in zadovoljstvo.

Mesec bo zelo pozitiven na področju komunikacije, ki bo v primerjavi s prejšnjim časom bolj »prizemljena«, natančna, strukturirana, metodična in jasna. Izkoristite vse priložnosti, ki vam jih bo mesec ponudil, da razčistite in razjasnite tisto, kar ostaja za vas nerešeno in nedogovorjeno. Konec meseca bomo vsi lažje komunicirali tudi s ljudmi, s katerimi imamo običajno težave, lažje se bomo približali drugim zornim kotom in idejam, našli bomo nove načine razumevanja sebe in drugih. Poskusite v teh tednih postaviti na svoje mesto in organizirati čim več vašega življenja. Čas je popoln za takšne podvige.

Čeprav nas bo ves mesec spremljal občutek, da se vse odvija zelo hitro, se bo zdelo, da se je v sredini meseca čas ustavil.

Sredina meseca bo najbolj »občutljivi del« vsega meseca, saj nam bo padlo navdušenje, samozavest, povečale se bo občutek omejenosti, delovne obveznosti in odgovornosti. Dnevi okoli 15. bodo precej zahtevni. Pozitiven del tistega časa bo večja humanost in želja, da bi delili svoja znanja s svetom. Mnogi se bodo – ker jim bo sedanjost preveč naporna- takrat fokusirali v prihodnost in v inovacije v svetu.

Druga polovica meseca bo bolj prijetna, preživite jo čim več časa s prijatelji in/ali partnerjem. Za mnoge bo prišel čas za ljubezen, srečo bomo prepoznavali vse okoli nas. Poskusite se čim bolj povezovati z ljudmi in ostati odprtih misli. To bo najboljši čas za kreativnost, vse vrste umetnosti, predvsem za ljubezen. Srečanja z dušnimi plameni ne bodo redka. Znotraj zvez se bodo silovito dvignila pričakovanja in zahteve, kljub temu bo to čas brezpogojne ljubezni, odpuščanja in predajanja življenju. V kolikor nosite v sebi zamere in sovraštvo, so zadnji dnevi tega meseca priložnost, da se osvobodite te nepotrebne teže in bremen.

V dneh okoli mlaja (20.2.) bomo vsi po vrsti v različnih sferah življenja želeli deliti vse, kar smo se do sedaj naučili. Velik potencial tega časa bo v zdravljenju z besedo: torej z mantrami in molitvijo. Februarski mlaj bo odprl nov cikel povezovanja med ljudmi. O tem bom več napisala v blogu, ki ga bom namenila tej zdravilni luni.

Konec meseca bomo veliko razmišljali o svoji rasti in učenju in to bomo želeli tudi udejanjit. Veliko bolj bomo aktivni v duhovnosti, bolj bomo empatični, humanitarni, skratka želeli bomo postati boljši ljudje. Tudi naša presoja se bo izboljšala. Mesec bomo zaključili zelo pozitivno, saj bo na zemljo prišlo ogromno modrosti. Mnogi bodo dobili priložnost, da ob vstopu v marec razumejo transcendentalno lepoto, pravo predanost in pravo ljubezen. V teh dneh bo veliko lažje stopiti v proces neosebnega predajanja, ki nas bo pripeljalo do naše prav notranje resnice. Nenadoma nas ne bo več strah osvobajanja in oddaljevanja od naših odvisnosti.

Bodite prisotni ves mesec.

38 komentarjev

  1. Miha pravi:

    Najprej hvala za napoved, ki mi vsak mesec služi kot vodstvo in opora. Potem hvala, ker širiš Angele vse okoli nas. In še v tretje: hvala ker organiziraš tako posebne delavnice!

  2. Tina pravi:

    Hvala vodstvu in vsemu kar mi daješ ?

  3. Sara pravi:

    Hvala ❤❤❤

  4. Zvezda pravi:

    Hvala tudi tokrat za napoved. Si bom označila na koledarju vse, kar je treba ??

  5. Angel pravi:

    Hvala za napoved za ta čudovit mesec ❤️❤️❤️❤️❤️

  6. Jan pravi:

    Hvala za tvojo napoved. Se veselim pozitivnega in sem pripravljen na negativni del

  7. Utrinek pravi:

    Hvala za predajanje vodstva in ljubezni ??

  8. Petra pravi:

    Z veliko hvaležnostjo stopam v nov mesec ???

  9. Nina pravi:

    Hvala za vsako napoved za vsak tvoj blog in za vsako vodstvo. Vse to mi zelo pomaga v mojem trenutnem stanju kaosa ?

  10. Jasna pravi:

    Hvala ❤️❤️❤️ S tvojo pomočjo sem pripravljena na nov mesec in nove izzive.

  11. Tinkara pravi:

    Hvala iz ?

  12. Brina pravi:

    Upam, da potrka tokrat ljubezen tudi na moja vrata ?

  13. Renata pravi:

    Hvalaaaa ???

  14. Veronika pravi:

    Kaže se da no letošnji februar zelo pomemben ???

  15. Freja pravi:

    Hvala za angelsko napoved. Upam, da spoznam svoj dušni plamen ?

  16. Manuela pravi:

    Hvala za angelsko vodstvo za februar ?

  17. Živa pravi:

    Ob napovedi še velik razmislek o tem kako zavestno in čuječe bivam v času ?

  18. Nikita pravi:

    Hvala za luč, kompas, znamenja in vodstvo ?

  19. Aleja pravi:

    Neskončna hvala ?

  20. Bojan pravi:

    S tako nežnostjo in milino katera se širi iz tvojih besed bi lahko napovedala konec sveta in jaz bi ti zaupal … Eno takšno zaupanje v življenje mi zbujaš.. vse je prav natanko tako kot je … Hvala ti!

  21. Zala pravi:

    Se strinjam z Bojanom. Zaupanje, smisel, namen – tudi meni se ob vsakem branju porodijo podobni občutki. Hvala za vse dobro in ljubezen ?

  22. Angelika pravi:

    Z veseljem sprejemam od tebe angelske napovedi. Meni se zdi ta februarska super. Komaj čakam da mi prinese kaj trajnega v moje življenje. Hvala ??

  23. Ivo pravi:

    Preprosto perfektna napoved. HVALA

  24. Tujka pravi:

    Hvala za napoved, ki pa ni samo napoved – je predajanje znanja, poučevanje, vodstvo in modrost ?

  25. Oblak pravi:

    Srčna hvala za vodstvo in pomoč ?

  26. Pinka pravi:

    Zahvala tebi in našim angelom ki delujeta v luči svetlobe in modrosti ?

  27. Katja pravi:

    Hvala tebi, hvala angelom in hvala ostalim bralcem, ki širijo čudovite energije ??

  28. Balonček pravi:

    Hvala za duhovno napoved meseca v katerega vlagam ogromno svojih upov.

  29. Jelena pravi:

    Hvala. Spletno stran angelska sporocila obiskujem in jo prebiram že dolgo. Skratka prave besede, napotki, misli, pojasnila, …..
    Čudovito.

  30. Vesna pravi:

    Hvala za VSE ?

  31. Nensi pravi:

    Hvalaaaaaaaaa ?

  32. Irena pravi:

    Najboljši blog na svetu?

  33. Gabrijela pravi:

    Hvala za najboljši blog od vseh ?

Pusti sporočilo


Ob objavi komentarja podeljujete spletnemu portalu angelskasporocila.si trajno dovoljenje za reprodukcijo komentarja in uporabniškega imena. Neprimerni in nepomembni komentarji bodo odstranjeni po presoji administratorja. Vaš e-poštni naslov se uporablja samo za namene preverjanja ter ne bo nikjer viden.