Moj blog

1. februar, 2023ANGELSKI KOLEDAR FEBRUAR

Drage sestre in bratje, vsakemu mesecu v letu vlada določen Nadangel, ki vas vabi, da v štirih tednih spremenite svoje navade in svoj svet. Nadangel meseca februarja je Kamael, ki prinaša v vaša življenja Ljubezen. Sprejmite njegovo pomoč in izboljšajte z Angeli svoje življenje.

Znanstveno je dokazano, da je najboljši način, da vnesemo novo navado v svoje življenje ta, da jo ponavljamo 21 dni zapored. Osebno se mi zdi še bolj popolno, če jo ponavljamo za en lunin cikel, torej 28 dni zapored. Po 28-ih dnevih postane določeno dejanje že navada. Ne govorim o velikih stvareh. Majhne stvari so tiste, ki nam spreminjajo življenje. Majhne navade nam lahko obrnejo zavedanje sebe in svet okoli nas. Z majhnimi stvarmi lahko spremenimo svoje življenje. Ne pozabite, da ustvarjajo naš vsakdan samo majhne stvari.

S pomočjo Angelov lahko naredimo velike stvari in korake v našem življenju, pa čeprav začnemo pri majhnih. Vsak Angel in Nadangel nam lahko pomaga na drugačen način. Vedeti moramo le, kako nam lahko pomagajo in na koga se lahko v določenih trenutkih obrnemo. Z Angeli lahko popolnoma spremenimo svoj svet, izboljšamo svoje življenje, samo prositi moramo za njihovo pomoč (in seveda narediti vse, kar je v naših močeh).

S sledečimi predlogi bomo preživeli zavestno leto z Angeli in izboljšali najprej svoj in nato tudi zunanji svet.

Mesec februar : Sprejmite ljubezen s pomočjo Kamuela

Vsi si želimo biti ljubljeni. Ljubezen je eno redkih čustev, brez katerega ne moremo živeti. A ljubezen ne pomeni samo ustvarjati zadovoljujoča razmerja. Ljubezen je nekaj veliko globljega. Vsaka prava ljubezen se začne najprej pri sebi, torej prva oseba, ki jo morate ljubiti, ste vi sami, potem lahko šele ljubite druge, Mati Zemljo in vsa živa bitja.

Ljubezen se nahaja v dejanjih, v besedah, v prisotnosti. Velikokrat si ne dovolimo ljubiti oz. se zaradi negativnih izkušenj bojimo ljubiti. V tem mesecu prosite nadangela Kamuela, da vam pošlje svojo ljubečo roza luč v vaše srce, da vam odpre srčno čakro, da boste postali sposobni dati več ljubezni in jo nato prejeti nazaj. Nič v življenju ne nastaja, vse samo kroži in spreminja svojo obliko.

Ko občutite potrebo po ljubezni, prižgite roza svečko ali vaniljevo dišavo in prikličite Nadangela Kamuela na pomoč. Ta majhen ritual lahko izvedete kadarkoli, ne omejujte se z ničemer.

Vsak dan v tem mesecu se poglejte v ogledalo in si ponovite » Ljubim se«. Zavestno opazujete spremembe v vašem življenju, ki jih bo ta afirmacija prinesla v vašem čustvenem svetu. Tudi če na začetku ne boste verjeli svojim besedam, se bodo te besede kot vibracija počasi usedle v vašo podzavest, od koder bodo preko te iste vibracije začele spreminjati vse vaše življenje.

Začnite že danes in vnesite ljubezen kot vašo vsakdanjo navado s pomočjo Nadangela Kamuela.

17 komentarjev

  1. Mojca pravi:

    Hvala za novo vodstvo ? Hvala nadangelu Kamaelu, ki nas bo vodil v tem času ?

  2. Petra pravi:

    Hvala za te prečudovite objave o ljubezni in angelih ❤❤❤

  3. Sara pravi:

    S srcem prosim za ljubezen ????

  4. Gaja pravi:

    Zelo cenim, da si se v novem letu začela tako močno koncentrirati na angele – kot bi čutila, kako zelo jih potrebujem ob sebi sedaj ??
    Nadangel Kamauel prinesi mi ljubezen v moje srce ?

  5. Zvezda pravi:

    Hvala za ljubeče vodstvo ?
    Tudi jaz verjamem, da če nekaj ponavljaš en mesec postane navada. Tvoja zamisel je preprosto čudovita, saj lahko na ta način zares spremenim moje življenje.

  6. Katja pravi:

    Hvala za krasno vodstvo in hvala Kamuelu ?

  7. Luna pravi:

    Hvala za LJUBEZEN ?

  8. Manuela pravi:

    Neskončna hvala za vsa čudovita vodstva ki jih deliš ?

  9. Renata pravi:

    Hvala iz ❤️

  10. Nika pravi:

    Hvala za vsa angelska sporočila v tem času ???

  11. Brina pravi:

    Hvala nadangelu Kamaelu in ljubezen ki jo prinaša med nas ???????

  12. Tina pravi:

    Mesec ljubezni z angelom ljubezni ??

  13. Vesna pravi:

    Hvala ❤️

  14. Freja pravi:

    Hvala za posebno angelsko lekcijo.

Pusti sporočilo


Ob objavi komentarja podeljujete spletnemu portalu angelskasporocila.si trajno dovoljenje za reprodukcijo komentarja in uporabniškega imena. Neprimerni in nepomembni komentarji bodo odstranjeni po presoji administratorja. Vaš e-poštni naslov se uporablja samo za namene preverjanja ter ne bo nikjer viden.