Moj blog

31. januar, 2023OSEBNI ANGEL AMAUEL (31.1.-4.2.)

Drage sestre in bratje, osebni angel Amauel varuje vse, ki so rojeni med 31. januarjem in 4. februarjem. Njegovo ime pomeni »Bog je krotek«. Svoje varovance obdaruje z logičnim razmišljanjem, odgovornostjo, pogumom, ljubeznijo do umetnosti in odprtost k misticizmu.

Osebni angel je Angel, ki nam je bil dodeljen ob rojstvu, da nam podari določene lastnosti ali sposobnosti, ki nam bodo služile v življenju. Ne smemo ga pomešati z Angelom Varuhom, ki je čisto individualen Angel, čisto naš in nas spremlja od prvega vdiha do zadnjega izdiha. Osebni Angel spominja na tri dobre vile v pravljici Trnuljčica, ki ji ob rojstvu podarijo posebne lastnosti in sposobnosti, ki so ključnega pomena za njeno usodo. Mnogi miti, zgodbe in pravljice nosijo v sebi globoke resnice, čeprav preoblečene v fantazijske okoliščine.

V kolikor prepoznate lastnosti in darove, ki vam jih je vaš Osebni Angel podaril ob rojstvu, ste blagoslovljeni. Sedaj je vaša naloga, da jih še bolj razvijete in spoznate, kako in kje jih uporabiti za vaše najvišje dobro in za najvišje dobro vseh.

V kolikor teh lastnosti v sebi ne vidite, pomeni, da se ne poznate dovolj in da je vpliv drugih v vašem življenju prevelik. Vaša naloga je, da začnete gojiti in razvijati darove, ki vam jih je podaril vaš osebni Angel.

Angel Amauel sporoča vsem svojim varovancem, da žarek svetlobe, ki ga prinaša na svet, želi razkriti resnico vsega, kar obstaja in je popolno. Ključna beseda, ki jo dodeljuje svojim varovancem, se manifestira v njihovem življenju kot strela z jasnega, gre za besedo Razumevanje. »Razumevanje kot popolno sprejemanje določenega koncepta preden ga prenašate na druge; imeti morate popolno zavest o vsem, kar je resnično in živo«.

Rojeni pod Amauelovim okriljem imajo jasno zarisane darove, ki jim omogočajo priti do Resnice, ki pa jo morajo prej razumeti, zagrabiti in dojeti. To je njihova pot popolnosti.

15 komentarjev

  1. Nika pravi:

    Hvala za predstavitev osebnega angela vseh rojenih v teh dneh ?
    Zelo mi je všeč ta ideja, da boš sproti predstavljala osebne angele in tako opominjala na darove, ki jih prejmemo ob rojstu ?

  2. Deva pravi:

    Sicer nisem rojena v teh dneh a se mi je to sporočilo usedlo na posebno mesto ?

  3. Zvezda pravi:

    Zelo me je pritegnil osebni angel – čeprav mojega ne poznam – in se ti globoko zahvaljujemž ker deliš vso to znanje ?

  4. Sara pravi:

    Hvala ❤❤❤

  5. Hana pravi:

    Hvala osebnemu angelu Amauelu za vse darove, ki nam jih deliš ?????????

  6. Gabrijela pravi:

    Z veseljem opažam, da je na tvoji spletni strani vedno več Angelov in ljubezni, ki jo širiš z njihovo pomočjo ❤

  7. Nensi pravi:

    Tudi zame ni Amauel moj angel a njegovo sporočilo je izredno ?
    Čudovita tema za delavnico! Od nekdaj se čutim blizu drevesom ?

  8. Cinik pravi:

    Hvala zelo zelo zanimivo in zame novo

  9. Brina pravi:

    Hvala za zelo lep zapis ❤

  10. Pinka pravi:

    Hvala za vse te angelske informacije ?
    Se veselim opisa ostalih osebnih angelov.

  11. Veronika pravi:

    Hvala za čudovito sporočilo Angela Amauela ?

  12. Petra pravi:

    Preprosto čudovito … komaj čakam da predstaviš mojega osebnega angela ?

Pusti sporočilo


Ob objavi komentarja podeljujete spletnemu portalu angelskasporocila.si trajno dovoljenje za reprodukcijo komentarja in uporabniškega imena. Neprimerni in nepomembni komentarji bodo odstranjeni po presoji administratorja. Vaš e-poštni naslov se uporablja samo za namene preverjanja ter ne bo nikjer viden.