Moj blog

23. januar, 20232023 JE LETO NADANGELA JOFIJELA

Drage sestre in bratje, leto 2023 je leto Nadangela Jofiela. On bo tisti, ki vas bo vodil in blagoslavljal skozi vso leto. Jofiel je Nadangel lepote, zato pričakujte in ustvarjajte leto, ki bo polno lepote in harmonije.

Leto 2023 se bo odvilo pod okriljem nadangela Jofiela. Prav zato se moramo v tem leto na poseben način obračati nanj in ga prositi za pomoč, da nam olepša to leto in nas vodi skozi vse tranzicije in transformacije prihajajočega časa.

Vsako leto pade pod okrilje določenega Nadangela, ki ga preko kabale in numerologije povezujemo s številom danega leta. Ko poznamo Nadangela, ki nas bo vodilo skozi leto, se lahko lažje usmerimo tako v ustvarjanje svojih parvih osebnih ciljev, kakor tudi v razumevanje lekcij, ki nas jih želi Nadangel v danem letu naučiti.

Jofiel pomeni »božja lepota«; zato ga povezujemo z lepoto, harmoničnimi mislimi in čustvenim ravnovesjem. Čeprav se njegovo ime ne pojavi nikoli v Bibliji, ga veliko raziskovalcev svetih spisov enačijo z Nadangelom, ki čuva Drevo Življenja. Jofiel naj bi zato bil tisti Nadangel, ki je odgnal Adama in Evo z raja in od takrat skrbi za Stvarnikovo Drevo življenja. Prav zaradi tega ga običajno predstavljajo kot angela z gorečo sabljo v desni roki in s ščitom v levi. Jofielova glavna naloga je prenesti ljudem ravnovesje na vsa življenjska področjih – ravnovesje, ki sta ga Adam in Eva podrla v raju.

Uči nas, kako pomembno je, da se osvobajamo vsega, kar je grdo in neželeno; od naših misli do energije, ki jo ustvarjamo z njimi. Vse dokler ni prisotna lepota v naših misli, je ne bomo zmogli prepoznati v zunanjem svetu.

K Jofielu se moramo obrniti s prošnjo, da olepša naše misli, kar bo posledično spremenilo naš pogled na življenje in odnos, ki ga imamo do njega. Kar nas uči ta prečudoviti Nadangel je, da več lepote, ki jo prepoznavamo v svetu, več lepote bo prišlo k nam. Lepota ustvarja novo lepoto.

Jofiel nam lahko pomaga tudi pri izboljšanju našega videza. Nič ni narobe, če želimo izboljšati svoje telo in zdravje. Kar nas bo najprej naučil, bo to, da se več smejimo, da delimo z drugimi radost in pozitivne misli. Iskreno veselje nas v trenutku naredi lepše in privlačnejše. Naj bo poleg lepših misli in radostnih nasmehov vaš cilj v tem letu tudi večje ravnovesje vašega telesa.

Jofiel nas v tem letu vabi, da uživamo več sadja in zelenjave s kmetij, ki so blizu naših domov, kakor tudi moke in ostalih živilskih izdelkov naše zemlje. Nanj se lahko obračate z različnimi prošnjami, z veseljem vam bo pomagal – tudi o pravi prehrani za vas.

Barvi, ki ju povezujemo z njim, sta oranžna in svetlo rumena. Uporabljate več ti dve barvi v vašem življenju in s hvaležnostjo ozaveščajte prisotnost Nadangela Jofiela okoli vas in okoli vaših dragih.

Predvsem pa ponavljajte skozi vse leto 2023 dnevno molitev namenjeno Jofielu in spoznajte, kako se preko nje manifestira v vašem življenju:

»Dragi nadangel Jofiel, tebi predajam vse svoje skrbi in te prosim, da olepšaš moje misli in vse moje življenje. Naj bo vsaka moja potreba in potreba mojih bližnjih s tvojo pomočjo izpolnjena. Zaščiti vse nas. Hvala.«

Prekrasno, prelepo in prečudovito leto z Nadangelom Jofielom vsem vam.

22 komentarjev

 1. Tina pravi:

  Hvala za prečudovite informcije in vodstvo o tem letu ❤❤❤

 2. Kati pravi:

  Jofiel moj najljubši nadangael zato pričakujem da bo leto pod njegovim okriljem preprosto rečeno LEPO 💗💗💗

 3. Deva pravi:

  Hvala tebiin Nadangelu Jofielu – hvala za lepoto, ki jo širita 🙏

 4. Jana pravi:

  Hvala za to krasno novico! Tudi v mojem srcu ima Jofiel posebno mesto 💝

 5. Nina pravi:

  Hvala za vse, najbolj za molitev k Nadangelu Jofielu 🙏

 6. Miha pravi:

  Gremo optimistično dalje!

 7. Zvezda pravi:

  Hvala, ker mi daješ upanje preko angelov na boljše leto. Zelo bi bilo zanimivo, če boš v prihodnosti kaj napisala n Ateno števil in angelov v kanali.

 8. Petra pravi:

  Naj nam vsem najlepši angel prinese najlepše leto 😍

 9. Mojca pravi:

  Hvala za vsa angelska vodstva 😇💙

 10. Teja pravi:

  Hvala 🧡💛🧡

 11. Angel pravi:

  Hvala za čudovito lepo novico ❤

 12. Maja pravi:

  Hvala 💚💚💚

 13. Vera pravi:

  Neskončna hvala tebi in Nadangelu Jofielu za leto lepote in harmonije 💜

 14. Diana pravi:

  Hvala za mojega najljubšega angela 💫

 15. Živa pravi:

  Hvala za angelsko sporočilo za leto 2023 😇😇😇

 16. Jan pravi:

  HVALA ker daješ informacije ki so pomembne za dušo.

 17. Balonček pravi:

  Hvala za vso dobroto in lepoto tega leta

 18. Renata pravi:

  Prav z radostjo berem to napoved za leto 2023, ki se je vsaj zame začelo zelo lepo 😍

 19. Nives pravi:

  Hvala iz ❤ za sporočilo.

Pusti sporočilo


Ob objavi komentarja podeljujete spletnemu portalu angelskasporocila.si trajno dovoljenje za reprodukcijo komentarja in uporabniškega imena. Neprimerni in nepomembni komentarji bodo odstranjeni po presoji administratorja. Vaš e-poštni naslov se uporablja samo za namene preverjanja ter ne bo nikjer viden.