Moj blog

18. januar, 2023MLAJ NESKONČNIH PRILOŽNOSTI

Drage sestre in bratje, pred vami se odpira izreden čas priložnosti in blagoslovov. Vaša naloga je le, da jih ozavestite, vse ostalo bo naredil mlaj neskončnih priložnosti, ki bo vso zemljo obogatil z blagoslovi, ljubeznijo in potrpežljivostjo.

V soboto, 21. januarja začenjamo nov Lunin cikel, vezan na neskončne priložnosti, ki jih imamo v svojem življenju. To je pomemben čas za ozaveščanje pomena in vpliva lastnih izbir v svojem življenju ter strahov in blokad, ki jih imamo ob življenjskih priložnosti, ki se nam ponujajo. Ali veste, kje ležijo korenine in pravi razlogi za vaše izbire in odločitve?

Ljudje običajno ne opazijo velikih priložnosti in blagoslovov, ki jih prejemajo v življenju, saj ves čas gledajo v drugo smer in se izgubljajo v drobnih težavicah in velikih zgodbah v svojih glavah. Ta lunin mesec je naša naloga, da odmaknemo razpršen pogled našega ega in se usmerimo v iskanje vsega, kar nam življenje ponuja, medtem ko smo mi zaposleni z drugim.

V tem času je naša naloga, da ozavestimo vse možnosti, ki jih običajno sploh ne opazimo. Živite čim bolj čuječe ta lunin cikel, izkoristite dani čas in prepoznajte, koliko priložnosti zares imate v življenju in kako jih najbolje izkoristiti.

Energije tega mlaja so obenem vezane na skrite in mistične prostore našega srca. Z njimi pravzaprav pričenjamo pomemben transformativni cikel znotraj naših odnosov in osebne moči, ki je običajno ne uporabljamo na pravi način ali v pravi meri. V prihajajočih štirih tednih bomo lažje razumeli naše potrebe in želje ter potrebe in želje drugih. Ogromna bo tudi moč, da se osvobodimo neželenega vzorca žrtve v odnosih in samonegacije znotraj njih.

Največji blagoslov tega časa bo moč, ki jo bomo prejeli, da odstranimo ovire v svojem življenju. Vse, česar se bomo lotili v dneh okoli mlaja, bomo pripeljali do želenega cilja. Premislite dobro, kateri bo vaš nov cilj, ki bo že v začetku blagoslovljen z uspehom.

Ob tem mlaju bo imela tišina poseben pomen. Poskusite preživeti v soboto kakšno uro v tišini. Ozrite se vase v tej tišini, ki jo boste ustvarili. Vprašajte se, katere so vaše prave želje. Kdaj lahko zaupate drugim? Kam morate usmeriti svoj pogled, da bom dosegel željen uspeh?

Prav ta mlaj nosi odgovore na vsa ta vaša vprašanja, kakor tudi lekcije o osebni odprtosti do življenja, pravih zavez in enakosti. To je izreden čas za izredne duše.

Poskusite vsak dan narediti en korak v smer, da se bolj odprete življenju in mu zaupate in hkrati ne zahajajte v ekstreme v nobenem vašem dejanju. Če ste bili do sedaj nezaupljivi in ste se bali življenja, morate sedaj narediti korak za korakom, da počasi uravnotežite stopnjo vaše odprtosti do vsega, kar vam ponuja življenje. Večina ljudi počne sledečo napako; ko je v enem ekstremu (recimo v popolnem krču nezaupanja), se nato vrže v drug ekstrem (brezglavega in nerazsodnega odpiranja). Naj bo zlata sredina vedno vaše vodilo in ko se kadarkoli znajdete v eni skrajnosti, morate začeti vedno korak za korakom stran od tistega položaja, saj boste samo tako obdržali trdno skozi čas vse etape, ki vas bodo vodile do uspeha.

Želim vam vse blagoslove tega časa.

20 komentarjev

 1. Tina pravi:

  Hvala za vodstvo in usmeritve v tem luninem mesecu ??☘

 2. Kaja pravi:

  Hvala čisto za vsako misel in modrost, ki jo napišeš. Včasih se mi zdi, da govoriš osebno meni. O vseh mojih zmotah, napakah in shemah.
  Iz srca hvala za vse kar daješ ❤

 3. Zvezda pravi:

  Tudi meni se včasih zdi da je bolg napisan meni osebno. Je tako lepo začutiti, da nas toliko občuti isto in razmišlja o podobnih stvareh ?
  Hvala za super napoved, komaj čakam tega mlaja ?????

 4. Nina pravi:

  Hvala hvala hvala. Se veselim darov in neskončnih priložnosti sobotne lune ?

 5. Luna pravi:

  Ta luna pa bo res čudovita in prinaša same lepe stvari. Hvala za vodstvo in vse namige ki resonirajo z mojo najvišjo naravo ??

 6. Miha pravi:

  Ne bi se mogel bolj strinjati s tabo: medtem ko gledamo stran, ko ujčkamo naše skrbi in razočaranja … teče življenje mimo z vsemi svojimi priložnostmi in darovi.
  Izkoristimo vsi ta čas in spreobrnimo svoja življenja!

 7. Nika pravi:

  Hvala za vso Resnico in Milino ki ju širiš s pomočjo Angelov. Hvala za vsako napoved ki jo deliš med nami ???

 8. Bojan pravi:

  Jaz bom pa kar tako povedal: hvala za neskončne priložnosti, ki jih daješ s svojim pisanjem in vodstom.

 9. Kati pravi:

  Hvala ??????????

 10. Petra pravi:

  Hvala za napoved. Odpiram oči ??

 11. Sever pravi:

  Zdaj vem kaj moram narediti. HVALA

 12. Hana pravi:

  Hvala za napoved ne napolnjuje z optimizmom in upanjem. Verjamem da preveckrat gledam v drugo smer od kod prihajajo prave priložnosti…

 13. Gaja pravi:

  Hvala za napoved. Se bom s srcem in z glavo pripravila na ta mlaj???

 14. Angelika pravi:

  Hvala za vse kar si napisala ?
  Meni je marsikaj jasno v teoriji a ko pride do prakse mi vse priložnosti spolzijo z rok ?

 15. Valerija pravi:

  Hvala za vso pomoč in vodstvo v tem blogu ???

 16. Brina pravi:

  Hvala ❤️

 17. Katarina pravi:

  Hvala za pomoč ?
  Ure v tišini so pa res en zaklad. Kdor še tega ni poskusil, naj izkoristi to luno in odkrije moč tišine ?

 18. Živa pravi:

  Upam da bom sposobna prepoznati vse moje priložnosti ??

Pusti sporočilo


Ob objavi komentarja podeljujete spletnemu portalu angelskasporocila.si trajno dovoljenje za reprodukcijo komentarja in uporabniškega imena. Neprimerni in nepomembni komentarji bodo odstranjeni po presoji administratorja. Vaš e-poštni naslov se uporablja samo za namene preverjanja ter ne bo nikjer viden.